Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija note za klavir na spletu

note za klavir na spletu

Hejla,

zdj mam še pa jst eno željo. A ma kdo tuki note za klavir: ONE DIRECTION: WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL?

Hvala!

Oh note, note….

My heart will go on

The power of love

I will always love you

Adele – Someone like you

We are the World – MJ & LR

Izbereš Slow download, počakaš tistih 20 sekund in nato potegneš note na PC !!

Bogdan

a ve kdo kje se na internetu dobijo brezplačne note za klavir za all i want for christmas is you?

hvala ze v naprej

Mi lahko kdo pove kje se lahko dobijo note na internetu a klavir za slovenske skladbe(slak,mihelič)?

Pozdravljeni!

Ime mogoče kdo kakšno pesem/note oz. stran kjer bi najšla note v verziji do,re mi,fa…..(vseeno katero pesmico 🙂 )
hvala

lp jaz bi pa proso če mi pošlete keri mate note za narodno zabavno glasbo na medved.jernej@gmail.com vsem hvala že v naprej!

kje se pa da dobit note za pesmi u slovenščini? te božične 😛

No jaz že dolgo vadim klavir imam tudi priročnik ki je zelo praktične kot za zečetnike,prave pianiste…..
Priporočam vam da si nabavite začetnica za klavir,dober dan ciciban od Igora Deklava..
V cicibanu so božične, pustne pesmi in še veliko drugih…
Če bi pa radi kakšne božične pesmi pa bi svetovala da se posvetujete komu ki igra v cerkvi sicer v naši cerkvi vedno nekdo igra.

Živjo..
jaz pa bi bila zeloo vesela, če slučajno kdo ima note za pesem
BARVE od JUDITE KAVČNIK.
Pišite mi na 1993.sara@gmail.com

Mene pa zanima, če ma kdo notre za:
DAN LJUBEZNI-PEPEL IN KRI
ZGODBA O PRIJATELJSTVU-ČUKI
SIVA POT
DALEČ,DALEČ JE ZA NAJU POMLAD-ADI SMOLAR.

mail je; tala.podlesnik@gmail.com ŽE VNAPREJ HVALA.

Jaz bi pa rabila note od One Direction: What makes you beautiful; Adele: Someone like you; Justin bieber: Pray (al pa katerokol od Bieberja). pA če ma kdo..bi mi jih prosim poslal na mail: teresa.angelique@gmail.com??
Pa še nekaj….ali pozna kdo kakšne spletne strani kjer bi note lahko donila? Tist linki ki so že napisani, se sicer odprejo, a ni nč not nikjer…niti jih ne najde sploh:/
Tko da če kdo kj ve al pa ma kšne note….se priporočam:))
LP
Pikii*

Živjo,

sem hodila parkrat v glasbeno šolo muzikaviva v Lj., ul. Ob železnici … Tam me je učila Andreja Sonc, ne vem, če je še tam. Imela je kar nekaj not iz take glasbe, Celine Dion, … Take in druge privat šole po mojem majo za kopirat … Ful pozen odgovor, ampak, morda pa pride komu drugemu prav, čeprav, …, no, že samo del informacije lahko ful prav pride.

LP 🙂

zdravo
jst bi pa prosila če ima kdo note za klavir od ansambla sredenšek-bela roža? hvala vaaaaammmmm

Jaz pa bi zelo rada imela note za klavir ali sintesajzer za pesem Sam po parku ali karkoli od Hazardov.

Prosim ali ima kdo note za melodijo Le lac de Come–?za klavir.

Zahvaljujem.

ma kdo note od adele: someone like you?

Jaz bi tudi note od adele, someone like you

A ma slučajno kdo note za klavir od Djordja Bačasevica – Svirajte mi jesen stize dunjo moja? naj piše na indijka27@gmail.com

Živjo! Jaz bi pa prosil, če ima kdo note od pesmi Angeli živijo. Izvirno je od Abbe… 🙂
Hvala

A ima kdo kakršne koli note od slovenskih/hrvaških popevk ? Če ima naj mi jih prosim pošlje na tiiashx@gmail.com 🙂 hvalaaaa ♥

ali ima kdo note za klavir od brendija ona sanja paris, marjanca, rdečo rožu utrgal bom zate,…

Ali ve mogoče kdo kje bi lahko dobila note od
Adele someone like you?
Že za vnaprej hvala.

LEPO POZDRAVLJENI!

Jaz bi imela note od hrvaških pevcev kot je oliver dragojevič,novi fosili vesna pisarovič, alan nizetič, in podobni. In še ena je k bi jo res imela- TABU- angel in vse ostale…. čim več not

hvala že v naprej !

Barby

aja…moj mail pa je bbbarby22@gmail.com

hvala že vsem v naprej za trud 🙂

A mogoče kdo ve kje bi lahko dobila note za klavir, pesem Providenca(Larina izbira)
Če mogoče kdo najde naj mi prosim pošlje na naslov: kukovic.mia@hotmail.com
Že v naprej hvala.
Mia

New Report

Close