Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nogometne tekme v tujini

Nogometne tekme v tujini

Razmišljamo o ogledu kakšne od nogometnih tekem v tujini, kakšnega derbija evropske lige.

Zanima me, ali ima kdo kakšne informacije, kako se zadeve lotiti. Prevoz ni problem, saj bi optimirali poceni letalske prevoznike, skrbijo pa me cene vstopnic za ogled tekem. Po kratkem pregledovanju interneta ugotavljam, da se cene gibljejo tudi do nekaj 100 EUR! Je to sploh možno, ali obstajajo kakšne cenejše variante?

lp

Jaz grem 16. aprila v London si ogledat tekmo Arsenal – Leeds Utd…. Karto že imam rezervirano… cena pa bi naj bila med 45 in 60 funti….. Točno še ne vem, ker mi vse to ureja eden v Londonu, ki je član kluba, ima membership z nekimi dodatki in letno karto za vse tekme… Tko da …. VIP…..
Letel bom pa verjetno z RyanAir iz Benetk ali pa Salzburga… kar bo terminsko bolj ugodno…
LP
A

Charly, eno vprašanje. Rekel si, da boš letel iz Salzburga. A se to res splača. Jest sm naračunal, da me pot z avtom do Salzburga pa nazaj pride okol 15 jurjev + še mičkn dnarja za parkirišče. A so res tok ugodnejši leti, da se splača al kako?

Ugodnejši let je, sicer ne za toliko da bi se mi splačal, sam imam drugače problem s termini poletov…. Iz Benetk in Salzburga letijo za London bolj pogosto kot iz Trsta, Graza in Celovca – iz teh treh mest 1x na dan; iz onih dveh pa 2-3x na dan v petek, sob in ned!…. In ker bi jaz želel leteti tja v petek zvečer (in ne petek dopoldne!) ter nazaj v nedeljo zvečer (in ne popoldne), sem primoran izbrati ali Benetke ali Salzburg. Izračunal sem da me bo prišlo kakšnih 10k več (kolikor je ceneje iz Salzburga plus kolikor bom dal za prevoz in parking…. OCENA!!!!)…. sam ne morem drugače! V petek še delam do 15h in ne morem biti ob 11h že na letališču. Če bi še bil študent bi si privoščil en teden, tako pa delam…. karte za tekmo Arsenal-a pa dobiš tudi samo 1x v življenju. Sicer sem prosil za Manchester Utd, a so razprodane za več let naprej….. Tole z Arsenalom se mi pa je kar utrnilo iz neba… Iz “zajebancije” sem vprašal če se dajo dobiti in čez 3 dni sem že imel mejl…. “We got tickets!!!” :)))
LP
A

Naredil sem primerjavo letov za moj primer z vsemi stroški, ki bi jih imel za 5 letališč. Petek tja, nedelja nazaj. Z avtom do letališča, parking za 3 dni na letališču!

Salzburg – cca. 53000 SIT (sama karta je 27000 SIT)
Graz – cca. 51000 SIT (sama karta je 34000 SIT)
Benetke – cca. 36000 SIT (sama karta je 16000 SIT)
Celovec – cca. 35000 SIT (sama karta je 22000 SIT)
Trst – cca. 33000 SIT (sama karta je 22000 SIT)

Tko da glede na termine poletov bom letel iz Benetk….
LP
A

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close