Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek noce seksat

noce seksat

Jaz pa ne bi tako hitro “vso krivdo” pripisala njej. Kolikor sem jaz razbrala iz prvotnega posta, se ona na nek način bori za boljši odnos, tudi za NJO boljši odnos. (Ne samo za njega). Saj če bi bilo po njegovem, potem bi seksala samo recimo 2x mesečno ali pa še to ne, pač bi ga pustila pri miru. In potem bi on pač bolj ali manj bil njen sostanovalec.

Ni vse samo krivda ženske, hej, pa bi me pripravila do tega, da bi si te želel. Ženska ni prostitutka, da bi to vedno znova načrtno počela, je (samo) ženska, oseba, človek, ki si samo želi, da se jo ceni, zadosti ceni, da si jo želi obdržati, da si njen partner želi, da bi bila tudi ona zadovoljna. Tudi ljubezen do moškega izgine, izzveni, če ni pozitivne povratne informacije nazaj.[/quote]
Saj tudi On_ ni pripisal vsega njej. Je pa to njen delež, s katerim lahko vpliva in morda še kaj spremeni na bolje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če se mal figurativno izrazim:ti uporabljaš dvoje gradnikov za vezo:spolnost (opeka) in čustva (malta) . Pri njem je gradila zvezo zgolj spolnost (opeka), ki se je ob rahlem vetriču (vsakdanja rutina, določene napetosti, manjše običajne partnerske težave…) zazibala in podrla kot hiška iz kart. Kemija brez čustvenega netiva pogasne tako hitro kot vzplamti. Naredi uslugo sebi in njemu, da ga zapustiš.[/quote]

matjažko, napaka.

Morda je le pameten poba in se zaveda, da bi v nasprotnem primeru bilo lahko tudi obratno ter te zato drži malo na distanci.

Nekaj je kristalno jasno. Ni mu vec do spolnosti z njo.

Morda ga fizicno (vec) ne privlaci. Morda je seks postal prevec predvidljiv in taksen kot se ga gresta mu (vec) ne pase. Morda pa se je gospodicne enostavno le navelical.

Karkoli ze je, nekaj (mi) je spet jasno. Ne upa odkrito povedati, ker ve, da bi te prevec prizadelo.

Tudi sam sem bi ze v taksni situaciji…

In kako si se iz te pasti rešil?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

In kako si se iz te pasti rešil?[/quote]
Povedal sem ji, da me vec ne privlaci in sel. Pa je bila sicer krasna zenska.

Povedal sem ji, da me vec ne privlaci in sel. Pa je bila sicer krasna zenska.[/quote]

Joj no….pa bi ja rekel, da si se zaljubil v drugo in šel…ne pa da ji poteptaš samopodobo…

Povedal sem ji, da me vec ne privlaci in sel. Pa je bila sicer krasna zenska.[/quote]

Joj no….pa bi ja rekel, da si se zaljubil v drugo in šel…ne pa da ji poteptaš samopodobo…[/quote]
Jih je imalo dovolj okoli sebe, ki so ji govorili kako lepa je. Bila je edina od mene starejsa zenska.

Joj no….pa bi ja rekel, da si se zaljubil v drugo in šel…ne pa da ji poteptaš samopodobo…[/quote]
Jih je imalo dovolj okoli sebe, ki so ji govorili kako lepa je. Bila je edina od mene starejsa zenska.[/quote]

In si jo mogu mal zatret, a ne?
Eh ja.

Pa bi ji to pomagalo?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pa bi ji to pomagalo?[/quote]

Valda….pa ne moreš no ženski rečt, da ni več privlačna….šus u glavo…

Se pravi pošteno. Čeprav boleče.

Valda….pa ne moreš no ženski rečt, da ni več privlačna….šus u glavo…[/quote]
Jaz? Nimam pojma, tega pa res še nisem nikoli rekel. Takih problemov pa še nisem reševal:-)) Je bilo drugih dovolj.

A to zato ker je zenska? Tako kot se zensk ne sprasuje za leta? Zenske…

Sicer pa sem to le eni rekel. Drugim sem se zlagal. Bolj po tvojem okusu??

ON hm poslusj, da jst vse pospravlam, kuham, peglam, perem, za nemu pospravlam pa vse h rit prnesem, prenasam njegovo zivcnos-medtem k on sam zdi, in se za to nj prosm?

DX sm ze sama hotla zakluct pa njemu ni da bi-ce bi bilo to to bi mu verjetn olajsala in bi reku OK.

Ostalm se enkrat hvala

Tole je pa obilica smeha :)))) In kaj bi po tvojem morala ona delati, da bi se njemu dvignil? Kakšne cirkuške akrobacije na trapezu ali kaj? Za normalnega moškega je čisto dovolj, če se mimo njega sprehaja vsa zapeljiva in potrebna. Še posebej, če ga po več mesecev ni nikamor namočil. Bi rekla, da je prej z njim narobe kaj.

In kako za božjo voljo naj zadevo rešujeta oba-oba, če je tip totalno nekooperativen?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sedaj, ko si napisala, kako lepo zanj “skrbis”, pa se se enkrat vprasaj, zakaj bi se selil stran od tebe. Ocitno mu situacija v kateri sse nahaja bolj ustreza od tega, da gre na svoje in sam skrbeti za vse. Potrbi tisto jamranje, zakaj ne seksata vec in zivljenje gre dalje. 🙂

Kako si znate zenske zatiskati oci, kadar je verjeten razlog za nastalo situacijo prevec krut do vas. Up to you, girl…

na kateri strani te teme bo 19crna85 ugotovila zakaj so ljubimci ☺

On je človek in ima čustva, ne smeš ga izkoriščat zgolj za seks.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tako je!
Daj mu kaj za delat, ker drugače se počuti ničvreden + še občutek ima, da ga samo komandiraš in tako mu potem ni do “telovadbe” s tabo

DX ja verjetn 🙂

NAJ DELA ja bi blo super ampak ze prej se mu to ni dal in se mu tud zdj ne .. je skoz bom kasnej, in ta kasnej se zavlece dokler jst tega ne nardim 🙂

Tko da prsla do zakljucka da ni vredno 🙂

Kako zdaj to? Ali niste ravno ženske tiste, ki vedno govorite, da želite slišat resnico?

Kako zdaj to? Ali niste ravno ženske tiste, ki vedno govorite, da želite slišat resnico?[/quote]

Ja. Sam maš resnico in resnico. Ena je, da se dotični dečko takoj naveliča vsake ženske in
se sam hvali, kako leta od …hm…cveta do cveta….kar je čist sprejemljiva resnica zanjo…
Druga je pa, da ji zasoli, kako “ni več privlačna” kjer je zadaj namen jo prizadeti…po mojem.
Oboje je res…. ampak se da povedat tako, da nikogar ne sesuješ, a ne.

Kako zdaj to? Ali niste ravno ženske tiste, ki vedno govorite, da želite slišat resnico?[/quote]

Ja. Sam maš resnico in resnico. Ena je, da se dotični dečko takoj naveliča vsake ženske in
se sam hvali, kako leta od …hm…cveta do cveta….kar je čist sprejemljiva resnica zanjo…
Druga je pa, da ji zasoli, kako “ni več privlačna” kjer je zadaj namen jo prizadeti…po mojem.
Oboje je res…. ampak se da povedat tako, da nikogar ne sesuješ, a ne.[/quote]

Rekel je, da ga več ne privlači in ne, da ni privlačna. Res je, da ženske ponavadi to naredite drugače, še sploh ko ste v vezah. Ne rečete, da ste se dedca naveličale ali da vam ni več privlačen, temveč da umazanih štumfov ne pospravi v koš za perilo in da vas je zato minil seks z njim, recimo :-))

Oboje je res…. ampak se da povedat tako, da nikogar ne sesuješ, a ne.[/quote]

Rekel je, da ga več ne privlači in ne, da ni privlačna. Res je, da ženske ponavadi to naredite drugače, še sploh ko ste v vezah. Ne rečete, da ste se dedca naveličale ali da vam ni več privlačen, temveč da umazanih štumfov ne pospravi v koš za perilo in da vas je zato minil seks z njim, recimo :-))[/quote]

Ne. Ekvivalent tegale bi bil, da mu rečemo, da ima mejhnega lulčka in da je najslabši je.bač, kar
smo jih v življenju imele…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close