Najdi forum

noge

Upam da mi lahko katera pomaga.Noge si depiliram z depilatorjem ze priblizno dve leti.Leto in pol sm bila presrecna z razultati.Sedaj pa me nekaj dni po depiliranju tako srbijo noge da bi si jih spraskala na zivo.Zanima me ce imate tudi ve te probleme in kako jih vsaj omilite ce ne celo odstranite.Tak obcutek imam da me srbijo takrat ko zeli dlacica priti ven in pojavlajo se mi dobesedno vodeni baloncki ki me potem neznosno srbijo.Prosim pomagajte ker ne zelim zopet v roke prijeti zeletko.hvala

Imela isti problem, pa sem šla nazaj na britvico in zdaj je ok. Kaj pa kaksne hladilni geli, konec koncev tudi led?? To bi pomoje znalo omiliti srbenje…

Si že kdaj slišala za piling? Pejd v najbližjo drogerijo, si nabavi en dober piling, da ti odmrlo kožo, ki je imamo v zimskem času fuuuul, dol spravi. Čez pa se s kakšno kvalitetno hranilno kremo namaži. Napr. body butter Aloe vera od Balee je poceni, pa dober. Dobiš v DM.

tudi jaz imam enako težavo-že kakšno leto me po depiliranju in tudi potem, ful,ful srbijo noge tako,da imam že vse spraskane..se pa depiliram z britvico,tako da ne vem kje pa tu tiči vzrok???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close