Nogavice, hlačne nogavice s črto
Anita969, 21.10.2021 ob 19:11
Kako se vam zdijo nogavice ali hlačne nogavice s črto? Ali jih imate? Ali jih oblečete tudi za ven? Imam ene lepe črne, pa ne vem ali bi jih oblekla tudi za ven, za v službo, …..?
Za take nogavice moraš imeti kar nekaj samozavesti. Najprej jih moraš oblečt zaradi sebe in se v njih dobro počutiti. Če ni nič od tega, pozabi, razen če te mikajo zaradi koga drugega. Jaz jih oblečem črne, pod sivo volneno pleteno obleko dolžine nekje do sredine stegna in zraven obujem črne škornje malo pod koleni. Praktično se jih vidi zelo malo, mogoce 30 cm. Če nočeš, da jih drugi vidijo, jih pa obleci pod dolge hlače. Manj vpadljive so vsekakor nude barve in rjave. Jaz si jih oblečem kadar se mi pač naredi želja po takih žabah, ne glede na to kaj delam in kam grem.
Monća, 22.10.2021 ob 06:23
Za take nogavice moraš imeti kar nekaj samozavesti. Najprej jih moraš oblečt zaradi sebe in se v njih dobro počutiti. Če ni nič od tega, pozabi, razen če te mikajo zaradi koga drugega. Jaz jih oblečem črne, pod sivo volneno pleteno obleko dolžine nekje do sredine stegna in zraven obujem črne škornje malo pod koleni. Praktično se jih vidi zelo malo, mogoce 30 cm. Če nočeš, da jih drugi vidijo, jih pa obleci pod dolge hlače. Manj vpadljive so vsekakor nude barve in rjave. Jaz si jih oblečem kadar se mi pač naredi želja po takih žabah, ne glede na to kaj delam in kam grem.
Višek estetike. Not.
Avtorica za nogavice s črto moraš biti visoka nad 170cm, suha in z ravnimi dolgomi lepimi nogami.
V nasprotnem primeru boš kot tepka brez okusa.
Te najlonke s crto so sto let za leseno zlico, to smo nosili se v 80ih, a ce danes vidim zensko v najlonkah s crto, je meni to smesno.
Danes imas nesteto drugih opcij, kako poudariti noge, plus imas nesteto lepih seksipilnih oblacil, tako da te crte na najlonkah so res zastarele in smesne,razen v res zelo redkih primerih in priloznostih.
Zdenky, 24.10.2021 ob 06:08
Že doooolgo časa nisem nobene videla v takih štunfih. Ali se sploh še kje dobijo? No ja, jaz jih nebi oblekla, že tako nisem neka ljubiteljica najlonk.
Na modnem plakatu, čez cel pano trgovine, znane blagovne hise nogavic in spodnjega perila je mladenka samo v nogavicah s črto in salonarjih. Tako, da spet izpostavljajo te nogavice.
Monća, 25.10.2021 ob 20:26
Rezultat? Kakšna je ponudba? Zanima me, da vidim, če se splačat it pogledat?
Ma nič posebnega. Sem vzela dvojne samostoječe, rjave in črne. Hlačne bi vzela, če bi imeli št. 5, pa so imeli samo 4. Saj mi je tudi 4 nekako prav, ampak se bolje počutim v 5 ali več.
Forum je zaprt za komentiranje.