No, so objavili…
(To kar sem v petek pisala, sicer v eni temi sem vskocila in bila na koncu se norcevana, da se mi prikazujejo namesto belih misi rdece avtosole – da povem skrajsano)
Kot sem obljubila, ko objavijo linkam še sem:
Darwin587, 04.10.2021 ob 13:30
Lepo od tebe Šnelca. Hvala takim,kot si ti.
Napisala sem spontano, pa cetudi sem vrtoglava ob uporabi racunalnika, sem vztrajala da napisem, saj je zame predolgo.
Nisem namenoma napisala ulice in nekih vecjih podatkov, ker v to si nekako ne dovolim posegat ko je tuje zdravje in osebnost posredi. Bolj psiholosko sporocilo.
V zd sem med drugimi prosila naj ta zdravnica ne dezura vec, ker se izogiba nujnim primerom na terenu.
Upam da bodo to uredili. Saj ob naslednjem primeru ne bom v casopisu tako mila. Ampak zelo ostra in si bo sramoto naredila dr.
Šnelca_783, 04.10.2021 ob 13:52
V zd so mi rekli da je mozakar ze doma. Tako da hb ziv je.?
To isto je naredila moja hči, 22 let, ko je v Tivoliju poskušala pomagat enemu, ki je hropel na tleh. Prišli so rešilci itd., reševalec je tipa skipal v vozilo, hkrati pa je moji hčeri povedal, da je gospod skoraj sigurno pijan in da ji ne bo nič hvaležen, ko pride k sebi.:) Ker se bo moral fajn skeširat, saj pijancem in zadrogirancem ne krijejo stroškov reševalnega vozila.
Glede na to, da je tvoj tip že doma, najbrž ni bilo nič hujšega, predvidevam, da nekaj takega kot pri moji hčeri. S tem, da sem hčerko seveda pohvalil in ji povedal, da je ravnala pravilno, ne glede na vse. Se bo pa tip drugič zamislil, ali se pijan valjati po tleh ali ne.:)
Na naše uredništvo se je obrnila anonimna Semedelčanka, ki je bila v petek priča dogodku, ki se je je izredno dotaknil. Zaradi lepe, človečne geste želi javno pohvaliti inštruktorja avtošole, “da bo zgled drugim, ki oklevajo pomagati človeku na ulici”. Kot pravi, so na svetu “še dobri ljudje, ki radi hitro in srčno pomagajo”.
lol
tvoj spis si poslala na eno spletno stran, kjer so ga nekritično objavili, ker jim itak manjka tako zgodb, kot novinarjev. ali je vse skup res ali ne, pa še vedno ne moremo vedet 😀
pa tega, da ZD daje tujcem podatke o zdravstvenem stanju nekoga (gospod je že doma), tudi ne verjamem
Šnelca_783, 04.10.2021 ob 13:26
Nekaterim sem pa malo kajlo spustila, kot una zakonca ki sta iz stanovanja nemo opazovala.
Ter instruktor da je opravil delo namesto resilca.
Danes sem osebno sla v zd povedat, da zdravnica ni hotela na teren tisti dan. Tako da sem tam direkt vse uredila in oni urejajo zdaj naprej.
Lepo, da si pomagala.
Šnelca_783, 04.10.2021 ob 13:48
Napisala sem spontano, pa cetudi sem vrtoglava ob uporabi racunalnika, sem vztrajala da napisem, saj je zame predolgo.
Nisem namenoma napisala ulice in nekih vecjih podatkov, ker v to si nekako ne dovolim posegat ko je tuje zdravje in osebnost posredi. Bolj psiholosko sporocilo.
V zd sem med drugimi prosila naj ta zdravnica ne dezura vec, ker se izogiba nujnim primerom na terenu.
Upam da bodo to uredili. Saj ob naslednjem primeru ne bom v casopisu tako mila. Ampak zelo ostra in si bo sramoto naredila dr.
Omenjaš vrtoglavice?
Jemlješ kaka zdravila? Si izmeriš pritisk? Spremljaš kako določena hrana deluje nate? Kdaj se to dogaja? Kaj v tvoji okolici bi lahko bilo moteče za tvoje telo,psiho? Včeraj si mislim, da ti delila posnetek nekega mladega dekleta,ki ima alergično reakcijo, če tako poenostavim na toksine okrog sebe in je kot živi organizem za zaznavanje toksinov okoli nje. Kolikokrat se ozemljiš, se sploh kdaj ozemljiš?
Darwin587, 04.10.2021 ob 14:08
Omenjaš vrtoglavice?
Jemlješ kaka zdravila? Si izmeriš pritisk? Spremljaš kako določena hrana deluje nate? Kdaj se to dogaja? Kaj v tvoji okolici bi lahko bilo moteče za tvoje telo,psiho? Včeraj si mislim, da ti delila posnetek nekega mladega dekleta,ki ima alergično reakcijo, če tako poenostavim na toksine okrog sebe in je kot živi organizem za zaznavanje toksinov okoli nje. Kolikokrat se ozemljiš, se sploh kdaj ozemljiš?
Šnelca ne odgovarjaj javno. Naj bodo vprašanja bolj zate samo,da si morda kaj odgovoriš.
čekdisout, 04.10.2021 ob 14:02
Na naše uredništvo se je obrnila anonimna Semedelčanka, ki je bila v petek priča dogodku, ki se je je izredno dotaknil. Zaradi lepe, človečne geste želi javno pohvaliti inštruktorja avtošole, “da bo zgled drugim, ki oklevajo pomagati človeku na ulici”. Kot pravi, so na svetu “še dobri ljudje, ki radi hitro in srčno pomagajo”.
lol
tvoj spis si poslala na eno spletno stran, kjer so ga nekritično objavili, ker jim itak manjka tako zgodb, kot novinarjev. ali je vse skup res ali ne, pa še vedno ne moremo vedet 😀
pa tega, da ZD daje tujcem podatke o zdravstvenem stanju nekoga (gospod je že doma), tudi ne verjamem
Res, anonimno pismo. Polomija, kot da bi bral tiste “spovedi” v cajungih. Upam da to pride do nekega pravega novinarja in gre preverit.
Anonimno 5498, 04.10.2021 ob 20:43
A dobr no, sej tok vam pa spet ni treba prcat. Dejte ženski mir. Nardila je kar je rekla da bo, če mislte da ni res, pol tud ok. Sam ni ji treba najedat kle.
Če tako laže, da se kar kadi. Se je skoraj usrala, ko je en napisal, da bo poslal mail avtošoli. ? Tisoč in en razlog zakaj da ne, da bo sama… V glavnem nalaga, da se kar kadi. Jaka muda je poslat anonimno pismo. Pa še to je poslala samo zato, ker je bila tu sprovocirana. In seveda, da se ne bi kdo našel in poslal kaj avtošoli. ? Upam, da se vseeno en najde. Ali pa kak novinar malo pobrska.
Zaka, 04.10.2021 ob 20:57
Če tako laže, da se kar kadi. Se je skoraj usrala, ko je en napisal, da bo poslal mail avtošoli. ? Tisoč in en razlog zakaj da ne, da bo sama… V glavnem nalaga, da se kar kadi. Jaka muda je poslat anonimno pismo. Pa še to je poslala samo zato, ker je bila tu sprovocirana. In seveda, da se ne bi kdo našel in poslal kaj avtošoli. ? Upam, da se vseeno en najde. Ali pa kak novinar malo pobrska.
Ma dober, a ti je tok mar če je res al ne? Dej idi ti vn na per, njej daj pa mir.
S takim najedanjem tule okrog tega dogodka, mislim da bi ta inštruktor take peljal ki tu najedajo na psihiatrično urgenco direkt z avtošolo. :))
Kaj boste počenjali s tem, pisali ali klicali na avtošole po kopru, je meni vseeno. Kažete samo kdo in kaj ste ter se smešite. Oddaljili ste se od bistva, in kažete da vam za sočloveka ni mar.
Moralno pa grdo do človeka ki je zlezel po tleh.
Na srečo je še živ in upam, da tako ostane naprej zdrav.
Zakaj bi 0pa jaz pošiljala mail na avtošolo? Pa tega tudi v petek nisem pisala da bom na avtošolo pisala.
Če bi prebral napisano na regional je smisel v pomoči in ne preziru na cesti.
Ne pa točna ura, lokacija in ulica, ime avtošole—ne nisem policist da delam zapisnik in ne dajem podrobnih podatkov, ker to je le tuj človek in ni prav da bi ga podorbno izpostavljala po medijih.
Forum je zaprt za komentiranje.