Najdi forum

NOHTI

Grizem jih že celo življenje in to non-stop, pri meni ne obstajajo obdobja ko tega ne bi počela:(. In res bi se rada odvadla, pa ne morem, ker dobesedno ne vem, kdaj nohte nesem v usta(to počnem podzavestno, očitno). Kako ste se tega losale? Mislim, da sem enkrat brala en post o tem in so nekatere svetovale en lak, ki naj bi ful utrdil nohte in naj bi pomagal.a kdo ve ime?

obstajajo eni specialni grenki laki,a ne vem,ce ti bo pomagalo.. nekaterim pomaga,ce imajo ful lepo urejene in manikirane nohte,lak in vse(in se jim zdi skoda jih uniciti,pa se lak je cez).. Ali pa da si das umetne nohte.

Takole sem naredila: Kupila sem umetne nohte, tiste nagravžne, plastične. Nalepila sem jih in jih odrezala, da so bili kratki, do začetka blazinice. Lepo sem jih nalakirala s perla, belim lakom – kakor ti drago… In moram rečt da sem se odvadla. Pa še vidl se ni, da so umetni, ker so tako hudo kratki, pa še vse lahko delaš z njimi. Priporočam ti, da ga prej pobarvaš z lakom, preden jih daš gor. Pobarvat jih moraš tako, da so prilepljeni na palčki.

Lak, ki izredno pomaga utrditi švohotne nohte je MICRO CELL 2000, ki se ga dobi v Mullerju. Ne bo ti pomagal proti grizljanju nohtov, ampak ti ga vseeno priporočam, čez pa morda kakšnega grenkega. Indy, želim ti čim močnejše krempeljce:)

Ful hvala vsem trem, zagotovo mi bo vse prav prišlo. Začela bom pa kar z umetnimi, ker grenke lake vse popapcam:(. Popcorn, katere umetne si pa imela, da si niso stalno dol padali (je treba upoštevat, da mam jaz reees majhne nohtke)? Pa tistega na koncu s palčko ne razumem čist dobro?
Potem pa upam, da bom čez nekaj mescev klahko že svoje z MICRO CELLom mazala…:)

pomaga grenek lak od mavale(stop).naneseš si ga pribl.vsak tretji dan oz. po potrebi.res deluje.
cao

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close