Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nosi kdo čevlje Peter Wagner?

Nosi kdo čevlje Peter Wagner?

Dobivam reklame – naj bi bili zelo udobni, lepi so b oljtako tako, ampak bi vseeno kakega preizkusila, ker imam zelo občutljiva stopala. Ker se jih ne da nikjer pomeriti – nimajo fizične trgovine – me zanima, če jih je že kdo naročal in kako je z vračilom. Skrbi me, da ni nek nateg in da ne bi v primeru vračila  dobila denarja nazaj, ker so res zelo dragi. Nimam pa nobenega občutka, koliko so zares udobni in kvalitetni. Če ima kdo kakršnokoli izkušnjo, prosim napišite. Hvala.

Poslušam Wagnerja, ko sem v čevljih. Ja je fajn. Suuper

Odgovor na objavo uporabnika
čevlji pw, 14.05.2025 ob 19:47

Dobivam reklame – naj bi bili zelo udobni, lepi so b oljtako tako, ampak bi vseeno kakega preizkusila, ker imam zelo občutljiva stopala. Ker se jih ne da nikjer pomeriti – nimajo fizične trgovine – me zanima, če jih je že kdo naročal in kako je z vračilom. Skrbi me, da ni nek nateg in da ne bi v primeru vračila  dobila denarja nazaj, ker so res zelo dragi. Nimam pa nobenega občutka, koliko so zares udobni in kvalitetni. Če ima kdo kakršnokoli izkušnjo, prosim napišite. Hvala.

Na ženske se ne spoznam tok, ampak moški te znamke se zdijo precenjeni, za €200 dobiš že kakovostno usnje in šivan usnjen podplat, ne cementiran, tu pa sicer piše ročno šivano, ampak se to po vsem sodeč nanaša na zgornji del, ker podplat je po fotkah sodeč umetna masa in lepljen. Pa tudi res niso glih lepi za pogledat.

Moj oce jih ima kar nekaj. Cevlji so res udobni iz naravnih materialov. Ampak design je pa tak, da bi morali designerja obsoditi zaradi nasilja nad modo.

Meni so zelo udobni in super za hoditi. So dragi vendar vredni denarja.

Kupujem že kar nekaj let pri njih in verjamem, da ne bo težav z vračilom, če ti ne bodo ustrezali.

Vrnejo denar.

Fizicno jih lahko vidis, ene 2x na mesec, je prodaja v Lj, za drugod ne vem. Se mi zdi pa nesprejemljivo, ker prodajalci ne govorijo slovensko v Sloveniji. So pa res prijazni. No, za taksno ceno bi to pricakoval.

Nimam jih. Ampak po slikah na reklami sodeč so to res neki predpotopni čevlji izpred 1. svetovne vojne!

Verjamem, da so udobni, ampak res no, še v ukrajinskih kombinatih najbrž ne nosijo več takih dizajnov!

Ali lahko napišete, katere znamke čevljev pa imajo potem res ročno šivan usnjen podplat?

In – katere znamke so udobne in hkrati lepe in moderne? Hvala.

@čevlji pw: ne poznam znamke, nisi niti napisala, kakšen tip čevlja iščeš, sem pa na hitro prescrollala njihove ženske sandale in se mi zdi, da so nekateri zelo podobni čevljem iz prejšnjih sezon od Reikerja – tam jih dobiš ceneje, že v štartu za cca. 1/2 cene (preko spleta še ceneje, sezonski popusti, stare kolekcije), pa prej najdeš kak par, ki je tudi lep(ši) – t.j. ne ravno iz granny segmenta. 🙂

Jaz imam ene njihove usnjene črne sandale s 6,5 cm peto in moram reči, da so presenetljivo udobni, tudi če sem več ur na nogah.

Kje te čevlje izdelujejo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close