Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nočem imeti nobenega opravka s tem svetom

Nočem imeti nobenega opravka s tem svetom

Gnusi se mi.

Še kdo tak?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10547, 11.09.2021 ob 01:41

Gnusi se mi.

Še kdo tak?

To zna biti dober “znak”

Lahko pomeni, da imaš srce na pravem mestu ali pamet ali pa oboje.

Evo mene. Jaz imam že od malega občutek, da ne spadam v ta svet.

Nikakor ne! Svet je lep, poln krasnih čudes, mističnih pokrajn, dih jemajočih pojavov, barvit in skrivnosten…

Edin pr “glavnih” akterjih res “malo” zašteka.

Furja, 11.09.2021 ob 07:03

Evo mene. Jaz imam že od malega občutek, da ne spadam v ta svet.

Nas je kar dosti takih, se mi zdi.

CrazY FroG ?, 11.09.2021 ob 07:14

Nikakor ne! Svet je lep, poln krasnih čudes, mističnih pokrajn, dih jemajočih pojavov, barvit in skrivnosten…

Edin pr “glavnih” akterjih res “malo” zašteka.

Res je. Svet je čudovit. Človeška roka ga uničuje.

Če citiram Georgea Carlina:

The planet is fine. The people are fucked.

Zgrešila si poanto. S ‘svetom’ je mišljena popolnoma iztirjena in izprijena sodobna družba.

Umakni se iz družbe ki ti ne ustreza.

Svet je čudovit in večina ljudi na njemu tudi:)

Ja, seveda. Vojne, kriminal, revščina, manipulacije, zlorabe, hinavščina, ignoranca v večini teh ‘čudovitih’ ljudi.

Anonimno 7031, 12.09.2021 ob 18:58

Ja, seveda. Vojne, kriminal, revščina, manipulacije, zlorabe, hinavščina, ignoranca v večini teh ‘čudovitih’ ljudi.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

msolivija, 12.09.2021 ob 09:13

Umakni se iz družbe ki ti ne ustreza.

Svet je čudovit in večina ljudi na njemu tudi:)

Najlepša in najbolj čudovita stvar v tem svetu je ta forum. 🙂

meni je zadnjih nekaj let ta svet postal čuden, da so še nenormalne stvari postale normalne, nobene etike, morale, poštenja nimajo več ljudje, nobene nacionalne pripadnosti in tako dalje.

Ko sem v Ljubljani se mi zdi kot da sem v tujini, ker je toliko tujcev iz drugih celin. Verjetno bo čez 20 let v vsaki severni državi prebivalec vsake države na svetu in na jugu bodo lahko države počasi zaprli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close