Noseča kljub menstruaciji?
heila
vem da sem za spolni odnos še malo premlada ampak s fantom sva ga prvič imela pred pribl. 1 mesecem…. bil je nezaščiten a ga je pravi čas dal ven…. čez 2 dni sem dobila menstruacijo…. opravila sem tudi 2 testa nosečnosti in sta oba pokazala negativno a sem imela nekatere znake nosečnosti (slabost, bolečine v križu…) tudi ta mesec sem dobila menstruacijo kot je treba pa ponavadi me jajčniki bolijo največ 2 dni zdaj pa so me boleli 3… moje uprašanje pa je če je možno da je kakšen curek spermijev ušel in sem mogoče noseča?
Pozdravljene =)
sprašujem vas po mnenju, izkušnjah, karkoli .. nekaj dni po nezaščitenem spolnem odnosu sem začela krvaveti, bilo je kot pri zelo močni menstruaciji le da je bila kri svetlejša in drugačnega vonja. trajala je 3 ali 4 dni.. nato sem po približno mesecu spet dobila menstro, šibkejšo kot prej, normalno.. nato pa je ni več bilo, bil je le rjav izcedek in majhne grudice.. je mogoče da sem zanosila, izvenmaternično, zapoznela zanositev? občasno me špika v trebuhu, križu, imam krče, napihjenost. naredila sem teste, 14 dni po sp odnosu, bili so negativni.. ali pri izvenmat. nosečnosti test pokaže pozitivno in glede zapoznele zanositve, kdaj test pokaže pozitivno ?
Drage dame,
pa ne ga srat no! prvič ena je napisala, da si je sprala spermije s telesa? tega si ne moreš, ko je enkrat not je not, spermiji so hitri..in do tam kamor grejo voda sigurno ne spere. živijo pa lahko 48 ur v telesu..kaj ga sploh serjete s temi vprašanji? če pride do tega si pač kupiš takoj jutranjo tabletko, če pa pač ugotoviš šele ob izostali menstruaciji oz. imaš krvavitve in vse znake nosečnosti pa ja raskiraš tistih 4 e za Bayby check ali pa kakšnega dražjega testa nosečnosti. tu ni nobenega vprašanja je al pa ni, brezveze čakat, kupiš se polulaš v lonček, držiš test po navodilih in to je to.. brez zamere..to ne leti na vse komentarje tu. prvih ne vem koliko ima sigurno kaj prav, se vidi da so bolj izkušene.
lp
Punce pozdravljene !
Imam en mali problemcek.
Menstruacija mi je zamujala nekje 6dni(imam ze dolg menstruacijo in mi ni nikol zamujala zmer je bila tocna) bila sem radovedna in sem na bambinota vtipkala kdaj sem imela nazadnje menstruacijo in mi je pokazal da sm v 6tednu nosecnosti. Tisti dan ko sem hotela naredit test sem dobila “menstruacijo” ni mocna kot je bila zadnjic. Ali je mozno da sem noseca znaki so isti kot ori nosecnosti + imam v spodnjem delu trebuha trdo (naredila sen test in je pokazal – )
ojla punce……no sem mislila da sem že edina ,ki ima take težave:)naj pojasnim :sem stara 38 let in sem mami 4 otrok…najstarejša stara 18 let!!!hm…sem pa že malo pozabila kako izgleda nosečnost pa vendarle….evo tudi jaz se ne branim še kakšnega otročka:)nikoli in nikoli ,ko sem dobila menstruacijo nisem imela nobenih krčev ali bolečin res nikoli…vse do 29.5.2015…je bila čudna in kratka menstruacija….sem mislila ah ta čudna tetka se danes ne baha preveč;)…trajala je 3 dni in konec…..cikle imam pa redne na (33)no in ponovno bi jo mogla dobiti 1.7.2015 pa od nikoder!!!špikalo me je pa tako da tega ne bom nikol pozabila (u levem jajčniku)no sem šla po testek baby check mini ,ki pa mi je pokazal res čist rahlo črtico…tako če obrnem proti svetlobi je črtica…hm zdej sem pa cela zmedena…….(sem pa delala ta test 11.7.2015)samo res je pa čist rahla…..ali mam premalo hormona?ali je pa lažna nosečnost?včeraj me je prav bolelo v maternici kot bi me kaj raztegovalo noter smotan boleč občutek:(danes me hvala bogu nič ne boli:)moji simptomi so pa:tečna kot vrag…..enkrat mi je smešno,drugič bi najraje zajokala,zeloo občutljiva,napete prsi vidne vene na dojkah,pečejo me bradavice,trtica me boli,ušesa me srbijo.nos imam zamešen,križ boli….skratka 100 in 1 stvar:)ampak tale trebuh imam pa zelo napet še hlače me tiščijo……torej punce kaj menite ve?sorčka ker sem tok nakladala pa se mi zdi da več glav več ve:)dejte mi prosim pomagati,ker me že meša od tega…..hvala vam že v naprej:)lp
Pozdravljene,
ali je možno, da bi bila noseča kljub ravno končani menstruaciji? Menstruacija je bila šibka. Sum na to, se je porajal izključno zaradi občutka tiščanja na vodo. Nimam vnetega mehurja, nič me ne peče… problem je, da ko ravno izpraznim mehur, takoj za tem dobim občutek da me ponovno tišči, v kolikor grem na stranišče je zgolj nekaj kapljic.
hvala in lp
Forum je zaprt za komentiranje.