Nobenega veselja ni več na cesti
Problematično je že sproščanje z avtomobilom na navadnih cestah, ker gre pri takem početju za kaznivo dejanje. Če se nekdo ne zna sproščati drugače, kot z avtomobilom, naj si pa omisli dirkališče…ceste in avtomobili so namenjeni koristnemu početju ne raznim izživljanjem.[/quote]
haha, če bi te sedaj ubogal, potem bi po tvojem mnenju seksal samo še, ko bom otroke delal. Ker pač je to za to, a ne? 😀
Bravo IztokFranko, se pa strinjam tudi z DRRR. Nekaterim je užitek smučati, drugim kaj drugega, smo pa tudi taki, ki se peljemo iz točke A do točke B po daljši poti, ker nam je to v užitek. Če se kdo pelje po omejitvah in ostalih zakonih (potrebnih ali nepotrebnih), še nikoli nisem bentil nad njim in sem že toliko počakal, da sem padel mimo njega, da pa vsak dela po svoje kakor se mu zahoče,…
Problematično je že sproščanje z avtomobilom na navadnih cestah, ker gre pri takem početju za kaznivo dejanje. Če se nekdo ne zna sproščati drugače, kot z avtomobilom, naj si pa omisli dirkališče…ceste in avtomobili so namenjeni koristnemu početju ne raznim izživljanjem.[/quote]
Pa kako kaznivo dejanje? Sproščanje pomeni samo to, da ga recimo v 100 kilometrih pohodiš do rdečega polja cca 15X pa to ne pomeni, da vrtiš vsako prestavo do konca,morda drugo do konca, v tretji je pa navadno že preveč…. Bistveno je, da zna voznik izbrati primeren trenutek za tako početje, pred leti sem celo vstajal sredi noči in se vozil, takrat ni bilo na cesti praktično nikogar.