normalno za enega moža – mnenja
Zaradi določenih težav delam malce analize svojega zakonskega življenja. Po pogovoru z možem nimam pravih odgovorov, zato potrebujem mnenja še drugih.
Namreč – mož ima prijateljico (sama sem mu rekla da ni “prijateljica” ampak nekaj več, saj se slišita samo takrat, ko ni mene v bližini. Dodatno mi jo je še skrival, kljub vsemu, da sva si vedno vse povedala (no, sedaj vem da on ni). Izvedela sem tako, da ga je klicala, ko bi moral biti v službi, pa se je poškodoval. Ker se ni javil, sem dvignila ušesa, kdo kliče ter zakaj se ne javi. Je povedal kdo je, javil se ni.
In ob nadaljnjem premišljevanju, pogovorih sem prišla do zaključka, da: – me mož nikoli nikomur ne predstavi (vsega skupaj me je dvema sodelavkama, dvema prijateljema. Od tega so trije njemu pri srcu, vsi pa varajo partnerje se s tem še hvalijo. Seveda sem povedala, da so karakterno te osebe meni kontra, mi niso všeč, me pa ne moti, dokler kdo ne poseže v mojo družino). Njemu so ti, ki varajo frajerji, človek bi rekel, da jih občuduje, kako dobro pridejo skozi. Moji znanci, prijatelji so mimoze, copate in se včasih prav norčuje iz njih. Zato tudi ne gre na obisk z mano k njim. Jaz seveda ne z njim k njegovim.
Nekoč sva šla na gledališko predstavo – šel pozdravit znanca (oba ga poznava) med tem, ko sem morala v toaleto. Ga čakam, pride ter pove, da mu bo nekaj pomagal in ga naj počakam, pride takoj. Ni me povabil zraven – celo pustil me je čakati pred vhodom celo uro. Vhod so med tem seveda že zaklenili. Ko je prišel, je samo rekle – malo se je zavleklo, smo še spili nekaj. Če bi imela ključe, bi sigurno ostal tam, žal sem bila brez ključev, telefona. In to se njemu zdi vse normalno, kompliciram. Po tem dogodku res nikamor nisem želela z njim – sem mu povedala, da če me že pusti samo, naj raje hodi sam okoli. Čakala kot neka k… ne bom. Seveda je bil ON užaljen. razumem, da imata partnerja različne okuse, poglede na življenje, ampak tako obnašanje pa mi je čisto izpod morale in normalnega. Zato sem mu tudi povedala, da me ne spoštuje. Seveda je bilo še huje.
Tudi sedaj sem rekla – če ga je ta “prijateljica” tako pritegnila – naj mi jo predstavi, naj nas povabi vse na kavico (ima partnerja), da se spoznamo. Je rekle da on tako vse pozna, ampak če želim, pač bo. Ne, jaz želim. Če mene nekdo pritegne, se mi zdi prijeten, bom želela to osebo predstaviti partnerju, ker očitno je partner vreden tega. Mene pa moj partner ne želi v nekem delu svojega življenja. In ko sva se pogovarjala, je rekel da imam privide. Imam res tako napačno predstavo o znancih, prijateljih – da jih namreč predstaviš partnerju, če že hodiš k njim ter vse poznaš? Če so pošteni nameni nimaš kaj skrivati – sploh če doma nikoli ni bilo ljubosumnih scen, prepirov glede tega…. Trenutno sva v težki fazi, vsak na svojem bregu. On trdi da vse ne rabim vedeti, jaz trdim, da če se z nekom slišiš zelo pogosto, hodiš k njemu (občasno), ti je res prijatelj, ga pač ne skrivaš, ampak predstaviš. Če je partnerju všeč super, drugače pač skleneta kak kompromis, saj ne rabiš prekiniti stikov. Tudi s temi njegovimi varalicami ni potreboval prekiniti, samo jaz sem se umaknila. (seveda mi ni všeč, ampak – prepovedati nimam pravice). Res jaz tako napačno gledam na vse? Dajte mi pojasnite, kdo je tukaj bolj …..
Tipična slika novodobne slovenske zveze od znotraj. Kaj še delaš z njim?[/quote]
odplačuje sorazmerni del pufov … in si svojega fleta ne more privoščiti
Tipična slika novodobne slovenske zveze od znotraj. Kaj še delaš z njim?[/quote]To je tako, ko se poročiš z “moškim” tipa Matkic&co :(((
Jaj čmo ti pisat?
Imaš moža, ki je nesposoben oz nima želje pomirit dvome v tebi in sedaj še tako nedolžna špaga predstavlja največjo kačo, ki te lahko požre vsak hip….. :/
odplačuje sorazmerni del pufov … in si svojega fleta ne more privoščiti[/quote]
No, pol pa recite, da predporočne pogodbe in delitev premoženja niso dobra osnova za zakon :D[/quote]
nimajo zveze, če sta dva “reveža” zapufana za isto gnezdo.
Pametno je na začetku kupiti dva manjša (po možnosti sosednja) fleta
No, pol pa recite, da predporočne pogodbe in delitev premoženja niso dobra osnova za zakon :D[/quote]
Pametno je na začetku kupiti dva manjša (po možnosti sosednja) fleta[/quote]
morda sta kje (ločeno) živela, preden sta se zapufala za isto gnezdo …
Pametno je na začetku kupiti dva manjša (po možnosti sosednja) fleta[/quote]
morda sta kje (ločeno) živela, preden sta se zapufala za isto gnezdo …[/quote]
potem nebi bilo od Gupi vprašanja, kaj še dela pri njem ☺
Pandora1, jaz sem za![/quote]
Dobro. A kandidirava za parlament s tem programom? Bova vsaj kaj koristnega naredila za to državo … v stilu, če ti država ne pomaga, si pomagaj sam.
Glede na konkurenco ne bi smelo biti tako težko … prodreti 😀
Pandora1, jaz sem za![/quote]
Dobro. A kandidirava za parlament s tem programom? Bova vsaj kaj koristnega naredila za to državo … v stilu, če ti država ne pomaga, si pomagaj sam.
Glede na konkurenco ne bi smelo biti tako težko … prodreti :D[/quote]
Žal se nimam časa ukvarjat s kandidaturami in politiko, ker moram poskrbeti za ljubi kruhek. Država potrebuje bolj pomembne zakone… če je sploh še upanje zanjo.
Pa zakaj misliš da bi te partner MORAL želeti v VSAKEM delu njegovega življenja… a stojiš z njim ko serje na WCju in te predstavi svojemu dreku?
Jaz bi popizdo če bi moja hotla z mano delat vse… in bit v VSAKEM delu mojega življenja.
Kje je zasebnost in čas samo za sebe? Čas vstran od ženske ki jo boš gledal cel lajf
Forum je zaprt za komentiranje.