noce seksat
Jaz pa ne bi tako hitro “vso krivdo” pripisala njej. Kolikor sem jaz razbrala iz prvotnega posta, se ona na nek način bori za boljši odnos, tudi za NJO boljši odnos. (Ne samo za njega). Saj če bi bilo po njegovem, potem bi seksala samo recimo 2x mesečno ali pa še to ne, pač bi ga pustila pri miru. In potem bi on pač bolj ali manj bil njen sostanovalec.
Ni vse samo krivda ženske, hej, pa bi me pripravila do tega, da bi si te želel. Ženska ni prostitutka, da bi to vedno znova načrtno počela, je (samo) ženska, oseba, človek, ki si samo želi, da se jo ceni, zadosti ceni, da si jo želi obdržati, da si njen partner želi, da bi bila tudi ona zadovoljna. Tudi ljubezen do moškega izgine, izzveni, če ni pozitivne povratne informacije nazaj.[/quote]
Saj tudi On_ ni pripisal vsega njej. Je pa to njen delež, s katerim lahko vpliva in morda še kaj spremeni na bolje.
Če se mal figurativno izrazim:ti uporabljaš dvoje gradnikov za vezo:spolnost (opeka) in čustva (malta) . Pri njem je gradila zvezo zgolj spolnost (opeka), ki se je ob rahlem vetriču (vsakdanja rutina, določene napetosti, manjše običajne partnerske težave…) zazibala in podrla kot hiška iz kart. Kemija brez čustvenega netiva pogasne tako hitro kot vzplamti. Naredi uslugo sebi in njemu, da ga zapustiš.[/quote]
matjažko, napaka.
Nekaj je kristalno jasno. Ni mu vec do spolnosti z njo.
Morda ga fizicno (vec) ne privlaci. Morda je seks postal prevec predvidljiv in taksen kot se ga gresta mu (vec) ne pase. Morda pa se je gospodicne enostavno le navelical.
Karkoli ze je, nekaj (mi) je spet jasno. Ne upa odkrito povedati, ker ve, da bi te prevec prizadelo.
Tudi sam sem bi ze v taksni situaciji…
Pa bi ji to pomagalo?[/quote]
Valda….pa ne moreš no ženski rečt, da ni več privlačna….šus u glavo…[/quote]
Jaz? Nimam pojma, tega pa res še nisem nikoli rekel. Takih problemov pa še nisem reševal:-)) Je bilo drugih dovolj.
Tole je pa obilica smeha :)))) In kaj bi po tvojem morala ona delati, da bi se njemu dvignil? Kakšne cirkuške akrobacije na trapezu ali kaj? Za normalnega moškega je čisto dovolj, če se mimo njega sprehaja vsa zapeljiva in potrebna. Še posebej, če ga po več mesecev ni nikamor namočil. Bi rekla, da je prej z njim narobe kaj.
In kako za božjo voljo naj zadevo rešujeta oba-oba, če je tip totalno nekooperativen?
Sedaj, ko si napisala, kako lepo zanj “skrbis”, pa se se enkrat vprasaj, zakaj bi se selil stran od tebe. Ocitno mu situacija v kateri sse nahaja bolj ustreza od tega, da gre na svoje in sam skrbeti za vse. Potrbi tisto jamranje, zakaj ne seksata vec in zivljenje gre dalje. 🙂
Kako si znate zenske zatiskati oci, kadar je verjeten razlog za nastalo situacijo prevec krut do vas. Up to you, girl…
Valda….pa ne moreš no ženski rečt, da ni več privlačna….šus u glavo…[/quote]
Kako zdaj to? Ali niste ravno ženske tiste, ki vedno govorite, da želite slišat resnico?[/quote]
Ja. Sam maš resnico in resnico. Ena je, da se dotični dečko takoj naveliča vsake ženske in
se sam hvali, kako leta od …hm…cveta do cveta….kar je čist sprejemljiva resnica zanjo…
Druga je pa, da ji zasoli, kako “ni več privlačna” kjer je zadaj namen jo prizadeti…po mojem.
Oboje je res…. ampak se da povedat tako, da nikogar ne sesuješ, a ne.
Kako zdaj to? Ali niste ravno ženske tiste, ki vedno govorite, da želite slišat resnico?[/quote]
Ja. Sam maš resnico in resnico. Ena je, da se dotični dečko takoj naveliča vsake ženske in
se sam hvali, kako leta od …hm…cveta do cveta….kar je čist sprejemljiva resnica zanjo…
Druga je pa, da ji zasoli, kako “ni več privlačna” kjer je zadaj namen jo prizadeti…po mojem.
Oboje je res…. ampak se da povedat tako, da nikogar ne sesuješ, a ne.[/quote]
Rekel je, da ga več ne privlači in ne, da ni privlačna. Res je, da ženske ponavadi to naredite drugače, še sploh ko ste v vezah. Ne rečete, da ste se dedca naveličale ali da vam ni več privlačen, temveč da umazanih štumfov ne pospravi v koš za perilo in da vas je zato minil seks z njim, recimo :-))
Oboje je res…. ampak se da povedat tako, da nikogar ne sesuješ, a ne.[/quote]
Rekel je, da ga več ne privlači in ne, da ni privlačna. Res je, da ženske ponavadi to naredite drugače, še sploh ko ste v vezah. Ne rečete, da ste se dedca naveličale ali da vam ni več privlačen, temveč da umazanih štumfov ne pospravi v koš za perilo in da vas je zato minil seks z njim, recimo :-))[/quote]
Ne. Ekvivalent tegale bi bil, da mu rečemo, da ima mejhnega lulčka in da je najslabši je.bač, kar
smo jih v življenju imele…
Forum je zaprt za komentiranje.