Nohti – ali bi izgledalo čudno
Ker sem že po naravi štor na kvadrat in mi ročne spretnosti delajo probleme, si nikoli nisem lakirala nohtov. Niti si nisem nikoli dala gelirat nohtov ali kakorkoli drugače oblikovati. Nohte imam povsem naravne, svoje, le pilim si jih.
So mi pa blazno všeč te nalepkice za nohte. In sem razmišljala, da bi imela te nalepke na nohtih, čez pa navaden prozoren lak.
Bi to zgledalo čudno?
Ne, ne bi zgledalo tako čudno.
Nohte lepo postrižeš, napilič, nalepkice gor in čez en prozoren lak ali pa kakšen malo bolj prozoren lakec in je ok.http://www.youtube.com/results?search_query=nails+tutorial&aq=2&oq=nails
tu pa imaš kar nekaj dobrih nasvetov, kako si lakirat nohte. Lahko malo probaš.
Ddddhhhh ja. Pa tudi ne razumem kakšen umetnik in talent za ročne spretnosti moraš biti po tvoje, da si nohte nalakiraš z enim nevpadljivim bež ali prozorno roza lakom za nohte. Meni so tudi všeč naravni nohti (gelirani os mi ogabni), ne predolgi, lepo oblikovani in nevpadljivo nalakirani. Brez laka mi delujejo pa neurejeno.
Saj zato pa začneš z nevpadljivimi laki in se trudiš nalakirati samo noht, sploh ni težko, če pa slučajno nalakiraš še kaj okoli nohta obstajajo pa pripomočki s katerimi to brez problema odstraniš in ni potrebno ponovno nalakirati.
Poglej, meni delujejo pač neurejeno, meni so moji nohti veliko bolj všeč, če imajo plast rahlo bež laka gor. Se mi zdi, da morajo biti naravni nohti res lepi, da so lahko čist natur. Meni moji pač niso. Svašta, a ne?
Nalepke, konice živih barv, kamenčki, obrazki,… in ostalo sranje na nohtih mi je pa grdo in kičasto. Ponavljam, samo moje mnenje.
Jaz sem tudi bolj štoraste sorte, kar se oblikovanja nohtov tiče.
Mi je pa všeč, če so lepi. Še posebej na nogah.
Na manikuro zato hodim v Beauty world, kjer mi jo naredijo francosko za celih 10 eur in mi drži, ob vmesnem nanosu prozornega laka, brez problema 2 tedna.
Gelirani nohti mi delujejo ceneno. Sploh kakšni preveč vpadljivo poslikani.
Zdi se mi, da so kamenčki, nalepkice, rožice in podobno že kar malo stvar preteklosti. Tako kot je napisala Morski galeb, diskreten lak na ne predolge nohte, pa je.
lp,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.