Najdi forum

nočem te pošte

En “prjatu”, ki to ni, mi skuša poslat ene kukije ali viruse ali kaj vem kaj (to mi je povedal operater na strežniku, ker me je neki pošta zajebavala in sem klicala tja in je pogledal v moj predal in rekel, da imam ful veliko sporočilo od tega pa tega in da zgleda, da mi pošilja kakšen virus).
V inboxu sem že dala pravilo, da mi vsa njegova sporočila daje v deleted items, ampak vem, da to ni to. Dejte mi povedat oziroma a mi kdo lahko pošlje kakšen link, da bi pobrala dol kakšen učinkovit programček. Hvala najlepša.

Maja pozdravljena.

Najprej naredi naslednje:

– pojdi ven na sveži zrak
– s polnimi pljuči ga nekajkrat vdahni
– preštej do 10000
– vrni se nazaj in še enkrat napiši kaj bi rada..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Namesto da si naštimaš, da ti njegovo pošto daje v deleted items označi, naj pošto od te in te osebe ZBRIŠE S STREŽNIKA (ne dat naj je ne prenese, ker se ti bo predal nabasal, ampak naj jo ZBRIŠE). tko nikol sploh do tvojga računalnika ne bo prišla.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Hja, kje pa to naredim – mislim to pravilo. V inboxu ga ne najdem.

Ej, sori ,ker sem tako zmedeno napisala. Sem šla še enkrat brat in sem izgleda res nepismena. Torej,
ne bi rada, da bi po pošti dobila cel kp enega sranja – bog ne daj kak virus ali pa kakšne nadležne kukije in sem mislila, če bi mi lahko kdo poslal kakšen link, da bi si kaj zdownloadala (kaj zanesljivo dobrega) da bi mi preprečevalo odpiranje kakšne sumljive pošte in podobno.
Upam, da sem bila zdaj kaj bolj jasna.
Če ne, lahko še enkrat napišem. Ni blema.

Aja, pa uporabljam XP-je, če je to kaj pomembno. resnično bi rada uveljavila tole tvoje pravilo kot ga predlagaš, ampak a si lahko majčkeno bolj konkreten, lepo prosim – kje najdem tole kar predlagaš.

Sori, sem že najdla – izgleda, da sem tud slepa, ker tega pravila prej nisem vidla.
tnx

No, a vidiš? Če bi takoj ubogala kremenitega in bi šla ven na zrak in preštela do 10000, bi vse to uredila že od prve :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close