Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika NORDSEE-kako je tam

NORDSEE-kako je tam

Pozdravljeni,

zanima me, če je kdo že obiskal restavracijo NORDSEE V lj. Cityparku in kako je zadovoljen z njo. Katere že pripravljene jedi imajo, ki jih lahko odneseš domov? Ali imajo tudi suši?

Jagoda

Bila sem tam. Mislim, da imajo večinoma jedi iz lososa. Jaz sem jedla lososovo lazanjo, drugič pa losos na žaru. Za moje pojme je majčkeno preveč soljeno, ampak mogoče je bilo po nesreči. Sušija nisem videla, mogoče ga vseeno imajo.
Domov pa nisem odnesla hrane.

Moram ti reči, da meni ni všeč, ker je vse ( skoraj ) cvrto…
Pač. Ni po mojem okusu..

Halo,
moram priznati, da sem nad SLO.Nordsee-jem malce razočarana. V Avstriji sem v Nordseeju večkrat jedla njihovo pripravljeno hrano, tako, da sem komaj čakala, da poskusim to tudi tu in kot se že rekla sem bila nad napr.sendvičem s tuno razočarana. Okus je bil namreč bistveno drugačen od tistega tam, tako, da ne razumem zakaj ne pripravljajo hrane ravno tako kot tam.

Odurno! Ko zaslišim na radiu reklamo za Nordsee, takoj zamenjam program in se spomnim na reklo, da se dobro blago samo hvali. Tam sem bila v prvih dneh otvoritve in sem bila razočarana, kajti vsa hrana je nekam ocvrta, mastna, nobene izbire rib ni bilo, na koncu sem vzela solato iz (kao) morskih sadežev, ki je bila zelo draga in hudičevo zanič. Listi zelene solate in radiča so bili rjavi, uveneli, nekateri že kar gnili,paradižnik narezan na tako velike kolobarje, da bi ga krokodil komaj požrl, morske sadeže bi pa lahko z lupo iskala, tako so bili drobceni in maloštevilni. Mene ne bodo nikdar več videli in tudi vsem odsvetujem, da gredo tja. Obožujem sicer morsko hrano, ampak oprostite, je pa že boljši McDonaldsov fish burger. Da ne omenim starih dobrih giric!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close