Nosečnost – otrok – obdržati
Seveda splav, 29.08.2020 ob 14:55
Kdor se je zaradi varnosti odpovedal svobodi, je ostal brez obojega. Mi smo zdaj ostali brez obojega, državni dolg se je gromozansko povečal in naša svoboda, ki smo si jo izborili pred manj kot tridesetimi leti je uničena. Zakaj bi rodila novega sužnja? Zakaj bi rodila nekoga, ki bo moral odplačevati državne dolgove in delati petdeset let? Petdeset let prenašanja zoprnih šefov, zoprnih sodelavcev in zoprnih strank? Lahko pride celo do vojne s Kitajsko in vlada ima zdaj vso pravico, da nas zapre v občino ali prisili v cepljene z nevarnim nepreverjenim cepivom. Kdo bi bil tako egoističen, da bi v to suženjstvo rodil novega sužnja?
Kako vam uspe vse obrniti na politiko. Če je res tako hudo in nevzdržno ter oh in sploh, kaj ti delaš še tukaj?
Zdravo,
Stara sem 41. let, dolgo nisem našla pravega partnerja, ko sem ga našla sem pri 37. zanosila vendar je prišlo do spontanega splava. Oba s partnerjem sva bila zelo razočarana. Po splavu nama nikakor ni uspelo ponovno zanosit, nakar sva šla na IVF – umetno oploditev. Prvi postopek nama ni ratal tako, da sva z drugim postopkom zanosila. Trenutno sem noseča v 23. tednu, ko bom rodila bom stara 42 let.
Mnenje okolice me ne zanima. Sem pa opazila, da me veliko ljudi podpira in se veselijo otročka. Tako, da leta sploh niso pomembna. Veliko je razlogov, da ne moreš prej imeti otroka, marsikdaj je razlog zdravstveni.
Ljudje te ne bodo obsojali, ker ima čedalje več parov problem z neplodnostjo.
Globoko v sebi si želiš otroka, ne izpusti dane priložnosti, ker ti bo kasneje v življenju zelo žal.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.