Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem noče vrniti denarja

noče vrniti denarja

lep pozdrav!!!

Prosil bi za odgovor kako naprej!!!!

06,02,2013 sem kupil avtomobil znamke Honda civic l.97 ,,stari avto samo za kaj novejšega ne pride v poštev,naštel sem mu 640euro gotovina na roko.Res je da sem avto pregledal po dolgem in počes,ampak .nasljedni dan zjutraj ko sem hotel v službo avto enostavno ni več vžgal,nevem ker sem totalni laik kaj se tiče mašine oz.vžiga in teh stvari ,tega res nisem mogel videti na kraju ko sem avto pregledoval.Jaz se spoznam na vizuelnost avtomobila,ohranjenost … mislim pa da ga ni mehanika ki bi lahko videl kaj je v mašini narobe.
Danes se mi malo svita zakaj je prodajalec ko mi je pripeljal avto na bljižno bencinsko črpalko pustil avto vžgani ,seveda ker je bila še hladna mašina….ampak takrat nisem tega posumil….
Napisala in podpisala sma seveda kupoprodajne pogodbe,,samo zanimivo da na pogodbi ne piše “videno-kupljeno”.
Klical sem prodajalca in normalno trdi da z avtom ni imel nikoli problema z vžigom…
Rekel sem mu da mu avto vrnem nazaj on pa meni denar in on da nima več denarja,jaz mu rečem pa si ga sposodi,,,,saj z takšnim avtom po tako kratkem času nemorem biti nikakor zadovoljen….

Zanima me kam ali kje se lahko obrnem da postavim stvari nazaj v meni vprid…

hvala za odgovore Boštjan

Tvoje neznanje pri kupovanju avta je neopravičljivo….

DRRRR….
hvala za dober odgovor…..

Kaj pa če pogledaš drugač na stvar in namesto da njemu težiš greš do mehanika..kakega znanca ki to obvlada in ti za 50 eur popravi avto? Lahko pa da ni nič hujšega? pa boš zadovoljen. Honde so namreč ok avti.

si poskušal vsaj pogledati kaj bi bilo narobe? mogoče je samo akumulator prazen? to je strošek cca 50eur.

New Report

Close