Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek No, so objavili…

No, so objavili…

Hej, da je še ena ženska bila vpletena, je pa novo. Pa rdečega avta ni več. A je preveč tvegano, da bi potem vsi vedeli, da je samo Capris taka avtošola? Pa bi si kdo drznil napisati, da tega dogodka v resnici ni bilo?

Odgovor na objavo uporabnika
Novo, 04.10.2021 ob 21:22

Hej, da je še ena ženska bila vpletena, je pa novo. Pa rdečega avta ni več. A je preveč tvegano, da bi potem vsi vedeli, da je samo Capris taka avtošola? Pa bi si kdo drznil napisati, da tega dogodka v resnici ni bilo?

Poizveduj, meni je vseeno. Lahko tudi kličeš na policijo, pa prijaviš to. :))

Aha, na neznanem kraju ob neznanem času neznane osebe.

Jao, kako je enim dolgčas. Treba se je znašat nad eno žensko preko spleta, ker je bajeda bolnica.

Anonimno 5625, 04.10.2021 ob 21:39

Jao, kako je enim dolgčas. Treba se je znašat nad eno žensko preko spleta, ker je bajeda bolnica.

Zakaj pa ne more nehati? Zakaj je morala privleči spet to na dan? Res je bolnica. Ji ne bi pomagal in jo usmeril k ustreznemu strokovnjaku namesto da zagovarjaš njene blodnje?

Hecna bi bila, pa nisi. Si patetična

Se dogaja -vse dobro cepljenim

S čim narediš večjo korist? S sprenevedanjem ali s soočenjem z resnico? Tako kot danes moški trdijo da so ženske in ženske moški, čeprav to niso in jim taki kot ti kimajo namesto da bi jih soočili z dejstvi.

A se ženske ne bojite, da napiše članek na obnašanje na Monu in objavi na Regional, ali pošlje kakšnim strokovnjakom za mnenje pa bi kje drugje prebrali ogledalo o sebi, ali pa ker jo dnevno žalite da vas celo toži?

Tudi za vonj po plinu ste jo žalili, kot da tam živite. A vse je bilo objavljeno v medijih. Torej je ženska medije prepričala da tam v Semedeli smrdi al kako?

Kaj sedaj iščeš izgovore? Te je kdo prisilil, da pisariš namišljene zgodbe?

Šarčeva, 04.10.2021 ob 22:11

A se ženske ne bojite, da napiše članek na obnašanje na Monu in objavi na Regional, ali pošlje kakšnim strokovnjakom za mnenje pa bi kje drugje prebrali ogledalo o sebi, ali pa ker jo dnevno žalite da vas celo toži?

Tudi za vonj po plinu ste jo žalili, kot da tam živite. A vse je bilo objavljeno v medijih. Torej je ženska medije prepričala da tam v Semedeli smrdi al kako?

Hahaha ne, da jih je samo prepričala, da smrdi, celo izkopali so na tone te smrdeče zadeve. Hahahaha ha.

Snelca faca si.

kokoška785, 04.10.2021 ob 22:18

Kaj sedaj iščeš izgovore? Te je kdo prisilil, da pisariš namišljene zgodbe?

Vprašam te ali imaš dokaz, ali te lahko inštruktor toži za blatenje in moški tudi da se norčuješ iz njegove bolezni. Pusti svoje podatke, a vela?

Dej babura zoperna ne siki, ker drugač ti bomo usta skupi sklamfal. Prste pa tud

kokška

Anonimno 8402, 04.10.2021 ob 22:26

Dej babura zoperna ne siki, ker drugač ti bomo usta skupi sklamfal. Prste pa tud

Pusti svoje podatke.

Šarčeva, 04.10.2021 ob 22:28

Pusti svoje podatke.

Ne ti

Šnelculja spet paničariš? Pa te vseeno ne izuči, da ne bi pisarila neumnosti? Ja, bolezen je hudič. Samo ni pa izgovor za vse, še manj pa za laži. Poišči si strokovno pomoč in pusti MON!

kokoška785, 04.10.2021 ob 22:30

Šnelculja spet paničariš? Pa te vseeno ne izuči, da ne bi pisarila neumnosti? Ja, bolezen je hudič. Samo ni pa izgovor za vse, še manj pa za laži. Poišči si strokovno pomoč in pusti MON!

Sprašujem se ko berem tvoje in podobne nore komentarje, kakšne starše ste imeli, hujše od vas, ali jih sploh niste imeli ali vas je volkulja vzgajala, ker takih žaljivih in čudnih ljudi v realnosti ne poznam.

Tvoji komentarji nimajo nič veze z mojo pomočjo človeku in pomočjo inštruktorja njemu ne z člankom.

Lapaš kar nekaj, in noriš.

Jaz sem mirna, ker sem naredila prav. Nihče mi ne more nič nabijat, tu pa me napadate huje kot da sem ubila človeka.

A ne bi že enkrat nehala s tem svojim namišljenim herojstvom?

bibavglavi, 04.10.2021 ob 22:42

A ne bi že enkrat nehala s tem svojim namišljenim herojstvom?

Nikjer v clanku nisem sebe omenjala.

Kar mene beres narobe razumes, pa logika ti sepa.

Biba gor al pa dol. Glavno da z repom mahas, bebavo noris pod 15 nicki.?

Bom dala link do sem, da si Regional prebere kaki pacienti so tu. Morda se instruktor javi in vas zastonj popelje do ustanov.?

Šnelca_783, 04.10.2021 ob 22:50

Nikjer v clanku nisem sebe omenjala.

Kar mene beres narobe razumes, pa logika ti sepa.

Biba gor al pa dol. Glavno da z repom mahas, bebavo noris pod 15 nicki.?

Bom dala link do sem, da si Regional prebere kaki pacienti so tu. Morda se instruktor javi in vas zastonj popelje do ustanov.?

No, le daj. Do obeh tem, da si bodo lahko res ustvarili pravo sliko. Pa naredi še dobro reklamo za Capris – saj veš, v prvi zgodbi je bil rdeč avto. ?

Zgleda, da si slavna. Dobim avtogram?

Ja prosim, 04.10.2021 ob 23:34

No, le daj. Do obeh tem, da si bodo lahko res ustvarili pravo sliko. Pa naredi še dobro reklamo za Capris – saj veš, v prvi zgodbi je bil rdeč avto. ?

Dej baba nora in paranoična pusti Snelco. Pr miru.

Zgodba pa naj te nauči, kar te starši niso. Ne obračaj se stran, ko ljudje potrebujejo pomoč.

Pozdrav soncu, 05.10.2021 ob 09:42

Dej baba nora in paranoična pusti Snelco. Pr miru.

Zgodba pa naj te nauči, kar te starši niso. Ne obračaj se stran, ko ljudje potrebujejo pomoč.

Pa saj točno to počne ko opozarja Šnelco, da naj si poišče strokovno pomoč. Ravno to, da naj jo pusti na miru, je tisto, česar Šnelca sama noče. A res ne dojamete, da je takšno iskanje pozornosti pravzaprav njen klic na pomoč?

Če ste kje blizu, se ponudite in jo povabite na eno kavo in potem ponudite pomoč naprej oz. jo usmerite nanjo. Drugi lahko to naredimo samo prek spleta. Tukaj je že nekaj:

https://www.zd-koper.si/si/dejavnosti/center-za-dusevno-zdravje-odraslih/center-za-dusevno-zdravje-odraslih

Šnelca_783, 04.10.2021 ob 20:34

čekdisout, 04.10.2021 ob 14:02

Na naše uredništvo se je obrnila anonimna Semedelčanka, ki je bila v petek priča dogodku, ki se je je izredno dotaknil. Zaradi lepe, človečne geste želi javno pohvaliti inštruktorja avtošole, “da bo zgled drugim, ki oklevajo pomagati človeku na ulici”. Kot pravi, so na svetu “še dobri ljudje, ki radi hitro in srčno pomagajo”.

lol

tvoj spis si poslala na eno spletno stran, kjer so ga nekritično objavili, ker jim itak manjka tako zgodb, kot novinarjev. ali je vse skup res ali ne, pa še vedno ne moremo vedet 😀

pa tega, da ZD daje tujcem podatke o zdravstvenem stanju nekoga (gospod je že doma), tudi ne verjamem

Ne skrbet. Vse preverijo preden objavijo.

Zakaj bi z objavo cakali ponedeljek? Lahko bi objavili cez vikend ne.

zakaj so čakali z objavo na ponedeljek?

ker med vikendom ni veliko klikanja po novicah in prihodka za njih.oni so plačani na klik.

Se pravi, da se jim je za 100% dvignila obiskanost sedaj? 🙂

Da ni sama Šnelca zaposlena tam kot promotorka? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close