Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek No pa so nam zrihtali še ta forum :(

No pa so nam zrihtali še ta forum :(

A je res tega blo treba?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, danes si želel nove spremembe in se je zgodilo, kar bi človek najmanj pričakoval:). Upam, da si zdaj ful happy:).

Jutri bo že kot po starem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Naj tako ostane in pride do osipa obiskovalcev. Nekatere bo to osrečilo, ker se bodo lahko osredotočili na vsebino postov:).

Saj to bi menda bolo prav, da se osredotočijo na vsebino postov ne zgolj na avtorja.
Samo ne vem če bo res zgolj nova podobca foruma to dosegla…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj to bi menda bolo prav, da se osredotočijo na vsebino postov ne zgolj na avtorja.
Samo ne vem če bo res zgolj nova podobca foruma to dosegla…[/quote]

Bomo videli, a ne:). Dajmo času čas:)).

Meni je všeč. Je bil že čas 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Pogrešam oznako za teme, ki niso bile prebrane. Slab upgrade je tole.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole je brez veze. Totalno nepregledno.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A tole je upgrade????
Ker jaz sem bila 100%, da je to samo začasna “delovna” rešitev, za čas, ko prenavljajo?
A to je KONČNA verzija??
Ne me….

A tole je upgrade????
Ker jaz sem bila 100%, da je to samo začasna “delovna” rešitev, za čas, ko prenavljajo?
A to je KONČNA verzija??
Ne me….[/quote]
Končne verzije ni nikoli, ker se vedno pojavljajo razni “hrošči” in potrebe po posodabljanju.

A tole je upgrade????
A to je KONČNA verzija??
Ne me….[/quote]
Končne verzije ni nikoli, ker se vedno pojavljajo razni “hrošči” in potrebe po posodabljanju.[/quote]

Hrošči že hrošči…..ampak TOLE je ŠČUREK 🙁

Končne verzije ni nikoli, ker se vedno pojavljajo razni “hrošči” in potrebe po posodabljanju.[/quote]

Hrošči že hrošči…..ampak TOLE je ŠČUREK :([/quote]
Ja, kot vedno, so tudi v tem primeru ljudje razdeljeni. Nekaterim je všeč, drugim ne.

Ok, nej se prosim javjo tisti, ki jim je TOLE všeč:

A tole je upgrade????
A to je KONČNA verzija??
Ne me….[/quote]

Robi je to tvoje maslo ali ima spet redna prste vmes? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne nas …

To je downgrade in ne upgrade.
Najprej pomisliš, da se ti nekaj obeša Firefox, potem pa zveš, da je to resno mišljeno.

-12 points

Ne eno in ne drugo. 🙂

Meni novi vizualni izgled ni všeč.

O, a ste bli na razprodaji, da ste tud vi v novi preoblekci? :-)))

Pa navadiš se hitro, za ostale pa tolažba…treba je it v korak s časom :-))

Fijuuuu…slabo tole, če želite znižati obsik, ste na dobri poti.

Ja, naj pridejo drugi, saj je že čas za zamenjave:).

Pa ne iz SČ. 🙂

Pa ne iz SČ. :)[/quote]

Hja, saj je res težko pripeljati svež vetrič, kar od nikoder:). Torej bodo tudi iz SČ dobri:). Ne vem pa, kaj to pomeni za trženje.

Nekateri s(m)o kot ambrozija – povzročamo alergijo in nas je težko izkoreniniti. :)))

Nekateri s(m)o kot ambrozija – povzročamo alergijo in nas je težko izkoreniniti. :)))[/quote]

:))))) Hitro rastoči, na vse strani:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close