Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija note za klavir na spletu

note za klavir na spletu

Zdravo!
jst bi pa prosila, za naslednje pesmi:
Toše Proeski- Igra bez granica
Hillary Duff – Somenones watching over me
Leona Lewis- A moment like this
Kelly Familly – An angel
Plavi orkestar- Ako su to samo bile laži
Celine Dion – The power of love
Enrigue Iglesias- Hero
I will always love you

dobrodošle pa so katere koli slovenske pesmi ali pesmi od Oliverja Dragojevića.
Ker je moja zbirka not obilna se lahko zmenimo tudi za menjavo.

moj E-mail : nastja.zavrl@gmail.com

Vsakih not bom vesela in hvala!

Živjo. Sem Jovan iz Srbije, iz društva Slovencev Kredarica, in bi rad imel note za klavir,tudi zbor (SATB) za božične pesmi. Iščem note za pesmi Glej zvezdice božje,Rajske strune in pa Sveta noč. Kdor pa ima tele note,naj mi bo pošlje na moj naslov, ranitovicj@gmail.com. Hvala vsem.

Sem pozabil, zelo bi rad imel i note za klavir,tudi zbor pesme Prišla je lepa sveta noč. Hvala. Tudi mi možno pošljete tole kompozicijo na moj naslot. Lep pozdrav.

Kje se dajo dobiti note za klavir od hazard(najlepše pesmi).Prosim za cim hitrejse odgovore saj imam 3.3.2013 nastop.

Hvala že v naprej!

Pozdravljeni!

Doma imamo desetletno deklico, ki je zdaj odkrila ljubezen do igranja klavirja. Je pravi mali talent, problem pa je, ker nimamo not. Do zdaj je zaigrala že vse pesmi v knjigah, zdaj pa jo mika nekaj novega. Prosim, če ima kdo kakšne note, če nam jih pošlje. Veseli bomo prav vsega. Zaenkrat le en veliki HVALA. Moj e-mail: snmaja@gmail.com.

Pozdravljeni!

Doma imamo desetletno deklico, ki je zdaj odkrila ljubezen do igranja klavirja. Je pravi mali talent, problem pa je, ker nimamo not. Do zdaj je zaigrala že vse pesmi v knjigah, zdaj pa jo mika nekaj novega. Prosim, če ima kdo kakšne note, če nam jih pošlje. Veseli bomo prav vsega. Zaenkrat le en veliki HVALA. Moj e-mail: snmaja@gmail.com.

A mogoče kdo ve, kje bi našel note od AWOLNATION pesem Sail?

Ali ima kdo note za pesem Ribari

mail: dacoxxl@gmail.com

Pozdravljeni!

Jst pa iščem, če ma kdo katere od spodaj naštetih pesmi:

– Radovan Gobec, prir. Tomaž Habe: Geslo – Zapojmo pesem (Janez Menart)
– Prir. Matija Tomc: Belokranjski venček (ljudske pesmi: Lepa Anka, Vse tičice, Zlata jabuka)
– Samo Ivačič: Ljubezenke (Simona Kopinšek) –
– Jure Robežnik: Vrtiljak (Gregor Strniša)
– Mojmir Sepe: Zemlja pleše (Gregor Strniša)
– Prir. V. Štrucl: Gremo v kino (pesmi iz filma Kekec, Bratovščina sinjega galeba in Sreča na vrvici)

Hvala že v naprej

Če si kdo želi, mu napišem aranžma za klavir, zbor, lahko tudi katerokoli drugo glasbilo.

mail na pianistka321@hotmail.com

Živjo! <3

Iščem note za pesem ZGODBA O PRIJATELSTVU od Čukov.
Če kdo ve kje bi lahko to iskala mi naj sporoči na sloafrodita@gmail.com.
Zelo bom vesela.

Hvala.

Obstaja notna zbirka od Čukov,kjer je notr tudi Zgodba o prijateljstvu… Prov njihova zbirka je

kje pa lahko najdem to zbirko ?

Mi lahko poveste kje lahko najdem note za Matiček se ženi ?

Ali ima kdo slovenske note za klavir 2,3 ?
Prosim, nujno rabim, če mi kdo lahko pošlje na mail eno pesem
note od ene slo skladbe? Hvala!
Na polona.matek@gmail.com

Ali ima kdo note od :
– pepel in kri dan ljubezni
– čuki zgodba o prijateljstvu
– siva pot
– najlepše pesmi
– na soncu
– itd. naj bodo vse slovenske

pošljite na slon.medved@gmail.com

hvala

Lepo bi prosila za kakšne note cerkvenih mladinskih pesmi.. Sem organistinja in lahko tudi jaz kaj pošljem.
kaarminkaa@gmail.com

Pozdravljeni, jaz bi nujno rabila note za klavir in sicer pesem hallelujah, pa jih ne najdem
če jih kdo ima ali kaj takega naj mi jih lepo prosim pošlje na kozlovic.mara@gmail.com

Zdravo

a ima mogoče kdo note od Kelly Family: First time in Oh it hurts …. prosim, če mi lahko pošljete na ttina20@gmail.com, ker nujno nujno rabim

Hallo

Bi prosila za note od Marta Zore-Le s teboj! Ce jih nekdo ima, naj mi jih prosim poslje na moj nalso: katarina_urank@gmx.at

Hvala ze v naprej. 😉

živjo

iščem note za pesem ai se eu te pego .
če kdo ve kje bi jih lahko našla ali jih ima mi naj sporoči na elektronski naslov sloafrodita@gmail.com ali mi naj napiše v komentar .

hvala že v naprej:)))))

Jaz pa iščem note od pesmi NE ČAKAJ NA MAJ in od pesmi CVETJE V JESENI kdor jih ima naj mi jih pošlje na gmail: kim.jursnik@gmail.com ali naj napiše v komentar. Bolj bi bila vesela za pošto na gmailu.

hvala že v naprej!

Hojla!

Mene zanima če ima kdo note od Beatles-Yesterday in Let it be. Če jih ima naj jih pošlje na metka.krapez@gmail.com

Ali ima kdo note za klavir za pesem Zgodba o prijateljstvu. Če ima kdo naj pošlje na gmail patrik.mikuz@gmail.com

Ali ima kdo note za klavirsko harmoniko Ti moja rožica-modrijani?

New Report

Close