note za klavir na spletu
a ma kdo note za if a song could get me you??? Če jih kdo ma al pa ve ke se jih lah dubi bi bla zlo vesela, če mi to sporočite na naslov alenka.katrasnik96@gmail.com.
Hvala že v naprej<3
Mene pa zanima ce ima kdo note od komada Sve još miriše na nju od Parnega Valjaka … Bi bla zelo hvalezna … pa bi prosla ce mi lahko posle na mail malamikica1@gmail.com.
Hvalaaaaaa
moj naslov je kmetteja@gmail.com….če jih kdo ima nej prosm pošla….
a ima kdo note od PEPEL IN KRI-DAN LJUBEZNI za klavir?
moj naslov je pecnikmaruska@gmail.com
Hvala
še jz dodajam stran, kjer povlečem dol ogromno not:
http://www.my-piano.blogspot.com
me pa zanima če se da kje dobit kake slovenske note? opazla sm velik spletnih strani, kjer lahko dobiš note tujih izvajalcev, pa tudi nekaj narodno zabavnih se k sreči da dobit. zlo pa pogrešam note za slovensko zabavno glasbo.
če ma kdo note slovenskih popevk (starejše, novejše, karkoli) naj mi prosim pošlje na mircha78@yahoo.com.
hvala vsem
heeej.
tuud js bi raada proosm dobila note za klavir za pesm pepel in kri-dan ljubezni
če ma kdo naaj PROOOOSIM pošle na
mateja.kocar@hotmail.com
HVALA vnaaprej.;D
ali ima kdo note za klavir od pesmi tears in heaven. Če kdo ima naj prosim pošlje na naslov pridna.puncka96@gmail.com.
Se že v naprej zahvaljujem.
Ima kdo note za klavir, slovenski ljudskih pesmic za otroke ali pa otroških pesmic – za začetnika. Zelo bom vesela vsakega notnega zapisa na karmen.zura@gmail.com. Hvala
Js pa iščem na spletu kšne jazz,soul in funk komade pa nič uporabnega ne najdem, bi bla vesela če bi kdo lahk pomagou. Prosm kontaktiri na mail: tijana.grohar@gmail.com
BLBLBLLBL
Ma kdo note JEDINA (Tose Proeski), STRANICA DNEVNIKA (Parni Valjak).
A mi jih lahko prosim pošle na mail: fish.garden4@gmail.com
oj! mene pa zanima, če ima kdo čist začetne note za klavir??
rabila bi prijeme, …
lepo bi prosila, če ima kdo kajza začetnike, če mi pošlje na : dragon.babyka@gmail.com