Najdi forum

norton antivirus

Pozdrav!!!!! Imam eno vprašanje in upam, da bo kdo kaj razumel za kaj se gre, ker jaz se ne razumem na računalništvo. In sicer: zakaj se mi je začel računalnik kar na lepem zapirati oz. odklapljati??? Ne vem, npr. nekaj delam gor ali surfam, pa se mi na lepem pokaže eno okence: your computer will shut down, pa sekunde se odštevajo in tega ne moreš ustavit. Mislim, da se to dogaja odkar imam inštaliran norton antivirus oz. internet security. Ko sem hotela do zbrisati proč, se mi je zbrisalo le pol tega programa( int. security), pol pa je ostalo na rač.?? Pol sem sformatirala disk, vse spet naložila, tudi norton antivirus, int. security pa ne! No, in prej se mi spet pokaže tisto okence, pa odštevanje in odklop računalnika. POČASI IZGUBLJAM ŽIVCE!!!!! Ali kdo vsaj približno ve za kaj se gre???? NAJLEPŠA HVALA ZA KAKRŠNOKOLI POMOČ!!!!!!!!!1

Zapomni si tole: po formatiranju in nameščanju Windowsov si takoj po vzpostavitvi povezave namesti vse potrebne popravke (www.microsoft.com – Windows update).

Samo tako boš preprečila okužbo z blasterjem ali sasserjem, ki povzročata samodejno resetiranje, kadar se povežeš.

Oba omenjena virusa je seveda možno odstraniti tudi brez formatiranja.

Tukaj pa dobiš orodja za odstranitev teh virusov…

Pa da ne bo pomote, če dosedaj še nisi ugotovila, seveda Norton ni kriv tvojih težav.

A pri Nortonu sploh delaš update? Če bi imela zadnje definicijske datoteke, bi ti blaster ali sasser že zdavaj blokiralo ob rednem scanu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close