Normalna ženska
Normalen moški, 15.08.2021 ob 09:58
Poljubljanje s kadilko je kot poljubljanje s polnim pepelnikom.
Js pa nikoli nebi poljubil tipa, ki je jedl meso. Poljak včeraj me je zalizal in rekel, da greva na kebab, rekel sem mu da me nj še enkrat zaliže pa ni hotel. Pol je jedu kebab in sem mu rekel zdej me pa ne morš več, prej bi me.
Na bruhanje mi gre, da bi se poljubljal z nekom ki je jedl meso.
Porabili smo jih, 15.08.2021 ob 10:16
Jz mam eno tako doma. Čudovita mama dveh hčera. Sicer ne bo cepljena še niki časa ( jz tud ne, ker sva oba mela to bedarijo, ona 4h, jz pa 18…), Bo pa tetovirana, kar me pa na mot, ker smo motocikilistične družbe…
No, motocikliste in truck driverje še razumem – jim pripada. Vse ostalo je pa kr neki.
donporleone, 15.08.2021 ob 10:23
“Poljubljanje s kadilko je kot poljubljanje s polnim pepelnikom.”
Osebno se mi zdijo usta kadilk precej čistejša. Veš poba, tobak je antiseptik, ki obračunava z virusi in bakterijami… tudi pred Covidom-19 najbrž do neke mere ščiti.
Enako velja za urin, bljak.
Normalen moški, 15.08.2021 ob 09:48
Kje sploh gnezdijo normalne ženske. Z normalne mislim na take, ki ne kadijo, niso veganke, niso potetovirane, so cepljene, se rekreirajo, ne visijo cele dneve na medmrežju, so zaposlene… Na ulicah so vse bolj redke
haha ti si daleč od normalnega moškega, sploh pa če si cepljen, ker si oprana ovca
Majda1948, 15.08.2021 ob 12:12
Ustrezam vsem točkam, edino cepljena nisem s satanskim zvarkom iz pobitih nerojenih otrok. Sem pa tudi starejša generacija. Takšne nas najdeš v cerkvi pri sveti maši.
Kaj pa klamfaš? Kakšni pobiti nerojeni otroci?
Daj preberi še kaj drugega kot svete cajtunge!
Taka si kot fijakarski konj, ki vidi samo naravnost.
V družbi, kjer vse gre v smeri socialne distance, ne smeš izločiti možnosti, ki je trenutno najbolj varna – medmrežje.
To pomeni: spoznaš jo na medmrežju, si izmenjata podatke (kajenje, veganstvo, cepljenje, rekreacija, itd.).
Po spletu si lahko izmenjata tudi QR kode ali sken cepilnega kartončka.
Seveda se pred srečanjem v živo najprej testirata, za vsak slučaj.
Če sta testa negativna, se čimprej srečata. No, v roku 48 ur.
In romantika je zagotovljena.
Če bosta takoj stopila v akcijo, odsvetujem oralni seks. Namreč maska je obvezna in orala odpade.
P.S.: po srečanju svetujem ponovno testiranje. Nikoli ne veš.
kje so te ulice, 15.08.2021 ob 11:31
Imam kar širok krog ljudi okoli sebe in večina žensk je takih kot ti trdiš da so normalne. Po kakšnih ulicah se ti to sprehajaš da jih ne srečaš? BTW kako veš ko srečaš žensko na ulici da ni to kar ti misliš da je normalno. Hodiš okoli in jih sprašuješ? 🙂
No, da kadi in da je potetovirana, je videti že na daleč. Večina vegank izgleda nezdravo in anemično. Da je nekdo anti karkoli ugotoviš že po minuti pogovora, ko pričnejo kompleksi prihajati na dan.
Ulice- predvsem mestne ulice. Ko sediš in opazuješ, se vprašaš, kam to plujemo.
Forum je zaprt za komentiranje.