nostalgija
Bedna? :/
To je klasika, tako se začne razpad zakona/zveze. Začela sta bolj ali manj na seksualni osnovi in sedaj sta se zasitila, no vsaj on, in ne znata naprej…. Sedaj bosta tečnarila, drug drugemu povzročala čustvene bolečine in vse bo šlo v maloro….[/quote]
Meni je res bedno bedna, to kar bi morala razčistiti s svojim, išče tu neke instant rešitve in tolažbe, lahko dobi n pojasnil zakaj je tako in n nasvetov kot “zdravilo”, če se sama ne “premakne” nič ne bo.
Tema ni bedna. Beden je odnos, ki ga imata. In če je morala prit sem, da to ugotovi, je tema koristna. Če pa si bo to sposobna priznati, pa je samo v njeni moči oziroma želji.
Brezveze.
Ena je sprasevala kako to.da mi pri majhnemu otroku se pase. Mi in full. Pac obcutek da mu zame ni vseen, in da me ima se zmer rad. Da mi nameni pa magar samo par minutk casa, sam meni. In pol res se sprasujete zakaj zakoni propadajo?
Cel dan sem uglavnem z otroci, kuham pospravljam. Te minutke zvecer bi mi pa res loh namenu.
Sej tu je itak samo maje mnenje.
Ti samica al kok mas ze nick, pa res upam, da ne bos mela takih tezav, ce ti je brat bedno.
Binny, kaj je tebi samo sex važen? Tukaj govoriš samo sexu, kaj bi rada da ti tip dela itd…Kaj pa druge stvari, a ti ni še jasno postalo da je vse povezano, če ni komunikacije drugje je tudi pri sexu ne bo. Ti tipa ne moreš siliti s sex-pripomočki, očitno je veliko stvari narobe v vajinem odnosu da njemu ni več do sexa. Tako kot ti opisuješ situacijo, je tipu dovolj. Oplodil te je naredil nekaj otrok s tabo in ga ne zanima več ta family life. Žal, veliko moških je takih, kot sem že napisala sploh tipom v 20 letih gre po glavi večinoma samo sex in žur. Vem da se bo tole grdo slišali samo mogoče je tvojemu žal da je tako hitro naredil otroke in resno partnerico, ko bi bil pa sedaj pri 27 lahko svoboden in bi ga lahko žural in sprobaval druge ženske. Ne vem jst ne poznam nikogar, ki bi tako mladi imeli otroke. Večina jih še tam v zgodnjih 30 noče imeti.
Ja pac sva mela zeljo po otrocih.
In zakaj je gresno mislt na spolnost pri otrocih?
Se pravi ko mas enkrat otroke, se spolno zivljenje zakljuci? In se seksa sam zato da naredis otroka…
A tut nekih fantazij clovek me more met vec?
Pa problem ko ga ma napisat na forumu.?
Nc zapuscam to temo ker je brezveze da pluvate moje obcutke.
Mogoče je tvoj moški spoznal, da s tabo ni možna komunikacija.
Vidiš le neke napade in da so krivi drugi za vse, kar se ti dogaja.[/quote]
Če je fant “spolni lenuh”, je problem objektivne narave, a ne? :)))
Dobro, če bi se razhajala v seksualnih potrebah, da se nekako prilagodita, ampak njen ne kaže nobene zainteresiranosti…
Pa si mu to kdaj odkrito povedala, da si želiš bolj divje? Morda si tud on tega želi in si ne upa, se boji, da bi se ti to zdelo “nespoštljivo” morda.[/quote]
Marko, ti pa zelo “dobro” poznaš “žensko dušo”. :)))
Ni je ženske, ki ne bi imela rada strastnega moškega, ki so jo želi, ki to pokaže, v katerem je “nek ogenj”, hrepenenje in želja po ženski. Če ni v njem nobene strasti, potem se tudi ženska ne more počutiti spolno privlačno, če je ne napaja njegova (erotična) želja po njej – ne more se počutiti živo.[/quote]
To je pa ena redkih stvari, Matjažko, v kateri se popolnoma strinjam s tabo 🙂
Bivši je bivši z razlogom. Niti najmanjše nostalgije in spominov nimam. Nič mi ne pomenijo. Ob decu, ki te ves čas kritizira, se ne moreš počutiti privlačne. Ne zamenjam za to, kar imam zdaj.
Forum je zaprt za komentiranje.