Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nobena slovenska samohranilka ne ve,kdo je oče

Nobena slovenska samohranilka ne ve,kdo je oče

Kajti, kako bi se sicer razglašale za samohranilke?

Če so se kurbale in naštepale otroke z neznanci…jej,jej.

Če pa se ve,kdo je oče ,le da ne živi s z vami, in ta plačuje preživnino za otroke……..ja,lepo vas prosim, nehajte kokodajsat,da ste samohranilke!

Tudi ne, da on plačuje takoooo nizko preživnino,da ve ne morete preživet z otrokom. Saj sta se ja zmenila,če ne drugje,pa na sodišču, koliko bo plačeval? Pa tiste,ki vreščite,da ne plačuje- seveda dobite nadomestilo od sklada , ki bo takemu pač vse zarubil. Ampak, ve dobivate denar.

Da o različnih ugodnostih plačevanja oz neplačevanja obveznosti v šoli, vrtcu ne govorimo.

Torej, ker sem morda popolnoma neuka,prosim za definicijo pojma  SAMOHRANILKA  kot si to predstavljate spoštovane dame tu gor.

mislim, da razen sedajle, ko so razne fehtarska akcije v polnem teku, nihče več ne uporablja tega zastarelega izraza. Mislim pa tudi, da noben otrok ne bi hotel, da si ti njegov oče.

si ti tudi ena samohranilka?

na monu je pač enih par bolnikov, ki ne delajo drugega kot gor serjejo.

zakaj mijavkaš, mati samohranilka po monovsko?

Ta pojem   samohranilke je še en umotvor ,ki je edinstven produkt tega čudovitega portala.

Kot so folšija, sončki,nosečke,pramene,….

Ah, no, tudi taki pač morajo bit , takle mamo.

Samo oklicane samohranilke, ki to niso…

To so samo tiste, katerih oče otrok je neznan ali pa je umrl.

Vse ostale so ločene ali pa razvezane izven zakonske zveze.

Odgovor na objavo uporabnika
Prosim za definicijo – samohranilka- pa monovsko, 03.12.2021 ob 11:36

Kajti, kako bi se sicer razglašale za samohranilke?

Če so se kurbale in naštepale otroke z neznanci…jej,jej.

Če pa se ve,kdo je oče ,le da ne živi s z vami, in ta plačuje preživnino za otroke……..ja,lepo vas prosim, nehajte kokodajsat,da ste samohranilke!

Tudi ne, da on plačuje takoooo nizko preživnino,da ve ne morete preživet z otrokom. Saj sta se ja zmenila,če ne drugje,pa na sodišču, koliko bo plačeval? Pa tiste,ki vreščite,da ne plačuje- seveda dobite nadomestilo od sklada , ki bo takemu pač vse zarubil. Ampak, ve dobivate denar.

Da o različnih ugodnostih plačevanja oz neplačevanja obveznosti v šoli, vrtcu ne govorimo.

Torej, ker sem morda popolnoma neuka,prosim za definicijo pojma  SAMOHRANILKA  kot si to predstavljate spoštovane dame tu gor.

Samohranilka = se sama hrani. Že od izuma ponesrečen izraz in celo žaljiv.

Dalje niso se vse samohranilke kurbale. Na žalost. Bolje bi bilo, če bi se. Bila sem v svetem zakonu z vsemi je.be.ni.mi zakramenti vred. Ga je fukotožnost odnesla drugam. Čeprav je povsod od boga do vraga in predvsem socialni službi prisegal koliko bo plačeval, ni plačal nič. Vzeti mu ni bilo možno nič, ker je poskrbel, da ni imel nič. Že kmalu je na papirju postal brezposeln brezdomec.  Pravzaprav se je preživljal s kriminalom. Danes prase živi od rente in se reži vsemu svetu. O, ne nisem bila neumna, samo nevedna punca iz dobre katoliške družine, tako kot on. Grrrr…

Z eno samo plačo, brez pomoči staršev, ker so se sramovali ločene hčere, brez pomoči družbe (takole fehtanje kot je zdaj v modi včasih  ni bilo možno), brez pomoči kakršnih koli  fukfehtarjev sem preživela sebe in otroka, ki je danes visoko izobražen in dobro situiran. Edino kar ne razumem je, zakaj starega kriminalca gleda z blagohotno naklonjenostjo. E, kaj češ, je pač taka mala smešna  baraba mi pravi, ko bentim zakaj družba in predvsem organi pregona to prenašajo.

imenovanje,kako pa se lahko zdaj reče takim mamam,ki se proglašajo za najbolj uboge,obenem pa z vseh strani cuzajo denar, tudi od očeta otroka,pa običajno ostanejo v stanovanju ali hiši ,ki je niso same kupile, temveč oba?

Ženskam v teh časih gre samo po glavi otroka bi mela.  Drugo je stranskega pomena. Ti budalo pa potem plačuj, otroka pa tako vidu ne boš…

Ne ne vem kdo je biološki oče. Niti kdo biološka mama. Imam posvojeno hči. Samska. Nobenih otroških dodatkov, nobene preživnine, vrtec najvišji razred. Ne vem podatkov, ampak sumim da samskih mam ni nič več takih ki bi dobivale vse možne ugodnosti kot je takih parov. Isto pripada samskih očetom, če imajo pač nizke dohodke. Ne vem je kje po spolu določeno kdo kaj dobi? Ti svoje otroke sam preživljaš pa ženo? Ne koristite nobene ugodnosti? Bi rekla ja :). V večini ravno taki ki za vsak cen izmolzete “državo” kjer le lahko pametujete drugim.

Samohranilka pa res ni zastarel izraz.  Poznam jih par in vse so res tezek karakter.  Se ne cudim , da ne dobi partnerja.

Če je samohranilka sramotno, 03.12.2021 ob 12:30

imenovanje,kako pa se lahko zdaj reče takim mamam,ki se proglašajo za najbolj uboge,obenem pa z vseh strani cuzajo denar, tudi od očeta otroka,pa običajno ostanejo v stanovanju ali hiši ,ki je niso same kupile, temveč oba?

Paraziti.

A se lahko prosim nehate žaliti med sabo

Slabo trolaš, 03.12.2021 ob 12:26

Samohranilka = se sama hrani. Že od izuma ponesrečen izraz in celo žaljiv.

Dalje niso se vse samohranilke kurbale. Na žalost. Bolje bi bilo, če bi se. Bila sem v svetem zakonu z vsemi je.be.ni.mi zakramenti vred. Ga je fukotožnost odnesla drugam. Čeprav je povsod od boga do vraga in predvsem socialni službi prisegal koliko bo plačeval, ni plačal nič. Vzeti mu ni bilo možno nič, ker je poskrbel, da ni imel nič. Že kmalu je na papirju postal brezposeln brezdomec.  Pravzaprav se je preživljal s kriminalom. Danes prase živi od rente in se reži vsemu svetu. O, ne nisem bila neumna, samo nevedna punca iz dobre katoliške družine, tako kot on. Grrrr…

Z eno samo plačo, brez pomoči staršev, ker so se sramovali ločene hčere, brez pomoči družbe (takole fehtanje kot je zdaj v modi včasih  ni bilo možno), brez pomoči kakršnih koli  fukfehtarjev sem preživela sebe in otroka, ki je danes visoko izobražen in dobro situiran. Edino kar ne razumem je, zakaj starega kriminalca gleda z blagohotno naklonjenostjo. E, kaj češ, je pač taka mala smešna  baraba mi pravi, ko bentim zakaj družba in predvsem organi pregona to prenašajo.

Kriminal, kaj tocno?

Kriminal, kaj tocno?

Finančništvo – piramidne igre, vlaganje v sklade, ki jih ni, duhovnost, skratka prodaja megle nasplošno in tako naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close