Najdi forum

Nohti

Zelo dolgo sem si strigla obnohtno kožico sedaj pa bi rada prenehala!

Povejte prosim kako naj to naredim, da ne bo vse zgubano in natrgano okoli nohta tako kot je sedaj če je ne postrižem! Izgleda grozno!
Kaj mi svetujete?

Lep pozdrav…

Najbolj pomaga, če si obnohtno kožico neguješ s kremami, ki so namenjene prav obnohtni kožici. Ker jo mehča in vlaži, ne pride do suhe kože okoli nohta, zato tudi ne poka. Redno mazanje oz. masiranje ima poleg negovalnega učinka na obnohtno kožico tudi učinek pospešene cirkulacije krvi pod nohtno matico, kjer noht raste; velikokrat začnejo nohti hitreje rasti.
Kožice navadno ne strižemo, če pa že, potem odstrižemo le tiste dele kože, ki so izpostavljeni nevarnosti, da se zatrga.

Revlon ima neko napravico za odstranjevanje obnohtne kožice. Z eno stranjo najprej potisneš kožico nazaj, potem pa jo z vbočenim rezilom na drugi strani odstraniš. Čisto lahko.

Tudi jaz sem imela poškodovano obnohtno kožico.

Zelo enostavna in preverjena metoda je, da si vsakič po umivanju rok, ko se kožica zmehča, z brisačo rahlo potisneš obnohtno kožico z nohta.

Meni je uspelo in nimam več težav, zakaj ne bi tudi tebi!

Lep pozdrav…

Vsem najlepša hvala za pomoč in nasvete. Bom preizkusila in vam sporočim kako mi je kaj uspelo.
Lep pozdravček…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close