Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija note za klavir na spletu

note za klavir na spletu

Če si morda dobil note Siddharte te prosim, da mi jih pošlješ. roman.prezelj@gmail.com

Pop_Piano_Sheet_music__1000___sheets_.rar

Oprostite, ampak kje bi lahko našel note(Za orgle) za Bachov znani menuet in note za najbolj znani allegro od Mozartove Male nočne glasbe?

čuki zgodba o prijateljstvu če ma kdo al pa kar koli drugega

mene pa zanima, če ma kdo mogoče kakšne čisto lahke note…za začetnika? če je mogoče, še kakšne prijeme..lahko so otroške, kakršnekoli. prosim, pošljite na: sloncicalu@gmail.com
najlepša hvala!

[center]HEJ!

Mene zanima če ima kdo note od naslednjih pesmi :

[list]
[*]bad day
[*] someone like you
[*] you belong with me
[*]poker face
[*] i belive i can fly

[/list]

PROSIIIIIIIIIM POŠLITE MI JIH! KER ŽE CELI DAN IŠČEM IN NIČ NE NAJDEM !

drugače pa imam veliko not … nekaj znanih bom napisala in če boste rabli me kontaktirajte 🙂

Cesarica, the lazy song, just the way you are, bad romance, perfect, california king bed, baby, love the way you lie, love story, we are the world, v dolini tihi, en hribček bom kupil, večeras je naša fešta, zemlja pleše, greva gor v hribe, zvočnik na pločnik, brizgalna, mal naprej pa mal nazaj, ostani znami …. in še veliko drugih + veliko otroških in božičnih

HVALA , moj naslov je : karmenkolaricc@gmail.com[/center]

če ma kdo kakršne koli note za klavir ali harmoniko klavirsko mi naj pošlje na mail masa.balazek@gmail.com prosim in hvala

Jaz bi pa prosila če ima kdo note za kake slovenske narodne in ostale slovenske, ter hrvaške popevke, kot so naprimer pepel in kri, čuki,…ter večeras je naša fešta, parni valjak, in ostale ki se ponavadi igrajo na zabavah..Če ima kdo mi naj prosim pošlje na meil: vlebar90@gmail.com

Js se tud zelo priporočam če ima mogoče kdo note za cesarico od oliverja dragojeviča, še bol bom hvaležna če mi pa kdo pošlje note od pesmi RULET (sajeta in vlado kreslin) in za pesem kakor zvezdi na nebu (Vlado Kreslin in Neisha)
pa kakih dalmatinskih skladb se tudi nebi branla npr: Ružo Crvena, Da te mogu pismom zvati… in podobne 🙂 najlepša hvala! breezerka@gmail.com

če ima kdo note za naslednje pesmi naj mi to prosim sporoči.

– AKO SU TO SAMO BILE LAŽI – plavi orkestar
– AN ANGEL- the kelly family
– SO NAJLEPŠE PESMI ŽE NAPISANE – hazard
– UKRADEN TRENUTEK- brendi
– POVEJ MI MARINA- brendi

nujno potrebujem note za klavir teh pesmi. v zameno za vsaj eno od naštetih pesmi vam jaz pošlem po mailu note za klavir od pesmi: TITANIC, RAD BI TI REKEL NEKAJ LEPEGA, KO SI NA TLEH, NA BOŽIČNO NOČ.

če ima kdo note za klavir od naštetih pesmi ga prosim, da mi jih pošlje po gmailu: nastja.zavrl@gmail.com… že vnaprej se vam zahvaljujem.. v zameno vam ponudim note:
-RAD BI TI REKEL NEKAJ LEPEGA
– KO SI NA TLEH
– DAN LJUBEZNI
– BREAK YOUR HEART
– BAD ROMANCE
– STEREO LOVE
– MY HEART WILL GO ON
– SIVA POT
– SILVESTERSKI POLJUB
– ONLY GIRL
– WHEN YOUR GONE
– I BELIEVE I CAN FLY
– NA BOŽIČNO NOČ…

note vam dam le v zameno za note od naštetih pesmi prejšnega komentarja.: (glej nasty12)

nanika3: jst ti lahko po gmailu pošlem note od pesmi DAN LJUBEZNI. s katerimi pesmimi pa menjaš…??

živjo.
mene pa zanima če kdo ve kje lahko dobim note od naslednjih pesmi:
POWER OF LOVE – celine dion
HERO -enrique iglesias
I WILL ALWAYS LOVE YOU- whitney houston
SOMEONES WATCHING OVER ME -hilary duff
SOMEONE LIKE YOU- adele…

možna menjava za druge pesmi…

živjo,
mene bi tut zanimale note za klavir za pesem:
ADELE-someone like you
če jih kdo ma prosm če pove al pa pošle na: tinamihelcic@gmail.com

Živjo…še enkrat
najdla sm note od adele-someone like you. na strani:
http://www.scribd.com/doc/51626293/Someone-Like-You-Adele

o k sm jih najdla sm bla tok vesela(((((((((((((((:

Hej Lexi, kako si pa prišla do njih? Ne znam … 🙁 …

Hvala!

MyD
tudi jaz bi prosila note od michael jackson/linel richie, we are the world…
primozic.tea@gmail.com
HVALA lepa!
LP
tea

Ali ima kdo note za pesem Ribari (melodijo)

Zdravo!!!

Rabim note za pesem My heart wil go on (za klavir).

Hvala!!

Pozdravljeni,
iščem note za klavir/orgle za pesmi:
– Ti, ki si na svet prinesla sonce,
– Nebeški Jeruzalem,
– Brat moj, podaj mi desnico

Če jih slučajno kdo ima, mi jih naj prosim pošlje
na naslov zan.jerenko96@gmail.com
.

Hvala in lp 🙂 !

Imam note My heart will go on, in vse tri, ki jih išče Žan Jerenko, ampak jih pošljem za vikend, ko bom doma.

Lp

Živjo, lepo bi prosila tiste, ki imate doma na mailu kakršnekoli note če mi jih lahko posredujete na naslednji naslov: grdaracka@gmail.com

Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem!

ojla prosil bi če ima kdo kakšne note da bi mi jih poslav na gmail baloncek.toni@gmail.com
že v naprej se vam zahvaljujem
l.p.

[center]Jaz sem pianist Luce iz mehike in sem zelo cenjen. Imam note pvcev Cody Simpsn,Michael Jackson, Bruno Mars,LMFAO,..itd. HVALA ZA RAZUMEVANJE! ♫ ♪[/center]

Pozdrav!
Prosila bi, če ima mogoče kdo note za klavir in sicer za katerokoli cerkveno mladinsko pesmo (npr. lučka, ali pa međugorsko agnus dei…)
Hvala za pomoč. lahko mi pošljete na mail: tejci.gor@gmail.com
lep dan še naprej…

New Report

Close