Nohti! Grrrr…
Tiste, ki si lakirate nohte in imate urejene in trdite, da se vam ob vsakdanjih opravilih ne uničijo, lepo prosim, povejte mi, kakooooooo!!
Zadnjič ste razlagale, da se da in ok, danes se jaz lotim in naredim vse po pravilih, podlak, pa tisto belo na konicah, pa dvakrat čez z lakom, pa še nadlak. Ok, grem v trgovino, pridem nazaj domov, se lotim kuhat in zdaj pogledam, katastrofa!!! Zarezice, odluščene konice, vse zmaličeno. Kaj delam narobe?? Nič takega nisem počela, narezala sem čebulo, česen, dala kuhat joto, potem sem zmiksala testo za skutino pecivo in daja v pečico, pa so nohti kot da bi preživeli vojno vihro… Dajte mi, prosim svetovati….please..:)
Meni se to bere kot veliko preveč plasti laka. Če je plasti laka preveč, se ta začne gubati, se na njem delajo praske, zaležanine itd. Nikoli več kot tri! Verjetno imaš franscosko manikuro, tako se mi bere. Jaz dam bel lak na konico in dvakrat čez rožnato prozornega. Če pa imam rdeče, prozornega in dvakrat čez rdečega. In mi zdrži od štiri do sedem dni. Kajpak so laki kvalitetni. Jaz bi rekla, da je vzrok ‘mečkanju’ preveč plasti.
Če pa piše na navodilih za uporabo podlaka, da daš toliko plasti. Možno je pa res, da je krivo to. Bom drugič napravila tako, kot svetuješ. Se pravi, bel lak na konice brez podlaka, in potem na vrh nič nadlaka? Hmmmm. Bom poskusila še to. Kaj pa, če uporabljaš kakšen barvni lak? A tudi ne daš spodaj podlaka?
Hvala.
Trenutno sem najbolj zadovoljna z RESIST AND SHINE od L’OREALA. Prej sem imela najraje Clarinsovega, ampak je ta L’Orealov veliko boljši in več kot enkrat cenejši. Zdaj govorim o rdečem. Za francosko manikuro imam Kissov set iz DM. Naj povem še to, da pri lakih ne velja vedno, da je več denarja tudi več muz’ke. Imam doma vsaj 50 različnih lakov in večina od ta bolj obstojnih je z beograjskega buvljaka in za pol evra. Še malo za obupano. Seveda dam. Prozornega enkrat, potem še dvakrat rdečega. Vedno tako. Evo, zdaj imam en teden staro gor in je za v revijo, še vedno čudovito. Čeprav je res, da ta teden skoraj nisem kuhala in pomivala posode. Na takšen način zdrži tudi do deset dni. Če pa sem veliko pri gospodinjstvu pa vseeno vsaj štiri. Kar pa se preveč plasti tiče, jaz pri sebi vem, da je to vzrok mečkanja. Imam vse te fore pogruntane. Dvajset let izkušenj z dolgimi nohti in laki. Dober lak, maksimalno tri plasti in boš videla, da bodo dolgo lepi.
Se strinjam z Uluru,Jessica lakiranje meni zdrži lak 10 dni(in strankam).
obupana!:) če želiš mi piši na nincy83@gmail.com pa ti na dolgo in široko napišem kako sem rešila problemček pri sebi 🙂 Zdaj sem v službi pa težko napišem cel spis…
Drugače pa Microcell2000 iz Mullerja dela čudeže!
Forum je zaprt za komentiranje.