Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Noseča-potrebujem bundo-MANA-kakšna kvaliteta glede na ceno?

Noseča-potrebujem bundo-MANA-kakšna kvaliteta glede na ceno?

Ker bom čez zimo visoko noseča (no, stare bunde že zdaj ne zapnem več,..)
me zanima, ali se ”splača” kupiti bundo ala MANA?

so te njihove bunde kaj vredne?
Ker cene sem gledala tam od 35-40 eur…

ampak vseeno se mi zdi, da je to ceneje kot pa drugače v kakšni bolj nobel trgovini,…

potrebujem pa res samo za to zimo,..oz. le zaradi nosečnosti..

kaj mi svetujete?

kupila bi tudi dražjo, samo kaj ko jo kasneje ( ko pridem na staro težo) več ne bom nosila..

Cunje v Mani so živ škart. Samo 1x sem hčerki tam kupila obleko (nitke so že tam dol padale, zadrga se noče odpenat – tako blizu je prišito blago, čuden kroj) in nikoli več.
Poceni in malo bolj kvalitetno ima NKD – moje mnenje.

no, jaz pa sem kupila bundo v mani in jo nosila 3 zime 🙂 malo pogledaš kakšno je in če že tam kaj odpada, menda ja ne boš kupovala.

poglej šive, zadrgo, kvaliteto blaga … in če ti je okej, pozabi predsodke in kupi.

pa lepo nosečnost ti želim!

jaz bi ziher nekaj takega kupila, mogoče ne glih v mani, sej majo tud v H&M poceni, se kaj najde, v zadnji nosečnosti sem jaz čez zimo nosila tud eno svojo staro bundo, samo meni je bilo skoz ful vroče, pa tud če ej blo minus, tako da jaz si je niti nisem zapirala, al pa sem spodaj dala kako jopco in si jo zaprla..

Meni je bundo posodila tasca, ki je bolj mocna 🙂 LP

Pac dobro pogledas bundo, pa vidis, ce je ok ali ne. Moja mladina je nosila bunde iz Mane, pa so bile ok, edino zadrgo smo zamenjali.

Nam Manine cunje čist dobro služijo.

Tudi mi smo zadovoljni uporabniki Maninih cunj. Občasno se najde tam tudi lepe in kvalitetne kose tako kot v vsaki trgovini. NKD ima tudi veliko bund po nizkih cenah.

Jaz sem si tudi pred 2 letoma kupila zimsko jakno pri MANI (št 40) samo zaradi nosečnosti in mi je tistih par mesecev čisto dobro služila. Potem sem jo dala v čistilnico in v omaro, kjer je še zdaj 🙂

Tudi jaz sem noseča in razmišljam podobno kot ti.

V nenosečem stanju si kupujem dražja športna oblačila, ki pa jih nimam glih veliko – bunde kupujem za več sezon npr., jope, puloverje prav tako.
V tem trenutku se mi zdi res brezpredmetno zapravit par sto evrov za bundico, ki jo bom oblekla parkrat, zato bom tudi jaz kupila najbrž v Mani ali kaki podobni trgovini.
Sposodit si pa žal nimam od koga, ker mam okoli sebe same drobne.

HM naprimer, pa se mi po pravici povedano glede na slabo kvaliteto zdi predrag.
Tudi na splošno mi tam nosečniške obleke niso nič kaj všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close