norton antivirus
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem inštalirala Norton Antivirus 2003 Professional Edition in skenirala računalnik za viruse in podobno. Vse je funkcioniralo kot je treba. Čez en teden sem hotela spet zagnati scan z aviruse in takrat sem opazila, da mi v okencu pri “Auto-Protect” z rdečo piše “Off”, pri “Email Scanning” pa z rdečo piše “Error”. Odprla sem okno Options in označila “Enable Auto-Protect (recommended)” in kliknila OK. Še vedno je pisalo Off pri Auto-Protect in Error pri Email Scanning. Računalnik sem nato skenirala za viruse z Ad-Aware SE Professional,ga ponovno zagnala in odprla Norton Antivirus 2003 Professional Edition, vendar ni bilo nobene spremembe. Kako naj dosežem da bo Norton Antivirus deloval kot je treba?
Za odgovor se vam lepo zahvaljujem.
Lep pozdrav
Težka bo, ker NAV skoraj NIKOLI ne deluje, kot bi bilo treba. Če imaš nelegalno opremo, nič hudega. Če si se odločil za nakup – ni bil dober nakup. It’s only my opinion!
Pa še skromen predlog: Trend Micro PC-cillin Internet Security deluje brezhibno in dosti bolj zanesljivo od NAV in drugih AV orodij. Tako pač je.
Deluje, deluje, samo treba ga je znat namontirat in naštelat. Pa ne govorim tega zato, ker ga imam jaz, ampak ker sem tudi sama imela podobne – če ne kar enake probleme. (da ne govorim o zastarelih verzijah in reševanju problemov)
2003 je že zastarela… Če si kupila to verzijo, si se uštela, drugače pa se to rado dogaja pri OEM verzijah, ki jih podturijo zraven novega PC-ja. Njih boli k***
Tule so navodila, pa si jih preberi. To je pa tudi vse, kar se še dobi za 2003 verzijo.
Malo pobrskaj po nastavitvah in za silo premakni letnico na uri, pa boš videla.
Forum je zaprt za komentiranje.