Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Normalne ženske ne marajo neresnežev”

“Normalne ženske ne marajo neresnežev”

Sej niso jezne. Večini žensk je večina moških pač drugotna izbira.

Ko ženske opisujejo svoje “probleme z moškimi”, v bistvu opisujejo svoje probleme z macho style šarmantnimi talentiranimi tipi, s strani katerih so bile navite okoli prsta.

Zakaj se ukvarjajo s takimi tipi? Ker si ne morejo pomagati, ker jih to enostavno privlači.[/quote]
Kot vešče privlači ogenj sveče 🙂

Tukaj se tako obešate na besede. Dober tip za mene, ni nujno dober ti za tebe. Evo tko je to. Dober tip zame ne pomeni nek maneken, ampak da je simpatičen, urejen,.. ne vem skratka, da pritegne moj pogled. To je to. Sigurno me nek tip s tričetrt hlačami, teniskami in trebuhom ne more zapaliti. Tako pač to je.

Neeee, v bistvu se mnogo raje obešamo na ženske. Ampak ker je pomanjkanje le teh tukaj, pač pride do takih anomalij in besede postanejo nek nadomestek. Ampak samo do…. 🙂

Neeee, v bistvu se mnogo raje obešamo na ženske. Ampak ker je pomanjkanje le teh tukaj, pač pride do takih anomalij in besede postanejo nek nadomestek. Ampak samo do…. :)[/quote]

Pomanjkanje žensk???? Saj jih je poln forum: Goldfish, Skela, Marget, Antilopa, … in še kupe drugih. Haloo.

Neeee, v bistvu se mnogo raje obešamo na ženske. Ampak ker je pomanjkanje le teh tukaj, pač pride do takih anomalij in besede postanejo nek nadomestek. Ampak samo do…. :)[/quote]

Pomanjkanje žensk???? Saj jih je poln forum: Goldfish, Skela, Marget, Antilopa, … in še kupe drugih. Haloo.[/quote]

Nisem zasledila tvojega nicka Gazela:). Haloooo:). Mene pa…kot da me ni.

Pomanjkanje žensk???? Saj jih je poln forum: Goldfish, Skela, Marget, Antilopa, … in še kupe drugih. Haloo.[/quote]
Ok prvi dve nista ženski ampak … ne vem kaj
Drugi dve pač ne moreta zadovoljiti vseh moških tukaj. Odtod pomanjkanje… 🙂

Drugi dve pač ne moreta zadovoljiti vseh moških tukaj. Odtod pomanjkanje… :)[/quote]

No pa pozabila sem sebe, Calypso, Bikini, pa še katero. Tako da se nas bi zbralo sigurno za ducat.

Drugi dve pač ne moreta zadovoljiti vseh moških tukaj. Odtod pomanjkanje… :)[/quote]

No pa pozabila sem sebe, Calypso, Bikini, pa še katero. Tako da se nas bi zbralo sigurno za ducat.[/quote]
Antilope ni več vsaj tako poredko pride kot da je ni, Bikini ni že dobro leto, Calipso spada med prvi dve… Še vedno pomanjkanje 🙂

No pa pozabila sem sebe, Calypso, Bikini, pa še katero. Tako da se nas bi zbralo sigurno za ducat.[/quote]
Antilope ni več vsaj tako poredko pride kot da je ni, Bikini ni že dobro leto, Calipso spada med prvi dve… Še vedno pomanjkanje :)[/quote]
Po vsem tem sodeč ne primanjkuje žensk – samo žal niso pisane tebi na kožo. Ja, tako pač je v življenju. Pa saj je polno takšnih z neregistriranimi niki. Pa vedno še kakšna nova prileti npr kot jaz.

Sem pač izbirčen 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close