“Normalne ženske ne marajo neresnežev”
Ah kje pa. Na to padejo le puhle ženske. Samo fizična privlačnost nikakor ne more biti dovolj. Tip lahko zgleda oh in sploh, ampak ko odpre usta…če tam nima kaj pokazati, vse izpuhti.[/quote]
S takimi izjavami se tagrde tolažijo. Če na take tipe padajo le puhle ženske, potem so vsi diskači, night clubsi, polni puhlih žensk. A pametne pa ždite v knjižnici, ste asocialne in hodite na med over net ? LOL
Ah kje pa. Na to padejo le puhle ženske. Samo fizična privlačnost nikakor ne more biti dovolj. Tip lahko zgleda oh in sploh, ampak ko odpre usta…če tam nima kaj pokazati, vse izpuhti.[/quote]
S takimi izjavami se tagrde tolažijo. Če na take tipe padajo le puhle ženske, potem so vsi diskači, night clubsi, polni puhlih žensk. A pametne pa ždite v knjižnici, ste asocialne in hodite na med over net ? LOL[/quote]
Še nben mi ni rekel, da sem grda:). Mene res vse mine, če tip dobro zgleda, ampak ko izmenjaš par besed, vidiš da ima prazno glavo. Kaj naj počnem s takšnim tipom? Ga vozim okoli kot razstavno lutko? Ne vem zakaj te to toliko čudi. Pač meni je pomembna še vsebina, ne samo zunanjost. Kaj folk dela po diskačih, s kom se daje dol, koga ima za muho enodnevnico, s kom gredo v partnerstvo…mi je vseeno.
Kakšni predsodki? Ker se ne družim s tipi, ki dobro zgledajo, pa imajo prazno glavo? Poglej, ti kar bodi z ženskami, ki imajo fajn zunanjost brez vsebine. Kdo ti brani. Jst sm zbirčna, zahtevna in me zadovolji le komplet. In nisem ne mirna, še manj dolgočasna itd. Puhlost je bila omenjena v kontekstu izbire partneja le na podlagi zunanjega videza.
Če ena išče nekoga samo za seks, bo tisto fiziko že obvladal iz prakse, kvantno teorijo bo pa pustil, da bo z drugim predebatirala.
Če ena išče nekoga samo za seks, bo tisto fiziko že obvladal iz prakse, kvantno teorijo bo pa pustil, da bo z drugim predebatirala.[/quote]
A ti tudi nimaš službe? Mama hotel?
Kakšni predsodki? Ker se ne družim s tipi, ki dobro zgledajo, pa imajo prazno glavo? Poglej, ti kar bodi z ženskami, ki imajo fajn zunanjost brez vsebine. Kdo ti brani. Jst sm zbirčna, zahtevna in me zadovolji le komplet. In nisem ne mirna, še manj dolgočasna itd. Puhlost je bila omenjena v kontekstu izbire partneja le na podlagi zunanjega videza.[/quote]
Jst bi prej reku, da si ti sramežljiva, asocialna. Zato pa tudi četaš z raznoraznimi Matjažkoti po forumih in si potem še izmenjaš kontakt z njimi. Res si zbirčna lol.
Fak, če še enmu debilu na forumu uspe pobrat tvojo številko, kako hitro bi jo potem šele nekomu v živo dala, ob predpostavki, da bi bil kolikor toliko solidnega videza in vsaj abecedo znal na pamet.
S tem zadnjim napisanim se pa dejansko strinjam 😀 Ampak to večinoma velja za mlajše punce…rečmo pod 25 let. Boljše rezultate prinese zato, ker deluješ “zaj*bant”, zabaven/smešen. Sej večina punc to kar je napisou verjetno sprejme kot za**bancijo. Okej nekje je biu res nesramen ampak enepar postov je blo pa smešnih:) Jaz bi tudi prej odpisala kakšnmu takmu kot pa nekomu ki napiše “oj, kako si”. S tm deluješ dolgočasen (govorim za punce < 25)
Kakšni predsodki? Ker se ne družim s tipi, ki dobro zgledajo, pa imajo prazno glavo? Poglej, ti kar bodi z ženskami, ki imajo fajn zunanjost brez vsebine. Kdo ti brani. Jst sm zbirčna, zahtevna in me zadovolji le komplet. In nisem ne mirna, še manj dolgočasna itd. Puhlost je bila omenjena v kontekstu izbire partneja le na podlagi zunanjega videza.[/quote]
Jst bi prej reku, da si ti sramežljiva, asocialna. Zato pa tudi četaš z raznoraznimi Matjažkoti po forumih in si potem še izmenjaš kontakt z njimi. Res si zbirčna lol.
Fak, če še enmu debilu na forumu uspe pobrat tvojo številko, kako hitro bi jo potem šele nekomu v živo dala, ob predpostavki, da bi bil kolikor toliko solidnega videza in vsaj abecedo znal na pamet.[/quote]
A da sem sramežljiva?:)))) Asocialna?:)))) Hudoooo:).
Ne chatam po forumu, ampak na chatu, ki ga je ustanovil matjazko, če smo že natančni:). Si ljubosumen?:)) Ne nooooo, saj lahko tudi ti prideš, je javno dostopen:).
Kaj bi rad mojo cifro? Mislim vse kaže na to, ker vsak dan samo še stopnjuješ. Ljubosumje je huda reč, a ne.
Fak, če še enmu debilu na forumu uspe pobrat tvojo številko, kako hitro bi jo potem šele nekomu v živo dala, ob predpostavki, da bi bil kolikor toliko solidnega videza in vsaj abecedo znal na pamet.[/quote]
Ne chatam po forumu, ampak na chatu, ki ga je ustanovil matjazko, če smo že natančni:). Si ljubosumen?:)) Ne nooooo, saj lahko tudi ti prideš, je javno dostopen:).
Kaj bi rad mojo cifro? Mislim vse kaže na to, ker vsak dan samo še stopnjuješ. Ljubosumje je huda reč, a ne.[/quote]
In ne samo to, povrhu tudi podpovprečnega videza, max zlata sredina, če ne bi te že zdavnaj kdo povabil na pijačko, pa magari, da hodiš samo do trgovine pa nazaj domov.
Kaj bi rad mojo cifro? Mislim vse kaže na to, ker vsak dan samo še stopnjuješ. Ljubosumje je huda reč, a ne.[/quote]
In ne samo to, povrhu tudi podpovprečnega videza, max zlata sredina, če ne bi te že zdavnaj kdo povabil na pijačko, pa magari, da hodiš samo do trgovine pa nazaj domov.[/quote]
Kolk ti misliš, da si pameten in veš vse o drugih. Dej pejt spat…
Vsak jo dobi sam če hoče 🙂
Vsak jo dobi sam če hoče :)[/quote]
Itak ja. Zakaj je potem ti nimaš? Pol leta si fehtaril, če ne še več.
Forum je zaprt za komentiranje.