Najdi forum

note

Dan!

Kje bi dobila kakšne dobre note za klavir ali synthesizer?

Lp Tanja

Živijo !!

Kakšne note bi pa imela??
Takšne z resno glasbo, zabavno, NZ ( sodobnega izraza ne dajal)….
Potem morda kakšne lažje ( C, F, G dur) ali morda težje ( C#, As m, H, F# ) bi igrala z enim prstom ali morda polifonične ( take čist ta zares s petimi prsti … ) ??? Malo opiši kakšne želje imaš , ali je to domače ( pa ne od celjskih mesnin :-)) ali tuje?? Kaj pa leva roka, ali naj bodo v basovskem ključu note ali bolje če so akordi ( črke) !!!

Aja pa še tole …. kaj pa igraš za en instrument ???

Posavec

Samo vprašam !!!

lep pozdravček
Ja rada bi note od slovenske in tuje zabavne estrade. Lahko so lažji ali težji akordi. Leva roka najraje z akordi, lahko pa tudi brez.- V bistvu rabim stvari, ki bodo privlačne otrokom (7-15 let).
Igram klavir in synthesizer.
Zdaj pa še za mojo dušico – A maš mogoče kaj od Oliverja ali Gibonija?

Hvala in lep pozdrav
Tanja

Aha hvala za pojasnila. Da najprej poskušava potešit tvojo “dušico”.
Original zadeve se težko dobijo. Jaz komade kar sam prepisujem. In sicer v magix notationu. Ker je to malo znan ( a dober ) program za pisanje not, bo verjetno treba note spravit v kak drug format. Zadevo lahko spravim v PDF , in ti jo pošljem. Za zadevo odpret moraš imeti acrobat reader. Lahko ga najdeš kjerkoli na internetu. Zadeva je free….

Besedila ne pišem pod note ( oziroma jih pišem, a ker Adobe acrobat besedila malce zamika, je to brez veze). A če poznaš skladbo to ne bi smel biti problem. Ja, vse note so opremljene z akordi in so namenjene igranju s sintesizerji. Tudi sam igram klaviature ( in ne klavirja).

Imam nekaj od Dragojevića, od Gibonnija žal ne, ker ga ne prenesem. Hrvaškega je še kar nekaj . Poleg tega imam tudi kar nekaj tujega, pa tudi slovenskega gradiva. Povej bolj natančno kaj bi bilo primerno.

Aja še tole: Ja , kam ti naj pa pošljem ????

Posavec ( Bogdan )

Dobro jutro Bogdan

Ma ti si super.
Daj mi pošlji, kaj kar bo zanimivo za mladostnike. Ne vem, kaj od Game Over, Kingstonov, …, pa Oliverja za mojo dušico. Lej zdaj točno ne vem kaj imaš, ti pa zaupam, da boš sam presodil kaj bi mi prišlo prav.

Lepa lepa hvala. Ti pol pišem, odgovor.

Tanja

Oj posavec!
Lahko še jaz pristavim svoj piskerček za note, lepo prosim?
Moj mail je: Zate123@email.si…pa se preko maila dogovoriva.
Lep pozdrav

Zdravo !!!

Nekaj je narobe s tvojim mailom. trikrat sem poslal in dobil vselej zavrnjeno. Predlagam, da klikneš na moj mail , če klikneš na posavca , ti bo odprl moj mail naslov ali pa če skopiraš spodnji naslov

in pošlješ

Lp

Posavec

Ojla!

Še sama bi se pridružila željam mojih predhodnic po notnem matererialu, ker me tudi zanima tovrstni material. Sicer pa bi me zanimale tudi kakšne bolj zahtevne popevke (ni potrebno da so akordi v levi roki). Hvala že vnaprej.

Lep pozdrav.

New Report

Close