NOHTI
Zdravo!
Imam probleme z nohti, čeprav uporabljam utrjevalce se mi stanje ne izboljša. Prej sem imela Orly-jev utrjevalec, trenutno pa Avonovega. Namakam pa jih tudi v mešanici olivnega olja in limone. Nohti so krhki, po straneh se mi cepijo in luščijo po plasteh. A ima kdo kakšen dober predlog, ker ne vem kaj naj naredim.
Jemala sem že tudi biotin tablete, vendar se ni dosti popravilo. Zasledila sem neke tablete Natural Wealth, kje se jih da dobiti in koliko stanejo.
Lp
Jaz sem imela stalno probleme z lomljenjem nohtov in mi prav nič ni pomagalo od dragih preparatov do domačih nasvetov. Pred dvema mesecema sem si v Millerju na Čopovi kupila “lak”, ki mi je edini do sedaj utrdil nohte, da se mi ne lomijo več.
Ko sem kupovala, sem si vse preparate natančno ogledala, stane nekaj čez 2000 SIT se mi zdi.
Na steklenički s plavo etiketo piše : Matt Nail repair micro cell 2000. Izgleda kot bel lak za nohte in se takoj posuši. namazati moraš vsak drugi dan in to 2 meseca. minca, upam, da bo uspeloAlenkaT napisal:
> Zdravo!
>
> Jaz sem imela podobne probleme, odkar pa uporabljam DIOR-jevo
> kremo za nohte (marelična) se mi je stanje občutno izboljšalo.
> Prodajajo v drogerijah in stane cca. 3500 SIT, ker pa je zelo
> gosta, traja ena doza (čeprav majhna) kar dolgo,.
>
> lp
Problemi z nohti, lasmi so eden tipičnih znakov pomanjkanja beljakovin v celicah. Do sedaj najboljši dodatek prehrane je zame MAP -o njem imam članke, če želiš ti pošljem na mail – piši . Ni poceni , ampak je res edinstven
, jaz sem ravno naredila eno kuro z njim in so res vidne spremembe ne samo na nohtih , tudi na koći ki je bolj čvrsta (skratka mal sem se pomlajšala)
Reni, nehaj zavajati ljudi s temi tabletami. Te tablete niso mišljene da bi jih ti kar vse povprek svetovala ljudem samo zato da bi služila z njimi.
Punce ne nasedajte. Čudežnih tablet za vse vrste težav ni, ne obstajajo!
Sploh pa ne nasedajte takim ponudbam ker bi vam te ljudje prodali karkoli, ne glede na posledice, samo da bi služili.
Po desetletju velikih problemov z nohti že dobre tri leti imam zelo močne, trde in lepe nohte. Vse probleme sem rešila s preparati MAVALA in sicer: aplikator za konice, dvojni podlak (v škatlici skupaj preparat 1 in 2) in po svojem laku nanos colorfix-a. Prvi rezultati so vidni po treh tednih. Nohti se mažejo enkrat tedensko, ker je lak zelo obstojan. Preparati se dobijo tudi pri nas v drogerijah.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.