Najdi forum

Pozdravljeni,

nostalgično, že kar nekaj časa ‘visim’ na Nokii N 95. Z njo sem zelo zadovoljna, vendar
prihaja čas, ko je prav, da telefon zamenjam za drugega, z večjim monitorjem. Prihaja čas dopustov, poletje preživim drugje, seboj namerno ne nosim
računalnika, občasno pa svojo pošto čekiram preko telefona.

Nekako k srcu mi je prirastla Nokia C7.

Ima kdo kakšno izkušnjo z njo? Prosim za morebiten nasvet.

Najlepša hvala!

pa kaj, ni nikogar, ki bi pohvalil ali grajal, Nokio C7?

Zanima me kako ste, tisti ki jo imate, z njo zadovoljni.

Lp

Živijo,

jaz imam Nokio C7 in bi ji osebno dal oceno okoli 9 od 10. Naprava mi dela dobro, je enostavna za uporabo, operacijski sistem “šiba” in kamera dela super posnetke pa tudi slike. Je pa mogoče edina pomanjkljivost prav pri kameri, saj nima autofokusa tako da bližinske (cca. 20cm) slike izpadejo velikokrat malce motne, kar se niti ne pozna dokler slik ne naložiš na računalnik.
Vse ostalo pa zaenkrat moram pohvaliti.. Dobiš tudi kar nekaj uporabnih aplikacij v nokiini trgovini (Ovi Store). Sicer manj kot kak Androidni telefon ampak se da preživeti, itak je osnovna funkcija mobitela klicanje in pisanje sporočil:-)

Zame osebno je odličen telefon, vendar pa mi je vseeno malce žal, da takrat ko sem ga kupoval nisem kje izbrskal še nekaj ojrov in raje kupil Nokie N8, ki je nekaka tehnološko bolj napredna sestra od C7.

Upam, da je bilo v pomoč in da ni bilo prepozno .-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close