Najdi forum

NOD32 in virus

Računalnik mi nonstop javlja da sem okužena z virusom Beagle.AS. Na to me opozarja rdeče okno od programa NOD32 ki se nonstop prižiga. Vendar virusa ne morem izbrisati, lahko ga kao preimenujem ali pa ga dam v karanteno. Inštaliranoi imam preizkusno verzijo programa NOD32. Svetujte mi kako se naj znebim tega virusa.

Ne poznam kakšne omejitve ima preskusna verzija tega programa, prav lahko, da viruse le najde, jih da v karanteno, zbrisat jih pa ne pusti.

Sicer če je v karanteni, potem bi računalnik moral biti varen.

Lahko poskusiš še v varnem zagonu, ali pa odstrani preskusni NOD in namesti brezplačni AntiVir

sem že poskusila tudi v varnem zagonu

Potem ti svetujem, da si odstraniš preiskusno verzijo. Pri av programih se ni za hecat, demo verzije imajo ponavadi kake omejitve, če ne drugega ne moreš posodabljati virusnih definicij. In bolje je imeti malo slabši av program kot boljšega okrnjenega. Konec koncev pa Antivir sploh ni slab.

Živjo.
Na njihovi strani dobiš orodje za čiščenje črva Bagle AS.

Baraba sem ga zagnala pa mi je napisal da ga ni zaznal. Okno pa se še kar prižiga da ga imam

Minuletka, tistega Beagla ni tak problem dol zmetat, za to obstaja na tone orodij, verjetno ima večina antivirusnih hiš vsaj enega napisanega, odstraniš ga lahko tudi z online skenerji, eden boljših je .

Ti se raje zaščiti, da do tega v prihodnje ne bo prišlo, če ti je že NOD tako pri srcu, si pač nabavi polno verzijo in poskrbi, da bo redno obnovljen.

Hmmm. Ne gre se zato da mi je NOD tako pri srcu. Okužila sem se že prej ko sem imela Nortona in sem ga odstranila pa inštalirala NOD32. Sam očino res ni dobr met samo preizkusno, ker ne briše vsega. Bom sedaj upoštevala tvoj nasvet. Hvala

Hmmm sem šla na tisto stran kot si predlagal in je našel 5 okužb. Samo jih ne zbriše ker naj bi bile trenutno v uporabi???!!!

Najbolje da kupis polno verzijo programa, ker je trnutno najboljši. Prav tako pa ne obremenjuje ne procesorja in ne spomina kot NORTON. Sam sem se odlocil zanj, ker je 100 procentov boljši. Imam ADSL internet in mi računalnik dela nonstop pa nimam nobenih problemov.

Zdej pa restartaj računalnik in ko se znova prižge pritiskaj tipko F8…
ko se ti pokaže meni,izberi varni zagon (safe mode) in počak da se windows naloži…
Potem samo še enkrat zaženi antivirusni program in ti jih bo odstranil…

Čemu stroški, ko pa je Anti Vir brezplačen 🙂

Eni imajo pač preveč denarja,ne…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ja Pero, kakšen denar.

Zdaj je pač čas, da si namestiš enega izmed delujočih antivirusnih programov. Z online programi ne moreš pregledovati v varnem zagonu, oz no se da, ampak…

Tkole, naloži si antivirusni program, če ne veš katerega, potem si naloži AntiVir. Preglej računalo, najbolje v varnem načinu/safe mode (med zagonom pritiskaš F8), da ti odstrani tudi viruse, ki so drugače “v uporabi”.
Nato redno osvežuj antivirusni program in to je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close