Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija noče printat, gnjavi z makri :(

noče printat, gnjavi z makri :(

Navadno tekstovno datoteko mi natisne brez težav; datoteko, ki mi jo je predpripravil nekdo v službi (jaz sem samo napolnila podatke, je pa videt kot tabelca) pa noče in noče sprintat (problem je, ker je treba sprintat v poseben obrazec, zato je važno, da je točno taka tabelca, kot jo je sodelavec pripravil). Izpljune opozorilo, ki ga prilagam …

A ima to kaj veze s tem, da sem pred kratkim fliknila Microsoft visual c++ dol z mašine? Jaz ne vidim povezave, ampak pri Microsoftu se nikol ne ve, ane … :S

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Mah to imaš ti po mišje rečeno – makroje onemogočene.
Si pogledala – ko odpreš datoteko, te mogoče kaj vpraša, ali si
srčno želiš omogočiti macroje in je pupika kliknila – NE,
dajte punce včasih tudi reči (klikniti DA), pa bo koj bolje 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Problem je ta, da računalnik NE razume kot NE, ne kot fantje, ki to razumejo kot DA….;-)))

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

ok, da malce zmanjšava problem.
kateri office, oz. excel ti to uporabljaš ??

office 2003
In ni me sploh nič vprašal, ko sem odprla. Odprl mi je kot katerokoli drugo normalno datoteko.
Šla sem pod Orodja – Makri, ampak nisem nikjer našla nič pametnega (omogoči); edino, kar se mi je zdelo smiselno je bilo pod Varnost, da bi tam nastavila na srednjo (zdaj je na visoko); ampak sem mislila, da je vseeno boljše prej vprašat na forumu, kot pa klikat nekaj po svoji pameti in potem naredit še večje sranje.

Sej bo dost, da rečete, naj si dam varnost na srednje in me bo pol mogoče vprašal in ne bo več problema.
Če je to res to, seveda.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

pa saj lahko presaviš tisto varnost čisto dol, itaq se gre samo za to
datoteko – od sodelavca, za katerega veš, da je “varno” uporabljati
njegove zadeve :))

Sem probala (srednjo in nizko). Vseglih noče. Isto obvestilo kot prej.

Povej imaš zadnji servisni popravek za ms office 2003 – Sp3 instaliran
mislim, da ta odstrani veliko napak (in prinese nekaj novih 🙂

Miškonca, ti lepo file odpri ali prekopiraj v odprto pisarno, pol pa lepo printaj na veliko 🙂 A se nč več ne znajdeš, al kaj je zdej to???

Tajfun, to sem probala, pa ne vem, a sem jaz kaj sfulala vmes, ker se je vse premaknilo in mi je na krivo sprintalo obrazec 🙁

klemenxx, nimam popravka za office

in kateri popravek pa imajo damica instaliran ??
Pa je kakšna možnost, da si ga instaliraš – včasih potrebuješ poleg
še originalno zgoščenko z office

Ne bo potrebe, sem že rešila.
Vseeno hvala za trud, fantje 🙂

in je bila najbrž “čarovniška” rešitev 🙂

Ja, je bila: RESET 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close