Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Normalne ženske ne marajo neresnežev”

“Normalne ženske ne marajo neresnežev”

Če ena išče nekoga samo za seks, bo tisto fiziko že obvladal iz prakse, kvantno teorijo bo pa pustil, da bo z drugim predebatirala.[/quote]

A ti tudi nimaš službe? Mama hotel?[/quote]

Itak, sponzorja iščem za naprej, haha…

Ah kje pa. Na to padejo le puhle ženske. Samo fizična privlačnost nikakor ne more biti dovolj. Tip lahko zgleda oh in sploh, ampak ko odpre usta…če tam nima kaj pokazati, vse izpuhti.[/quote]

Če ena išče nekoga samo za seks, bo tisto fiziko že obvladal iz prakse, kvantno teorijo bo pa pustil, da bo z drugim predebatirala.[/quote]

Odvisno, kakšne kriterije imaš. Meni je to totalna bedarija, da bi seksal z neko naključno žensko, ker je zgolj atraktivna, pa sem moški. To je isto, kot če izbereš privlačno prostitutko – ničesar med nama, zgolj telesnost. Na nek način je lahko “srečen” tisti ali tista, ki ga/jo to zadovoljuje, ker ne terja njegova “čustvena komponenta” višjih zahtev.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sej zato pa nič ne seksaš, ker kompliciraš, pa še takrat, ko naletiš na eno, ki je kot nalašč zate…zavoziš.

Vsak jo dobi sam če hoče :)[/quote]

Itak ja. Zakaj je potem ti nimaš? Pol leta si fehtaril, če ne še več.[/quote]

Mojo je pa dobil, ker ni nč fehtaru!

Sej zato pa nič ne seksaš, ker kompliciraš, pa še takrat, ko naletiš na eno, ki je kot nalašč zate…zavoziš.[/quote]

Seksaje ne moški, ki vedno nergavo nekaj brundajo, se usajajo nad ženskami, ker imajo razlog, a ne? 😉
Ko boš TI in menda je še par takšnih tu, bo cel forum vedel in si odpočil od nenehnega negativističnega pisanja. Amapak to mene načeloma ne zanima. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Itak ja. Zakaj je potem ti nimaš? Pol leta si fehtaril, če ne še več.[/quote]

Mojo je pa dobil, ker ni nč fehtaru![/quote]
🙂

Delaš sam sebi reklamo:)))). Wtf

V glavnem so vse svetovne religije videle v seksualnih strasteh grožnjo družbeni harmoniji in vzrok tragedijam. Modri ljudje skozi tisočletja prihajajo do enakih zaključkov…

Ma ja itak. Sex lahko zelo škoduje zdravju posameznika. Lahko je celo vzrok vojn in navsezadnje tudi poguba človeštva. Ja eni tle gor so pa res pezdetki.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Sej zato pa nič ne seksaš, ker kompliciraš, pa še takrat, ko naletiš na eno, ki je kot nalašč zate…zavoziš.[/quote]

Seksaje ne moški, ki vedno nergavo nekaj brundajo, se usajajo nad ženskami, ker imajo razlog, a ne? 😉
Ko boš TI in menda je še par takšnih tu, bo cel forum vedel in si odpočil od nenehnega negativističnega pisanja. Amapak to mene načeloma ne zanima. :)[/quote]
Če napišeš, da so ženske kače, se nič ne usajaš nad njimi. Pomeni samo, da nisi zaslepljen cepec.

Lp

Enostavno Bog

Ma ja itak. Sex lahko zelo škoduje zdravju posameznika. Lahko je celo vzrok vojn in navsezadnje tudi poguba človeštva. Ja eni tle gor so pa res pezdetki.[/quote]

Čuj, tak je!

To pa ni čisto res.
Pri religijah se gre za nadzor nad družbo in želja po spolnosti je eden najmočnejših nagonov. Zato religije preko spolnosti, manipulirajo z ljudmi.

Ma ja itak. Sex lahko zelo škoduje zdravju posameznika. Lahko je celo vzrok vojn in navsezadnje tudi poguba človeštva. Ja eni tle gor so pa res pezdetki.[/quote]

pa ne bom več sexala – nočem, da sem bolana, nočem vojn, pa nočem sama ostat na svetu!
Brez sexa mi živeti ni – jutri boste brali o mojem koncu – basta!
Vsega pa res ni krivo tole – “seksualnih strasteh grožnjo družbeni harmoniji in vzrok tragedijam”

Zašli ste s teme – se mi zdi!

pa ne bom več sexala – nočem, da sem bolana, nočem vojn, pa nočem sama ostat na svetu!
Vsega pa res ni krivo tole – “seksualnih strasteh grožnjo družbeni harmoniji in vzrok tragedijam”

Zašli ste s teme – se mi zdi![/quote]

Uh o tvojem koncu? No evo sex bo odgovoren za izgubo še enega mladega življenja.

Zašli ste s teme – se mi zdi![/quote]
Ne delaj tega 🙂

Ustavite sex!!!!

Če ti tip dobro izgleda lahko pristopi s čisto brezveznim stavkom in pogovor se bo razvil, ker me zanima. Če pa je tip nikakvi, pa lahko pristopi z najbolj izvirnim stavkom, pa me verjetno ne bo pritegnil. Čeprav je takšna situacija bolj malo verjetna.

V soboto sem bila zunaj in toliko smešnih in čudnih tipov že dolgo nisem videla. S prijateljico sem se tako smejala, da sem skoraj počila. Bilo je res zabavno.

Problem ti nastane kasneje, ko tip ki dobro zgleda ima v glavi približno toliko kot tista misica… samo da ona hodi na manikuro in pedikuro on pa lepi nalepke po svojem avtu nalizing in se z njim vozi do fitnesa pa nazaj, kjer bi lahko šel peš 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samo zarad takih pa potem nastanejo produkti ala nekaj MONovk, ki so jezne na ves moški rod v tem delu galaksije…

Ženske se najbolj zapalijo za tipe, katere najbolj obsojajo. Obsojajo jih zaradi muhavosti in nedosegljivosti. Na pridnega fantka se nobena ne zapali. Mogoče se nazadnje res poročijo s pridnimi urejenimi tipi, ampak to samo zato, ker ne morejo trajno dobiti tistega, kar jih res privlači.

Tipi, ki jih ženske na splošno označujejo za pridne in urejene, resne, nimajo sploh nobene šanse dobit kakšno avanturo, kaj šele avanturo z lepo žensko. razen če si jo plačajo. Nasprotno, moška pokvarjenost, v kombinaciji z malo nastopaškim-lagodnim obnašanjem, v paketu s solidnim videzom in slogom oblačenja, dela čudeže in odpira vrata do ženskih hlačk..

Prvi znak, da si babi res všeč, pa je njeno cinično zanikanje, češ, ti sploh nisi resen, ti sploh nisi moj tip, živčno muzanje in nesproščenost ob prvem stiku.

Če se baba ob tebi, ko te prvič vidi, sproščeno smehlja in debatira ko s kolegico, potem je ne boš nikoli f.ukal.

Enako tudi tipi, ko vidijo dobrega komada, ponavadi zanikajo “te pa jaz ne bi, ekr je preveč….”. Ti bi jo že, sine, samo nisi njena liga..

Gre dobra mačka po ulici in sine vpraša Mujota. Tata, ko jebe ovakve komade? Odličnjaci sine, odličnjaci 🙂

Saj maš dostikrat mogoče celo prav, samo jaz dostikrat rečem, te pa ne bi ker je blont, blont pa mi ni seksi, in je dejansko ne bi…. pa je lahko ven iz moje ”lige” al pa dosegljiva…. lahko se mi ponuja pa ne bo nič 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sej niso jezne. Večini žensk je večina moških pač drugotna izbira.

Ko ženske opisujejo svoje “probleme z moškimi”, v bistvu opisujejo svoje probleme z macho style šarmantnimi talentiranimi tipi, s strani katerih so bile navite okoli prsta.

Zakaj se ukvarjajo s takimi tipi? Ker si ne morejo pomagati, ker jih to enostavno privlači.

Jaz pa u življenju še nisem srečala smešnega in čudnega tipa! Tisti “lepotci”, vase zavarovani, ki mislijo, da lohk dobijo vse kar leze, tud niso smešni. Saj ne dobijo za vsakim vogalom. Enga takšnega sem dobila, zdej je zagledan samo vame. Je povedal, da babnce rasejo samo na jeziku in tud takim ne dajejo kar tko.

Nikakvih tipov tud ni! Če že na pogled ni lepotec, je pa vsaj v glavi, se ti ne zdi? Če se ne bi ravno u tega zaljubila, bi raje imela nikakvega tipa, ki ve, kaj govori, ne pa, da naklada in si dviguje samovšečnost.

No, če si v soboto srečala tolk čudnih tipov in si se jim vsaj nasmeja, pol niso tko čudni – a ne?

Vsakemu – tako moškim, kot ženskam prvoščim, sa vsaj 1x u življenju doživijo lepo, enkratno ljubezen, pa četudi traja samo en dan! Pa ženske – ne gledat zunanjost, ampak notranjost. Ko si zaljubljen, zunanjosti ne vidiš!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close