noče printat, gnjavi z makri :(
Navadno tekstovno datoteko mi natisne brez težav; datoteko, ki mi jo je predpripravil nekdo v službi (jaz sem samo napolnila podatke, je pa videt kot tabelca) pa noče in noče sprintat (problem je, ker je treba sprintat v poseben obrazec, zato je važno, da je točno taka tabelca, kot jo je sodelavec pripravil). Izpljune opozorilo, ki ga prilagam …
A ima to kaj veze s tem, da sem pred kratkim fliknila Microsoft visual c++ dol z mašine? Jaz ne vidim povezave, ampak pri Microsoftu se nikol ne ve, ane … :S
Mah to imaš ti po mišje rečeno – makroje onemogočene.
Si pogledala – ko odpreš datoteko, te mogoče kaj vpraša, ali si
srčno želiš omogočiti macroje in je pupika kliknila – NE,
dajte punce včasih tudi reči (klikniti DA), pa bo koj bolje 🙂
office 2003
In ni me sploh nič vprašal, ko sem odprla. Odprl mi je kot katerokoli drugo normalno datoteko.
Šla sem pod Orodja – Makri, ampak nisem nikjer našla nič pametnega (omogoči); edino, kar se mi je zdelo smiselno je bilo pod Varnost, da bi tam nastavila na srednjo (zdaj je na visoko); ampak sem mislila, da je vseeno boljše prej vprašat na forumu, kot pa klikat nekaj po svoji pameti in potem naredit še večje sranje.
Sej bo dost, da rečete, naj si dam varnost na srednje in me bo pol mogoče vprašal in ne bo več problema.
Če je to res to, seveda.
Tajfun, to sem probala, pa ne vem, a sem jaz kaj sfulala vmes, ker se je vse premaknilo in mi je na krivo sprintalo obrazec 🙁
klemenxx, nimam popravka za office
Forum je zaprt za komentiranje.