NOD32 in virus
Računalnik mi nonstop javlja da sem okužena z virusom Beagle.AS. Na to me opozarja rdeče okno od programa NOD32 ki se nonstop prižiga. Vendar virusa ne morem izbrisati, lahko ga kao preimenujem ali pa ga dam v karanteno. Inštaliranoi imam preizkusno verzijo programa NOD32. Svetujte mi kako se naj znebim tega virusa.
Minuletka, tistega Beagla ni tak problem dol zmetat, za to obstaja na tone orodij, verjetno ima večina antivirusnih hiš vsaj enega napisanega, odstraniš ga lahko tudi z online skenerji, eden boljših je .
Ti se raje zaščiti, da do tega v prihodnje ne bo prišlo, če ti je že NOD tako pri srcu, si pač nabavi polno verzijo in poskrbi, da bo redno obnovljen.
Zdaj je pač čas, da si namestiš enega izmed delujočih antivirusnih programov. Z online programi ne moreš pregledovati v varnem zagonu, oz no se da, ampak…
Tkole, naloži si antivirusni program, če ne veš katerega, potem si naloži AntiVir. Preglej računalo, najbolje v varnem načinu/safe mode (med zagonom pritiskaš F8), da ti odstrani tudi viruse, ki so drugače “v uporabi”.
Nato redno osvežuj antivirusni program in to je to.
Forum je zaprt za komentiranje.