Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Nona Karolina-pomoc

Nona Karolina-pomoc

Lepo pozdravljena!Ker imam vnuka na obisku,nimam casa.Preberi pod frtalja in pomagaj sprasevalki,prosim!Jaz delam bolj vse na oko,pa pride dobra.Prepricana sem,da si ti pravi naslov za slastno vipavsko frtaljo.Hvala lepa in lep vecer zelim babi

Že zjutraj si me razveselila, ko sem zagledala, da si pisala prav meni.. Kako je, ko je vnuk na obisku pa vem, ker že imam enega 27 mesečnika, avgusta bo pa še eden.
Tudi tebi želim veliko lepih uric z njim, takšnih kot jih uživam jaz, da res UŽIVAM.

Pozdrav od none karolina

Babi, ti si ena dobra duša, tvoje srce je široko kot je širno morje. Hvala, ker si Karolino opozorila na moj problem. Moja žlahtnica zelo dobro peče. Vedno sem jo pohvalila, ker je pecivo res dobro po okusu in videzu. Ženske se vedno sprašujemo in izmenjujemo recepte, pa sem jo enkrat vprašala za recept neke kreme. Sto izgovorov je našla, no saj sem jo razumela, nisem je pa razumela, ker je bila nato jezna name in se me je izogibala. Sto ljudi, sto čudi.

lp

Najprej nona Karolina,najlepsi pozdrav in hvala za hiter odgovor in za list,ki si ga zame vrgla v Vipavo.
Z vnukom imava krasne dneve,skoda le ,da v soboto ze odleti.Ti kar zavidam za drugega vnucka.Sicer ima pri nas se nekdo cas,da nas osreci.
Potem lep pozdrav tebi,Lojzka.Tudi jaz naredim priblizno take kolicine kot nona Karolina.Tudi radensko dodam in olja mora biti precejSama sem poskusila na manj olja,pa je bilo tudi trdo.Vcasih,bolj dijetno, specem tanke,kot palacinke in namazem z zeliscno skuto. Recept pa vsakomur rada dam in tudi hvalezno sprejmem.
Pa porocaj,kako je uspelo. Lep pozdrav obema babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close