nočem te pošte
En “prjatu”, ki to ni, mi skuša poslat ene kukije ali viruse ali kaj vem kaj (to mi je povedal operater na strežniku, ker me je neki pošta zajebavala in sem klicala tja in je pogledal v moj predal in rekel, da imam ful veliko sporočilo od tega pa tega in da zgleda, da mi pošilja kakšen virus).
V inboxu sem že dala pravilo, da mi vsa njegova sporočila daje v deleted items, ampak vem, da to ni to. Dejte mi povedat oziroma a mi kdo lahko pošlje kakšen link, da bi pobrala dol kakšen učinkovit programček. Hvala najlepša.
Namesto da si naštimaš, da ti njegovo pošto daje v deleted items označi, naj pošto od te in te osebe ZBRIŠE S STREŽNIKA (ne dat naj je ne prenese, ker se ti bo predal nabasal, ampak naj jo ZBRIŠE). tko nikol sploh do tvojga računalnika ne bo prišla.
Ej, sori ,ker sem tako zmedeno napisala. Sem šla še enkrat brat in sem izgleda res nepismena. Torej,
ne bi rada, da bi po pošti dobila cel kp enega sranja – bog ne daj kak virus ali pa kakšne nadležne kukije in sem mislila, če bi mi lahko kdo poslal kakšen link, da bi si kaj zdownloadala (kaj zanesljivo dobrega) da bi mi preprečevalo odpiranje kakšne sumljive pošte in podobno.
Upam, da sem bila zdaj kaj bolj jasna.
Če ne, lahko še enkrat napišem. Ni blema.
Forum je zaprt za komentiranje.