Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nošene tangice

Nošene tangice

Prodam nošene tangice(po izbiri) . Slike ti pošljem na gmail, o času nošenja se tudi lahko pogovorimo ;).Plačaš lahko preko PayPala, nato ti jih sveže pošljem.

Daj mail 🤭

Živjo ,

Prebral sem tvoj oglas , zanima me cena tvojih tangic , koliko časa bi jih nosila po dogovoru , in ali bi mi bila pripravljena prodat tudi kake svoje druge nošene stvari.
Sem resen in diskreten.
Hvala.

M

Živjo, zanimam se za tvoje tangice in druge predmete po dogovoru, če si za to.
Sem resen in diskreten.
Če te zanima, mi odpiši in se bova dogovorila.

Hvala.

M

Tudi sama prodam nekatero spodnje perilo, bikini. Kontakt na gmail: nusatrtnik20@gmail.com

Kontakt prosim

Zivjo!

Tudi sama prodam svoje nošeno spodnje perilo, hlačke, najlonke, nogavičke…Nosim po tvojih željah. femme.xxy@gmail.com

Jaz bi kake najlonke kupil…

Kontakt na gmail: nusatrtnik20@gmail.com

Prodam svoj album slikc in filmckov, moj gmail je : nusanovak22@gmail.com

Hej, zanimam se za tvoje tangice, posli mi gmail na miti.smite@gmail.com…resen in diskreten 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Hej, zanimam se za tvoje tangice, posli mi gmail na miti.smite@gmail.com…resen in diskreten 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Živjo, na voljo nošena oblačila: kajces1@hotmail.com

kupim

Zivjo, jaz prodam nosene tangice, druge vrste sp. hlačk in najlonke (hlacne nogavice, samostojecke, najlonke na pas)…

Izrazi zeljo, zraven dodam se fotko za potrditev istovetnosti… Pogoji in dogovr preko maila: anylmasek@gmail.com

Si želiš porednih hlačk ki bi te pripeljale do vrhunca kaj si želiš to dobiš …po želji nošene tudi med samozadovoljevanjem prepojene z mojim sokom… več info na gmail : bossvita93@gmail.com

Tudi pri meni jih lahko dobis.. nosene po tvojih zeljah, z njimi lahko pocnem prav vse 😉 prodajam tudi najlonke, nogavice, slike, videe, …

Kontakt hangouts/mail: 19curlygirl94 gmail

Če še koga zanimajo nošene tangice, naj mi piše na princesss.lisssa@gmail.com

Kupim zensko noseno perilo ali najlonke
Od punce ali dame iz stajerskega konca

Odgovor na objavo uporabnika
mianovak495, 03.08.2019 ob 09:35

Prodam nošene tangice(po izbiri) . Slike ti pošljem na gmail, o času nošenja se tudi lahko pogovorimo ;).Plačaš lahko preko PayPala, nato ti jih sveže pošljem.

Živijo zelo trd bi kupil kar imaš na zalogi

Hej 🙂 Tudi jaz prodajam nošene hlačke. Če te zanima mi piši na moja.raketica@gmail.com

Pisi mi za ponudbo nosenih tangic na avanturemasaza@gmail.com

Prosim se za kaksno sliko telesa da vidim iz kaksnega telesa dobim tangice da me bo se bolj razrajcalo.

Živijo  zelo rad bi jih kupil lahko videli sliko

Odgovor na objavo uporabnika
licksuckfetish, 04.08.2019 ob 18:00

Živjo ,

Prebral sem tvoj oglas , zanima me cena tvojih tangic , koliko časa bi jih nosila po dogovoru , in ali bi mi bila pripravljena prodat tudi kake svoje druge nošene stvari.
Sem resen in diskreten.
Hvala.

M

Če si želiš PREPOJENO s”pussy đusom” perilo vseh vrst imam pravo stvarco zate…V najslajši “marinadi”se namakajo tudi po teden dni oz. se prilagodim TVOJIM ŽELJAM.                          PIŠI MI na       prepojene@hotmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close