Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija note za klavir na spletu

note za klavir na spletu

a ima morda kdo note od adele, ampak da so brezplačne?
ker na sheet music so za plačat. potrebovala bi pa:
someone like you
ali
rolling in the deep. če mogoče veste, kje se jih dobi, jih prosim pošljite na naslov gomez.rihana@gmail.com
vsem se v naprej zahvaljujem.
[]

lp ali mi bi lahko poslal kdo note za nardno zabavno slovensko glazbo ali za hrvaško glazbo
.

lp

moj e-mail : primoz.skuhala1@gmail.com

Pozdravljeni,

jaz bi pa nujno potrebovala note:
kot nekdo ki imel me bo rad,
– Ti si moja ljubezen,
– Polepšaj mi ta dan,
– Vse je lepše ker te ljubim,
– Moj lipi andjele
– Dan najlepših sanj

zelo zelo zelo bi bila hvaležna, če mi lahko kdo pomaga.
mojcagh@gmail.com

Hvala

pozdravljeni!

mene pa zanima če ma kdo note za sintesajzer?
Celin Dion – My heart will go on
Michael Jackson – We are the world
Nevershoutnever – I love you 5
Alicia Keys – New york Broken down
Yolanda Adams – I Belive I Can Fly
leone lewis-run
hillary duff- someone’s watching over me

Kakšne lažje pesmi so tudi dobrodošle :=)
Prosim, če mi pošljete te note na e-poštni naslov anja.valentincic@gmail.com

Živjo,

Ima kdo note za sintetizator in sicer pesem Dan ljubezni – Pepel in kri

hvala,
Živchy
moj gmail je zivavaukan.metulj7@gmail.com

Tudi jaz bi prosil za informacijo, kje bi se dalo dobiti note za pesem Sam po parku.

Hvala

tudi jaz želim note, Aleksander Mežek, Siva pot

ojla .. ali kdo ve kje nej najdem note od skupine Nightwish in od pevke Tarje Turunen. lahko mi pa pošlješ po mailu. mira.mihelcic@gmail.com

HVALA 🙂

Če kdorkoli ve, kje se da dobiti note za klavir za pesmi:

1. TABU – Pesek in dotik
2. NEISHA&KRESLIN – Kakor zvezdi na nebu

bi mu bil ful hvaležen.

Ej a mogoče gdo ve kje bi se dobile originalne note za klavir in sicer za komad Estranged od Guns N’ Roses. Še enkrat ne iščemo priredbe ampak original note za tist kar ma za igrat klavir.
HVALA 🙂

živjo,

če ima kdo, bi prosil za čim več klavirskih not otroških pesmic, lahko tudi enostavne ali bolj komplicirane, ni pomembno.

na e-mail: no_sk8_fx@yahoo.com

najlepša hvala v naprej.

lp

Živijo 😉

js bi pa prosla če ma kdo note od dan ljubezni, ne čakaj na maj, zemlja pleše ……… pa od drugih slovenskih evergrinov …….. pa tut bilokere pesmi skupine tabu 😉

če ma kdo bi res prosla če mi lahko pošlete na mail sunshine9a2012@hotmail.com

HVALA 😀

aja, pa če kdo rabi kakšne note me lahko kontaktira na mail, ker te strani ne spremljam tako pogosto 😛

živjo,
mi lahko najdete note za pesem que sera sera in mi jih pošljete na moj mail, ki je sledeč:anita.ronaldo@gmail.com
že vnaprej se vam zahvaljujem

Živjo,

imam veliko not za cerkvene pesmi: Aleluja (orig. Hallelujah – Leonard Cohen), nov korak, mnogo sem prehodil pot, deni me,ljubezen me spremlja, nihče ne ljubi te kot jaz, nebeški jeruzalem…
med njimi imam tudi par narodno zabavnih: kadar srečam te, nocoj je druga rekla mi, pod oknom sem stal, ne reci nikdar, minili sta že leti dve…
med drugim imam tudi otroške in angleške

zamnejam za slovenske ali hrvaške pesmi kakor so:
TABU – Pesek in dotik, toše proeski, oliver dragojevič, sam po parku, marta zore, NEISHA in podobne

pišite na nika.novak007@gmail.com, hvala 🙂

Pozdrav!!

Ima kdo note od Cesarice.Sem organist in imam 1000 in še več cerkvenih pesem… Prosim če mi lahka kdo pošlje na gmail Karli.cesnjaj@gmail.com

ojla

zanima me če ima kdo note od kakšnih hrvaških izvajalcev za klavir še posebaj bi rada dobila note od oliverja dragojeviča-cesarica
če ma kdu kej al pa če ve kje dobit mi lahku pošle tu na mejl : marusa.salopek.ms@gmail.com

lp

Ali lahko prosim za klavirske note za pesem V dolini tihi? V zameno lahko ponudim note od Abbe, Michael Jacksona,… in seveda klasične klavirske skladbe.
Na naslov sergej.rupreh@gmail.com

Živijo!
Prosila bi za note Last christmas od Crazy Froga.. če ima kdo priredbo za zbor. Ali pa samo klavir.
Kakšne ideje za lepe božične pesmi? Pošlji na mejl:

moncy.hocevar@gmail.com

Hvala že za v naprej.

Živjo, a ima kdo slučajno note za božične cerkvene pesmi kot so: Rajske strune, Tam stoji pa hlevček, Pastirci kam hitite, Poslušajte vsi ljudje, Ko so pastirji, Hitite kristjani, Angelsko petje, Dete rajsko, Pastirci vstanite, Mir in radost…

mail: blaz.tepus@gmail.com 🙂

hvala že v naprej, L.P.

Nujno rabim note za pesem Ota Pestnerja: Mati bodiva prijatelja
Če jih kdo ima, lepo prosim, da mi jih pošlje na naslov:
marjan171@gmail.com
Hvala

heej!a ma kir note za last christmas??če jih ma jih nej prooosim pošle na masasedej1@gmail.com

hvalaa!

jaz bi prosila note za klavir pesmi lipa zelenela je. v čim hitrejšem času!!!! hala.!!!!!!!

hello! a ma sto note za klavir od one direction?????
hvallla!!!

Prosim za note od Oliverja (kateri koli komad) in Gibonnija, če ima kdo.
HVALA!!!!

si.akasha@gmail.com

hej! jaz bi res lepo prosila, če ima kdo note za začetnike klavirja, ali pa kakšne linke, da mi jih pošlje na enchaa.glamour@gmail.com
Najlepša hvala za vso pomoč že naprej!
Lp

New Report

Close