Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija note za klavir na spletu

note za klavir na spletu

Živjo a mi lahko kdo pošlje note za klavir oz. sintisajzer ali klaviature, ker sem še čista začetnica. Najbolj vesela bi bila, če bi mi lahko poslali note za narodno zabavno glasbo, drugače pa mi nebi bilo nič narobe če bi mi kdo poslal note za kakšno drugo zvrst glasbe, kajti še nimam nobenih not.
Prosim vas, da mi pošljete note na moj e-mail: tinaaapecaar@gmail.com

Že v naprej se vam prisrčno zahvaljujem za poslane note.

Zanimajo me note za i belive i can flay.
prosim da mi jih pošljete na masa.garsic@gmail.com

Js bi pa prosila ce ima kdo note od pesek in dotik (tabu) za klavir. Moj naslov je tatianasusnik@yahoo.com.ar
Hvala

I believe I can fly.

http://www.4shared.com/get/eU-yty1c/i_believe_i_can_fly_-_robert_k.html

lp

Bogdan

pozdraw…

torej imam, kot usi na tej strani, prošnjo in sicer, bi prosil za note za klavir….
od dveh izvajalcev, prva pesem: Željko Joksimovič – Ljubavi
druga pa je: Sergej Cetkovic – Ako te nije pronašla ljubav

Že vnaprej se močno in iskreno zahvaljujem…. note pa pošljite na el. naslov: ziga.the.readhead@gmail.com

Najlepša hvala, obupan iskalec not…. =)
Lp

kje lahko najdem note za sintizajzer….od otroških pesmi ali pa usaj slovenskih???……hwala

Živjo..jst pa iščem note od leone lewis-run al pa od hillary duff- someone’s watching over me tko da če jih ima kdo naj mi jih prosm pošle na sarchy_111@hotmail.com……….pa hualaa:)

pozdravljeni,
že kar nekaj časa iščem za svojo 8 letno hčer kakšne klavirske note od Neishe in jih nikakor ne morem najti. Ne na spletu ne v glasbenih trgovinah. Ali nisem dovolj vešč uporabnik spleta ali pa not slovenskih izvajalcev, za razliko od tujih (najdeš namreč kar hočeš), res ni nikjer? Mi lahko kdo izmed vas prosim pomaga s kakšnim pametnim spletnim naslovom, ali pa celo kar z notami?
igor.stros@gmail.com
Hvala in se oddolžim
LP

Živijo!
Iščem note iz Labodjega jezera, seveda note za klavir. Iščem najbolj poznano skladbo, iz te predstave. Tisti, ki najde spletno stran z temi notami , naj mi prosim odgovori. Not si že zelooo dolgo želim.

Hwalla…!

Tule je za cca 4 strani tega labodjega jezera. Pa izbiraj..

Bogdan

Labodje jezero

Ah, zaklepaj je pojedel:
http://imslp.org/wiki/Swan_Lake,_ballet,_Op.20_(Tchaikovsky,_Pyotr_Ilyich)

če ima gdo note”robbie williams angels” mi prosim pošljite na moj e-mail jure.barat@gmail.com

Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo kakšne note za klavir od:

Celin Dion – My heart will go on
ali
Michael Jackson – We are the world
ali
Nevershoutnever – I love you 5
ali
Alicia Keys – New york Broken down
ali
Yolanda Adams – I Belive I Can Fly

Kakšne lažje pesmi so tudi dobrodošle :=)

Prosim, če mi pošljete te note na e-poštni naslov: siria@siol.net

P.S.:
Lahko pa mi tudi pošljete kakšen link z notami.

Hvala že za vnaprej za note.

A jih lahko prosim tudi jaz dobim?

Hvala že za vnaprej za note.

Živjo , ima kdo note ali če ve kdo za note od Celine Dion- My will go on.. Hvala

Jaz bi pa potrebovala note Just a dream od Sam Tsui in Christina Grimmie. Se vnaprej zahvaljujem, če ima kdo.

Zdravo jaz pa iščem note za klavir od Siddharte Dviga slovenija zastave. Če jih kdo ima???
Bi prosil, da mi jih pošlje.

iščem note od we are the world če bi jih gdo najdu

@nusasemec

Kam ti jih pošljem?

Michael Jackson, Lionel Richie: We Are the World (1985)

🙂

Iščem note od bjelo dugme če bi se dalo dobiti prosim

Pozdravljen zopet tu je še moj mail zvrco.hitri3@siol.net

živjo!!

jst bi pa rabu note za cesarico od oliverja dragojevica, če mi jih lohk kdo pošle na mail blaz.lanisek@gmail.com

Živijo!! Ali ima kdo note od Čukov-Zgodba o prijateljstvu
Če ima kdo naj pošlje na alenka.katrasnik96@gmail.com
Hvala že v naprej

tut js bi zelo rada imela nota od te pesmi 🙂

New Report

Close