Najdi forum

Kupujem GSM aparat NOKIA E72. Zanima me, če ima kdo kakšne težave s tem telefonom oz. a se ga splača kupiti? Kaj vam je pri tem telefonu všeč in kaj vas zelo moti? Hvala za odgovore.

Nokie pri meni rulajo že več kot 10 let. Nikoli nobenega problema. Zdaj nabavljam C52… , neki broj, hahaha, znižan iz 140 na 119 evrov. Danes prihaja.

Tudi jaz kupijem nov gsm in prosim za nasvet, kater gsm dela dobre fotke. Sedaj sem imela Nokio N70, ki je delal res krasne slike in posnetke.
Lep dan

jaz bi se pa kar priključila. mene zanima, kam pa date prejšnje modele telefonov, ki so še delujoči pa za vas neuporabni.

Podarjamo jih naprej, otrokom, vnukom ali so pa zaradi zanič baterij, ki so dražje včas kot nov telefon – za odpad.

Jest pa prodam nokio 5130 xpress music, modre barve, nov, nerabljen v ceno dam še stereo bluetooth slušalke priložim pa še 2gb kartico, cena 90 eur

Pozdravljeni,

@joepec
, Nokia E72 je na voljo na naših prodajnih mestih v beli in črni barvi, cene lahko preverite na naši spletni strani. Želimo vam, da najdete mobilni telefon, ki bo pravšnji za vas in boste z njim zadovoljni.

@ali
lahko zraven: še delujoči stari telefon lahko lepo razveseli koga drugega. Če pa se odločite, da je vseeno že prestar, da bi ga lahko komu podarili, vas vabimo, da se zglasite v enem izmed naših prodajnih centrov, kjer za prinešen star telefon, polnilec ali baterijo prejmete eko šik darilo.

Lepo vas pozdravljemo,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close