Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek No, ste si ogledali propagandni film za Covid cepljenje?

No, ste si ogledali propagandni film za Covid cepljenje?

Od “dvornega” Janševega režiserja? Je kdo gledal? Jaz nisem, čisto iz preventive, da mi ne bi šlo (že spet) na kozlanje kot mi gre zadnje cajte ob televiziji in časopisih skoraj vsak dan…??

poceni politicna propaganda za nicvredno cepivo…zgolj za opranoglavce

Jaz sem. Sploh ne govori o ceplenju.

Gledal sem kot odseke… Mene ne preprica. Cepte se… A isto lahko fases. Cepte se… Isto lah zbolis… Cepte se… Pravtako lahko prenasas…

Vi se sam cepte…

Nisem fous. Res. Ampak cim je okorn “uspel” oz se vrtel po holivudu ves kolk je ura. Zdej pa se z vlado… To je neka sprega. Nothing good from that.

Odgovor na objavo uporabnika
Ali se šališ, 25.09.2021 ob 06:57

Jaz sem. Sploh ne govori o ceplenju.

Pac govorijo prebolevniki. Namiguje na to da se….

Pa kot je bilo slišati, ni uspel najti nobenega drugačnega mnenja oz. nobenega, ki bi imel hude posledice PO cepljenju. Taki namreč ne obstajajo, a ne.

Zelo “uravnotežen” dokumentarec, torej.

Fašistična propaganda. Pa kateri debil bo to sploh gledal.

Kdo je to fašistično propagando financiral ?

robi445, 25.09.2021 ob 09:08

Fašistična propaganda. Pa kateri debil bo to sploh gledal.

Kdo je to fašistično propagando financiral ?

Komentatorji nič ne veste, boste pa druge učili:-(

Niti pod razno, pa da ga ne bi slucajno v solah predvajali!!!!

Butalci, 25.09.2021 ob 09:31

Komentatorji nič ne veste, boste pa druge učili:-(

Butalci janšistični so svojo fašistično propagando celo vrteli v nekaterih šolah. Zato se lahko zahvalimo fašistu jajotu, da smo končno postali druga Severna Koreja.

Meni je bil film zelo vsec, lahko bi bil daljsi.  Pokazati bi morali bolj konkretno primere na infekcijski kliniki, na intenzivi,  na Zalah…

Avtor, pravis da ti gre na kozlanju ob gledanju filma, novic, dnevnika.     Meni pa gredo na kozlanje Robijeve fasisticne in debilne izjave. ; ki jih jemljete za ” resnico”. Clovek ob taksnih nebulozah ne more ostat resen.

Nisem gledala in ne bom. Fašistična propaganda s strani plačanega čustvenega manipulatorja.

Prikazani so bili samo nekateri primeri, vemo pa, kamo zgleda gausova krivulja. Kje so vsi tisti, ki so preboleli nesimptomatsko?! Ki tudi vedeli niso, da so bolni?!

Cepljenje?! Mi imamo v družini možgansko kap, en teden po cepljenju. Tega ne bomo razglašali, ker bi nas janševiki raztrgali.

Ves pogum tistim, ki se upate govoriti in se javno izpostavljate. Kapo dol.

okorn se mi je zasr al, 25.09.2021 ob 12:29

Nisem gledala in ne bom. Fašistična propaganda s strani plačanega čustvenega manipulatorja.

Prikazani so bili samo nekateri primeri, vemo pa, kamo zgleda gausova krivulja. Kje so vsi tisti, ki so preboleli nesimptomatsko?! Ki tudi vedeli niso, da so bolni?!

Cepljenje?! Mi imamo v družini možgansko kap, en teden po cepljenju. Tega ne bomo razglašali, ker bi nas janševiki raztrgali.

Ves pogum tistim, ki se upate govoriti in se javno izpostavljate. Kapo dol.

Vprašanje je kaj je narobe s tabo da se ti ni zasral ko se je družil z SDSovskimi nacisti in z njimi skupaj žalil slovensko kulturo in film in povzdigoval Ameriko. Logično je da bo zaamerikaniziranc SDS/nacist mar ne, saj se gre za isto kulturo na najnižjem nivoju. In spraqšujem se kako nekulturen in primitiven mora biti levičar, da se je navduševal nad podnom od Okorna.

Se strinjam s tabo. Zelo.

Nbb, 25.09.2021 ob 09:39

Niti pod razno, pa da ga ne bi slucajno v solah predvajali!!!!

Se strinjam. Gledam svoje otroke in njihove sošolce (osnovna šola) . Nekateri so že zdaj zelo prestrašeni. Mi smo se doma o virusu dosti pogovarjali, ker so otroci prišli domov čisto preplašeni. So se v šoli pogovarjali da gre za zelo nevaren virus. Ko je prvi sošolec bil pozitiven, je bila cela panika, kaj če umrl.

Zato iskreno upam da bodo otroke v osnovnih šolah pustili na miru, ker ga niso zmožni sami sprocesirat.

res je929, 25.09.2021 ob 12:48

Se strinjam s tabo. Zelo.

S tisto, ki piše, da se je je okorn zasral.

Zakaj se pa zdej vi nekateri levičarji anticepilski sekirate zaradi OKORNOVEGA filma? A ni Okoren vaš ljubček. A niste kot ku.rbice prodane amerike, ki vam je Amerika oprala možgane in uničila občutek za umetnost, tako da je zdaj vaš kulturni nivo na nivoju McDonald restavracij s hitro prehrano.

A niste vi zaamerikaniziranci stalno pljuvali čez slovenske filme in slovensko junakinjo Majdo Širco, ki je gnoja izdajalskega ameriškega Okorna izgnala iz slovenije?

A zdej pa boščki jokate ker se nočete cepit pa maskic nočete nosit, pa kar naekrat ne marate vašega Okorna? Vašega SDSovega Okorna prijatelja od Janševe desne roke Eve Irgel največje zagovornice uničenja slovenske kulture.

Vi riti razvajene patetične, kako hitro se po vetru obrnete. V resnici pa ste samo navadni paraziti, ki zajedate našo državo.

kokoši, 25.09.2021 ob 12:51

Zakaj se pa zdej vi nekateri levičarji anticepilski sekirate zaradi OKORNOVEGA filma? A ni Okoren vaš ljubček. A niste kot ku.rbice prodane amerike, ki vam je Amerika oprala možgane in uničila občutek za umetnost, tako da je zdaj vaš kulturni nivo na nivoju McDonald restavracij s hitro prehrano.

A niste vi zaamerikaniziranci stalno pljuvali čez slovenske filme in slovensko junakinjo Majdo Širco, ki je gnoja izdajalskega ameriškega Okorna izgnala iz slovenije?

A zdej pa boščki jokate ker se nočete cepit pa maskic nočete nosit, pa kar naekrat ne marate vašega Okorna? Vašega SDSovega Okorna prijatelja od Janševe desne roke Eve Irgel največje zagovornice uničenja slovenske kulture.

Vi riti razvajene patetične, kako hitro se po vetru obrnete. V resnici pa ste samo navadni paraziti, ki zajedate našo državo.

Persen pomirja, za vse drugo je pa Polje.

Debilom ne moreš dokazati, da so debili.

(https://www.facebook.com/100001582637353/posts/4371906362872075/)

Robi567, 25.09.2021 ob 17:12

Debilom ne moreš dokazati, da so debili.

(https://www.facebook.com/100001582637353/posts/4371906362872075/)

Res ti ne moremo dokazati, je pa prav, da vsaj sam veš ?

?

Tvori forum… Kaj vas boli k. Mas vsaj kaj za prebrat… Nekaj dogaja… A bi raje videli da ni nobenega? A boste sami sebi komentirali kot to ze delate…?

Para Bellum, 25.09.2021 ob 09:03

Pa kot je bilo slišati, ni uspel najti nobenega drugačnega mnenja oz. nobenega, ki bi imel hude posledice PO cepljenju. Taki namreč ne obstajajo, a ne.

Zelo “uravnotežen” dokumentarec, torej.

Pa ti povej za koga s težkimi posledicami po cepljenju, jaz ne poznam nikogar, s težkimi posledicami po koroni pa kar nekaj.

Ajd dajte, objavite imena , imen ni , tu je vaš problem

Tudi jaz vem za možgansko kap, pa ni bilo cepljenja, pritisk na 300 starost tik pod 50, če bi se pa cepil bi bilo cepivo krivo…

Janez810, 25.09.2021 ob 17:29

?

Tvori forum… Kaj vas boli k. Mas vsaj kaj za prebrat… Nekaj dogaja… A bi raje videli da ni nobenega? A boste sami sebi komentirali kot to ze delate…?

Stari, vzemi Persen, potem pa še en deci šnopca in spat. Dovolj te imamo za danes.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close