Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Nona Karolina in Vesna

Nona Karolina in Vesna

Hej!

Nona Karolina,ce se ne motim, bos kmalu postala drugic nona.Ne pozbi nam povedati.Prav!?

Vesna,tvoj malcek bo avgusta upihnil prvo svecko.Si kokosovo torto ze dostudirala natancno? Ne pozabi nam sporociti,kako ste praznovali!

Lepe pozdrave obema in veliko uzivanja Babi

oj Babi,

ko si lih omenila kokosovo … moja prigoda: sma bla pr enih prijateljih, ki kr pazijo, kaj dajo v usta. In so mel en RD pa je zelel ocka narest torto. Mel je en cuden recept, neke vrste torta iz palačink, pa ni čisto uspela. No, nasel jo je zato, ker imajo radi kokos in je bil tam tudi kokos. U glavnem, jaz sem mu nato obljubila recept za kokosovo in ga poslala … in me klice ze takoj prvi vikend po tem, da naj hitro prideva, da nama komaj spara en koscek :-))) zadeva mu je super uspela in je zeloooo okusna!!

Tko da hvala v njegovem imenu :-))

Hej,Nyah! Tvoje ime me vedno spomni na kaksno eksoticno deklico.

S kokosovo torto pa je tako.To ni moj recept.Vesna jo je naredila po nekem receptu,ki je bil na forumu,ko sama se nisem sodelovala.Potem je povprasala za nasvet,kako odlusciti vse iz modela.Seveda se je razvila debata in s skupnimi mocmi smo to dodelale,vsaka pac z lastno izkusnjo.
Vem,da je bilo tudi vprasanje kreme iz surovih jajc,potem sem jaz povedala,da kremo zgostim na pari.
Me veseli,da si pomagala navdusenemu ocku. Lep pozdrav Babi

Babi, pozdravljena spet med nami

Da čakamo, čakamo, ko se bo zgodilo povem.
Sedaj pa uživam dopust v vrtu, breskvah in novi kuhinji. Tudi en teden morja je že za mano. Pri nas je strašno vroče, kot veš pa smo tu nad nami imeli strašen požar. Ravno danes je spet zagorelo na Trstelju, ki ga gledam iz naše hiše. Za sedaj so pogasili…
Še nekaj….hvala za inštrukcije čiščenja steklokeramičnega štedilnika (imam novega), ne vem ali sem tako štorasta ali kaj, ne očisti se mi dobro.

Še en pozdrav od none Karoline

Hej! Prav vesela sem,da si se oglasila.Lepo je tudi slisati,da uzivas na vrtu.
Joj,vase breskve,jih ni boljsih! Bilo mi je zelo hudo,ko sem zvedela za pozar.Na Trstelju sem bila veckrat na pikniku s sorodniki iz Dornberka.
Sami znani kraji.Vroce je pa vam se bolj kot nam,ko se nas vsak dan usmili vetrcek,ki potegne preko morja.
Ciscenje pecice! Prav gotovo nisi storasta.Meni se s tistimi cistili,ki sem jih
omenila res lepo scisti.Imam ga 8 let.S strgalcem najprej postrgam,potem pa kemija.Vcasih malo namocim plosco in pustim nekaj casa.
Pricakujoca mamica verjetno ze tezko caka,da bo zagledala majceno bitje.
Tebi in njej lep pozdrav Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close