Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Note za klavir

Note za klavir

Zanima me, kje bi lahko prišla do Iva Radina ( kontakt).
Info: glasba.note@gmail.com

Pel bi na poroki Dva zlata prstana!

Hvala za odgovore! 🙂

Dober dan. Prosila bi za slovenske narodne pesmi-note.. za sintisajzer oz klavir. Če kdo kaj najde naj mi prosim pošlje na moj gmail..
ninchy.prelogar@gmail.com
Že v naprej se zahvaljujem.
Lp,Nina

precej sem že obupana ker nikjer ne najdem not za pesem iz bitke talentov – vsi za enega. tko da če kdo najde kakšne note ali pa jih že ima se priporočam:)
če jih kdo najde naj mi jih pošle na: marina.meglic@gmail.com
huala

Živjo, zanima me, če bi se dalo dobiti kakršne koli note za pesmi, ki jih poje Oliver Dragojević.
Bi prosil, če mi lahko pošljete na mail: rok.zebovec@gmail.com

Hvala, LP

jaz bi pa rabila note za klavir za pesem od andreja šifrera za prijatelje. če kdo najde mi jih naj prosim pošle na naslov: evababic932@gmail.com

kkkkkkkjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee sooooooooooooooo kšššne nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnooooooooooooooooooottttttttttttttteeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Živijo 😉

js bi pa prosla če ma kdo note od dan ljubezni, ne čakaj na maj, zemlja pleše ……… pa od drugih slovenskih evergrinov …….. pa tut bilokere pesmi skupine tabu 😉

če ma kdo bi res prosla če mi lahko pošlete na mail sunshine9a2012@hotmail.com

HVALA 😀

aja, pa če kdo rabi kakšne note me lahko kontaktira na mail, ker te strani ne spremljam tako pogosto 😛

Pozdravljeni!
Sem nova na tej spletni strani,prav tako pa tudi v učenju klavirja in sintesaizerja.Učim se sama,mal s spleta mal iz knjig,največji problem pa mi delajo note slovenskih in hrvaških izvajalcev.Če jih kdo ima bi zelo lepo prosila,če bi mi kakšne poslal,ker ne poznam nikogar v bližini ,da bi igral in imel note .Na spletu se dobijo ,ampak samo tuje in klasiko,jaz pa bi rada kakšno domačo ali pa dalmatinske.Hvala vsem,ki mi boste željo izpolnili.Moj e-mail pa je brigita.barlic@gmail.com

Pozdravljeni, prvič pišem na tej strani vendar bi rabila note za letošnjo valeto saj bi rada spremljala s klavirjem.Note od pesmi Vsi za enega- bitka talentov. Moj e-mail je lavrencic.amadeja@gmail.com . Lp

Pozdravljeni, rabim note od olivera dragojeviča – cesarica. Moj e-mail je tkalec.patricija@gmail.com

Lp

Pozdrav!!

A bi mi lahko poslali note od oliverja veruj u ljubav in cesarica na gmail. Karli.cesnjaj@gmail.com

Hvala…

Pozdravljeni
Tudi jaz bi rabila note za klavir naših domačih in hrvaških izvajalcev; karkoli če se da
Hvala in lep pozdrav email:zidansi@siol.com

lahko še meni pošljete te note- Vjerujem v ljubav ? Hvala. wajduka15761@gmail.com

Rad bi si kupil note za klavir.Če ima kdo kakšne naj mi sporoči na zorkotilen@gmail.com iščem predvsem
pop pesmi zadovoljen pa bom tudi z drugimi(samo ne pretežkimi).

ali veste kje se najdejo note ne čakaj na maj?prosim če jih najdite jih pošljite na mojo e pošto anja.lojenka@gmail.com

Note za klavir je možno dobit. Za narodno zabavne skladbe pa ne, ker jih ni! Obstaja možnost, da se napiše priredba, vendar je za dovoljenje potrebno vprašat avtorja.

pozdravljeni! Tudi jaz iščem note kot so npr: večer na robleku,ti moja rožica, večeras je naša fešta….Če jih kdo ima naj prosim javi… hvala

Zdravo, tudi jaz bi prosila za kakršne koli note (Vjeruj u ljubav). Prosim, da mi jih pošljete na mail: mojca105@gmail.com.
Tudi jaz imam note npr. od pesmi: I Will Always Love You. Če kdo želi vam jih pošljem!

Ejj prosil bi ce mi lahko kdo posje note za klavir od pesmi Vsi za enega…… prosim vas nujno rabimmmm….
Moj mail: matey22.hozjan@gmail.com
Cimprej prosimmmm

Pozdravljeni!
Ali ima še vedno kdo note za klavir od pesmi Bitka talentov – Vsi za enega?
Če jih ima kdo, naj mi jih pošlje na naslov: matic.trampuz@gmail.com.
Hvala, lp

Pozdavljeni!

Prosila bi, če ima morda kdo note za skladbe primerne za poročne obrede.
Prosila bi predvsem za znane popevke (lahko slovenske in tuje), ki se izvajajo na cerkvenem delu porok (za orgle)!

Moj email damjana.flere@gmail.com.

Hvala že vnaprej!

FSM

Zanima me, če ima kdo note za klavir – Vsi za enega?
Če imate, prosim pošljite na naslov: inkar.pela@gmail.com

ali mi lahko kdo pošlje note od Roka Kosmača, Biseri v očeh. Oz. kje lahko te note dobim?
mail je: pikki.jakob@gmail.com

Živjo. A ima kdo note za klavir ali za klapo od Oliverja Dragojevica- Moj lipi angele?
Mail: marko.bass@gmail.com
Hvala.

zivjo,
mene pa zanima ce ima slucajno kdo note za Sank Rock-Pravljica o mavričnih ljudeh in jih je pripravljen deliti?

New Report

Close