Normalna ženska
Tanjuška135, 15.08.2021 ob 11:56
Normalen moški, 15.08.2021 ob 09:48
Kje sploh gnezdijo normalne ženske. Z normalne mislim na take, ki ne kadijo, niso veganke, niso potetovirane, so cepljene, se rekreirajo, ne visijo cele dneve na medmrežju, so zaposlene… Na ulicah so vse bolj redke
Popolnoma in točno si opisal MENE.
Vse te točke izpolnjujem, edino ena ti ne bo všeč :
Stara sem 60 let.
Hahaha…in prezadovoljna, srečna!
Sem vesel zate. V tvoji generaciji najdeš še precej podobnih.
Normalen moški, 15.08.2021 ob 12:40
kje so te ulice, 15.08.2021 ob 11:31
Imam kar širok krog ljudi okoli sebe in večina žensk je takih kot ti trdiš da so normalne. Po kakšnih ulicah se ti to sprehajaš da jih ne srečaš? BTW kako veš ko srečaš žensko na ulici da ni to kar ti misliš da je normalno. Hodiš okoli in jih sprašuješ? 🙂
No, da kadi in da je potetovirana, je videti že na daleč. Večina vegank izgleda nezdravo in anemično. Da je nekdo anti karkoli ugotoviš že po minuti pogovora, ko pričnejo kompleksi prihajati na dan.
Ulice- predvsem mestne ulice. Ko sediš in opazuješ, se vprašaš, kam to plujemo.
Kako točno vidiš da nekdo kadi če nima cigareta v rokah? In kako veš da so potetovirane če nimajo ravno tatu na vidnem mestu? To da vegani izgledajo anemično več pove o tvojem intelektu kot o njih. Moj prijatelj je triatlonec in vegan :). In imaš prav, po minuti pogovora (ali pa prebranem zapisu) ti je marsikaj jasno. Meni recimo je jasno da si zelo ozkogled nerazgledan človek z miljon predsodki. Mogoče se te zato vsi “normalni” izogibajo? Mislim kdo si želi družbe človeka z tako omejenim pogledom na svet in ljudi.
Majda1948, 15.08.2021 ob 12:12
Ustrezam vsem točkam, edino cepljena nisem s satanskim zvarkom iz pobitih nerojenih otrok. Sem pa tudi starejša generacija. Takšne nas najdeš v cerkvi pri sveti maši.
Če bi hodila k maši, bi bila že cepljena, ker škofje priporočajo cepljenje. Na Brezjah bo celo mobilna cepilna ekipa. Grešnica!
kje so te ulice, 15.08.2021 ob 12:56
Kako točno vidiš da nekdo kadi če nima cigareta v rokah? In kako veš da so potetovirane če nimajo ravno tatu na vidnem mestu? To da vegani izgledajo anemično več pove o tvojem intelektu kot o njih. Moj prijatelj je triatlonec in vegan :). In imaš prav, po minuti pogovora (ali pa prebranem zapisu) ti je marsikaj jasno. Meni recimo je jasno da si zelo ozkogled nerazgledan človek z miljon predsodki. Mogoče se te zato vsi “normalni” izogibajo? Mislim kdo si želi družbe človeka z tako omejenim pogledom na svet in ljudi.
Nekadilci zavohajo kadilce na nekaj metrov, ker kadilci smrdijo po tobaku, koža je suha in posivela, tisti strastni kadilci imajo porumenele prste.
Tkolele je, 15.08.2021 ob 16:20
Danes je pomemben celofan in ne vsebina. Važno, da si ‘in’… Kmalu bo kak influencer pričel hoditi pokakan naokoli in takoj mu bo sledila zvesta čreda pokakancev.
To so blaznosti visoko civilizirane razvite družbe.
Vrhunec smo dosegli. Sledi propad.
Dvomim, 15.08.2021 ob 16:31
Dvomim, da smo dosegli vrhunec. Človeška neumnost je brezmejna.
Jah, Einstein (kdo ve, če bi tudi njega danes diskreditirali?) je izjavil, da sta samo dve reči neskončni – vesolje in človeška neumnost. Za vesolje sicer ni bil ravno prepričan 🙂
No, recimo, da smo vrhunec dosegli v obdobju Razsvetljenstva. Vsaj po imenu sodeč 🙂
Jaz takole, 15.08.2021 ob 17:20
Odvisno od razloga za necepljenje. Če se nekdo ne sme cepiti je jasno, da se pač ne bo. Če se nekdo ne želi cepiti zaradi zarot pa… ?
Prenehajte že enkrat zlorabljati besedo ZAROTA!
Celotna zgodovina človeštva je prežeta z zarotami in zarotniki.
Zarota je bila od nekdaj najprej teorija in potem so jo zarotniki dali v prakso.
Če ste prešpricali ure zgodovine v šoli, odprite učbenik in si preberite zgodovino.
Je…le vas teorije zarot! Presedate s tem!
Nekadilci, 15.08.2021 ob 13:05
Nekadilci zavohajo kadilce na nekaj metrov, ker kadilci smrdijo po tobaku, koža je suha in posivela, tisti strastni kadilci imajo porumenele prste.
Res je. Kadilci smrdijo pa vidiš takoj uničeno kožo. Tisti, ki so pa že dolgo kadilci pa imajo tudi grde zobe, kožo na dlaneh, glas hripav. Obraz je pa sploh pri ženskah, ki kadijo, ves zasušen, sivkast, postaran, bolan videz.
nisem na ulici, 15.08.2021 ob 21:42
Ne kadim, nisem veganka, nimam tetovaž, sem cepljena, rada športam, cele dneve ne morem viset na netu, ker sem v službi ali pa športam.
Res pa je, da se ne nahajam na ulicah.
Evo, to bo. Očitno se normalnim ne zdi vredno, da bi se razkazovali na ulicah s petjem v riti ?
Forum je zaprt za komentiranje.