Nošene tangice
Tudi sama prodam nekatero spodnje perilo, bikini. Kontakt na gmail: nusatrtnik20@gmail.com
Zivjo!
Tudi sama prodam svoje nošeno spodnje perilo, hlačke, najlonke, nogavičke…Nosim po tvojih željah. femme.xxy@gmail.com
Kontakt na gmail: nusatrtnik20@gmail.com
Prodam svoj album slikc in filmckov, moj gmail je : nusanovak22@gmail.com
Hej, zanimam se za tvoje tangice, posli mi gmail na miti.smite@gmail.com…resen in diskreten 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Hej, zanimam se za tvoje tangice, posli mi gmail na miti.smite@gmail.com…resen in diskreten 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Živjo, na voljo nošena oblačila: kajces1@hotmail.com
Zivjo, jaz prodam nosene tangice, druge vrste sp. hlačk in najlonke (hlacne nogavice, samostojecke, najlonke na pas)…
Izrazi zeljo, zraven dodam se fotko za potrditev istovetnosti… Pogoji in dogovr preko maila: anylmasek@gmail.com
Si želiš porednih hlačk ki bi te pripeljale do vrhunca kaj si želiš to dobiš …po želji nošene tudi med samozadovoljevanjem prepojene z mojim sokom… več info na gmail : bossvita93@gmail.com
Če še koga zanimajo nošene tangice, naj mi piše na princesss.lisssa@gmail.com
Hej 🙂 Tudi jaz prodajam nošene hlačke. Če te zanima mi piši na moja.raketica@gmail.com
Pisi mi za ponudbo nosenih tangic na avanturemasaza@gmail.com
Prosim se za kaksno sliko telesa da vidim iz kaksnega telesa dobim tangice da me bo se bolj razrajcalo.
licksuckfetish, 04.08.2019 ob 18:00
Živjo ,
Prebral sem tvoj oglas , zanima me cena tvojih tangic , koliko časa bi jih nosila po dogovoru , in ali bi mi bila pripravljena prodat tudi kake svoje druge nošene stvari.
Sem resen in diskreten.
Hvala.
M
Če si želiš PREPOJENO s”pussy đusom” perilo vseh vrst imam pravo stvarco zate…V najslajši “marinadi”se namakajo tudi po teden dni oz. se prilagodim TVOJIM ŽELJAM. PIŠI MI na prepojene@hotmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.