Najdi forum

Ojla… sigurno je kdo tle, ki bo vedel…

Nekaj sem klikala in izklopila omrežje…. kako pri bogecu milemu vzpostavim omrežje nazaj?

Tnx

Nastavitve, telefon, omrežje

ohhhh,
spet je prišla, tu je, da bi le moja bila…..
kako samo čeblja… ona pravi: pri bogecu milemu
ma, srh me spreleti prijetni

ja, opazovana si skoz, da veš

Ma niiiii

Omrezje v smislu tusmobil ali mobitel?

Na vrhu telefona pritisna 1x ta rdeč gumbek.

Ta telefon je eden najbolj butastih, kar sem jih kdaj kupila. Za nameček so pa naravnost debilni slovenski prevodi – niti budilke si nisem znala naštimat, dokler nisem na tujih spletnih straneh našla, kje je alarm, nato sem meni spremenila v angleškega, da je zdaj sploh mogoče uporabljat telefon. In seveda naštimat budilko. 🙁

Fazo, ko se mi je telefon sam javljal na klic in mi je naredila sive lase, sem že prešla. Hvala bogu. 🙁
Povezanega imam z računalnikom in me v 5 s 20-krat vpraša Sprejmem povezavo? In vsakič znova moram odklenit tipkovnico in vsakič znova prtisnt Da, da lahko sploh naprej kaj uporabljam telefon. Grrrr…. 🙁 In tudi tega ne znam izklopit … 🙁

V glavnem butast telefon z butastimi meniji in butastimi opcijami. Popolno razočaranje! No, tko sem se spihala … 🙂 Zdaj pa tvoje omrežje. 🙂

Omrežje: tako kot je že nekdo pred mano pojasnil oz. pri meni je takole: Meni > Ctrl Panel > Settings > Phone > Network: Operator selection > Automatic.

Zna pa biti še ena caka – tega pri prejšnjih Nokiah nisem opazila. Če telefon nima dovolj signala, nobene nastavitve ne morem urediti. Torej preveri, da imaš dovolj signala, nato pa bi se moralo tole samo uštimati.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Ma sej se ne sam oglasi… Ima pa moj mož nokio N900, ki se sama oglaša… brez veze… Mene bolj moti tipkovnica… hočem C pa imam tri A :))) Pa pika je tam, kjer je A z dvema pikcama zgoraj… buuuu…. kr neki..

kako ga spet povezati smo pa našli v navodilih :)))…

meni – orodja – profili…. kdo b si mislu… hahaha
… Nima nič veze s mobilnimi operaterji..

Omrežje vzpostaviš nazaj tako kot je ena že napisala. Z gumbom na vrhu telefona. Najbolj enostavno in hitro. Tukaj tudi izbereš možnost, da imaš telefon prižgan in brez povezave.

Zelo dober telefon in izredno uporaben. Mogoče komu ne odgovarja ampak napisat, da je telefon butast je pa za umret od smeha. Ga pač ne znaš uporabljat.

Naj se ti telefon sam oglaša na klice in ti za to ne veš …, pa me zanima, kdo bo umrl od smeha.

Če je samodejno javljanje na klice nastavljeno kot privzeto (in tega ne vem, dokler se ne dogaja sr***) in če je namesto budilke opravilo (ali kaj že, nekaj temu podobnega), težko verjamem, da sem jaz tako butasta, da ga ne znam uporabljat. Aja, po angleškem meniju alarm najdem tik-tak, torej mora bit nekaj narobe z butastim slovenskim prevodom. Ali pač ne?!

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Verjetno maš vklopljen slovar T9…..zato ti pa meče take čudne črke. Poišči v meniju in ga izklopi:-)

Naj se ti telefon sam oglaša na klice in ti za to ne veš …, pa me zanima, kdo bo umrl od smeha.

Če je samodejno javljanje na klice nastavljeno kot privzeto (in tega ne vem, dokler se ne dogaja sr***) in če je namesto budilke opravilo (ali kaj že, nekaj temu podobnega), težko verjamem, da sem jaz tako butasta, da ga ne znam uporabljat. Aja, po angleškem meniju alarm najdem tik-tak, torej mora bit nekaj narobe z butastim slovenskim prevodom. Ali pač ne?![/quote]

če ne uspeš najdet budilke….eh ne bom napisala kaj si mislim. Telefon je več kot preprost in izredno dober. Preizkusim marsikaj in približno vem kaj pomeni dober telefon in kaj zanič telefon.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close