Nošene hlačke, nogavice – te zanima?
Prodam svoje (ne)nošene hlačke – tangice, brazilke, ali najlonke, samostoječke.. Možna tudi kakšna predhodna slika ali video 😉
Pošljem po povzetju ali predhodnem placilu na trr. Osebno ne poslujem.
Piši mi samo, če si resen: ursikaprodaja24@gmail.com 😚
Ker ima vsak človek svoj fetiš, in nauči se pisat slovensko… Če te zanima večji del, kar je zapisala že prva predstavnica, mi piši na ninatezanima@gmail.com, in samo resni, brez srečanj!
Pejt delat baba. Kdo bo vohal tacga lenuha kt si ti? Tebe in tvoje gate? Bejž u Revoz na tri šihte delat al pa u gmajno klaftre klat, u kransko Savo gume vulkanizirat al pa u Iskro bakelit ohišja za števce vlivat, ne pa da tlele bližnce sekaš s tem svojim usmrajenim cunam. A si fejst prkloplena al čist? Po moje si čist do twa. Baba lena usmrajena.
Kuga je baba lena? A ni biznisa z usranm gatam al kwa, da se uglašas tleleke gor? Kdo bo pa hotu smrad kupwt od take zahojene gorgonzole kt si ti? Pejt na zavod, nared poslovn načrt s tem tvojm usmrajenm štumfam, pa kandidirej za subvencijo. Me zanima kwa boš napisala u kvadratk s prihodki od prodaje in kuko bojo ldje pokomentiral tale poskus prodaje komposta tvojih usmrajenih kožnih svalkov, zapacanih u use sorta cote.
Ninasmrdlivaplesniva. A veš kwa si? Ena navadna McGreznca, k misle brez dela žvet. Nared nam in normalnm ženskam, k so vsega spoštvana vredne, uslugo in se samoukin. Z algicidom.Poštrihej se. 2 x. De bo zalegl.
Pa si fejst ljubosumna, ker tebe noben noče?
Moški pač imajo fetiš na nošeno perilo, pa kaj zdaj? Če lahko še kaj zaslužim s tem, še toliko boljše! V enem mesecu si pokrijem cel dopust, pa mi sploh ne gre za denar. Kot magister zdravstvene nege, diplomirana medicinska sestra v zasebni ambulanti pa zaslužim več, kot ti lahko samo sanjaš, tak da zavod za mene odpade 😉 pojej se, sama faušija te je.
babji medicinski ajnštajn, k se mu ne gre za dnar, sam vseen ve, kolk gat mora prodat za en turkiš all inclusive. Magistra zdravstvene nege k prodaja bakterije v usranih gatah. Bua haaaaa haaaa haaaa haaa haaaaaaaaaaaaaaa. Pol pravš, da ti je Starc kravžlov neki cajta edini dve sinapsi, k jih tvoja votla lubenica premore? Tisto za dnar in tisto drugo za jebodrom. Za crknt. In zdej boš bučke kotalila skup s svojimi picajzli v velikosti paradajzov, da si zdravstvena delavka? Sej mogoče si res. Menjalka urinal kondomov in pleničk za inkontonenco :-). To ti pa verjamem, ker smrad je tvoj ta sredn ime :-).
Bejž delat baba lena.
Imaš fetiš na nošeno spodnje perilo? Te rajca vonj nošenih hlačk?
Prodajam nošeno spodnje perilo (tangice, brazilke, navadne hlačke), in najlonke (samostoječke, hlačne nogavice, mrežaste), karkoli da te zadovolji 😉 Lahko po želji izbirate barvo, tip, dneve nošenja in dodatki.
Anonimnost in diskretnost je pri meni zagotovljena.
Piši samo, če si resen: moja.raketica@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.