Najdi forum

nod32 in ad-aware

Opazila sem, da ima AV nod32 že nekaj mesecev zraven tudi anti spam zaščito. Ker imam tudi posebej za čiščenje ostale nesnage ad-aware, mi je to skoraj nepotrebno. Prej je bilo ok, odkar pa ima nod tole zraven pa mi non stop šteka. Tako zelo, da se računalnik večkrat sam resetira, zablokira ali pa se pojavi moder zaslon s sporočilom o napaki. Nazadnje so se windowsi le še s težavo zagnali. Zato sem pač ad-aware začasno deinstalirala in sedaj je vse brez problemov. Zanima me, kako naj drugače počistim te spyware, ker očitno ta dva programa nista združljiva, vsaj na mojem računalniku ne. Ali mogoče obstaja kakšen drugi antivirusni program, ki skupaj z ad-aware ne bi delal problemov? Ali kakšen drugi anti spam program?

Upam, da mi boste lahko pomagali. Najlepše se zahvaljujem.

pa si instalirala mogoče ta novo ad-aware programsko opremo ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pozdrav
Instalirala sem samo tisto brezplačno ad-aware2007 free, kaj drugega ne. Nod32 pa vsak mesec na novo instaliram.

ah ja in ko eden pregleduje računalnik, mu drugi ne pusti dostopa je tako ??

najbrž z ad-aware pregleduješ pa nod malce joka in jamra..

torej ker je nod čisto oK lahko lepo ad-aware deinstaliraš pa je,
ali pa:

– se izključiš iz interneta
– izključiš nod (desna tipka na ikonci)
– startaš ad-aware
– vključiš nod
– vključiš internet

pa je

Klemen, nekaj časa, 2 meseca sem imela nod32 smart security. Tam je bil še požarni zid zraven in anti spam.

Ne, delala sta oba normalno, samo zelo počasi. Ne vem, kako ampak zdaj ko sem deinstalirala ad-aware računalnik dela kot bi bil nov (niti diska se ne sliši…) Neverjetno.

potem pa super, saj je nod čisto v redu…

Ja res:) Potem je najbolje da naredim naslednjič tako kot praviš… da vključim adaware samo občasno, da se počisti nesnaga.

Lepo se ti zahvaljujem za vse nasvete!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close